• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Karennel telefonon egyeztettem a randi időpontját. Nagyon kedves, búgó hangja egyből felkeltette érdeklődésemet. Husvét hétfő volt, és gondoltam meglátogatom a hölgyet. Már régóta szemeztem a képeivel, és sok beszijét elolvastam, amik elég meggyőzőek voltak.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, az M3-asról a Szerencs utcánál kell lekanyarodni, családi házas övezet, jobbkezes utcák, parkolni is könnyű, de ahogy megérkeztem, Karen beinvitált a garázsba.
    BKV-val nem tudom, hogy kell odamenni.
  • Helyszín:

    Egy szép többszintes családi ház volt a randi helyszíne. A garázsból lépcső vezet föl a lakáshoz, ő már ott fogadott. A baszoba, melyből kettő található, szépen berendezett, kényelmes, nagy franciaágy, a falon dekoráció, egy sejtelmes áttetsző ruhába bujtatott bajadér képe a falon, odaillő díszlet, meg is említettem, milyen csábos a hölgy, szóval vágykeltő a környezet. A fürdőre sem lehet panasz, több tusfürdő, szájvíz, minden oké.
  • Lány külseje:

    Ahogy megpillantottam, hát... kicsit mást vártam, de minden rendben van a hölggyel, csak valami dögösebb szerkót vártam volna. Nagyon kedves, mosolygós lány, a képeknek megfelelő szexis külsővel.
  • Action:

    Ahogy a fürdőből visszajöttem, az ágy mellett állva egyből csókolni kezdett. Nagyon érzéki , szinte barátnős, bújós, ahogy csókol. Pár percig ott állva hangolódtunk egymásra, közben a szerszámom ágaskodni kezdett a törülköző alatt, miközben kezével lágyan simogatta. Gyorsan ledobtam a türcsit, és az ágyon folytattuk. Ütemes franciába kezdett, ami nagyon jól esett, és nagy odaadással csinál. Közben kibontottam a haját, ami nagyon tetszik, szép hosszú szőke haja ráborult a testemre, miközben rendesen szopta a farkamat. Hanghatások sem maradtak el, jól keményedtem. Kértem, hadd kényeztessem én is. 69-be fordultunk, és végre megkaphattam falnivaló punciját. Szép, húsos, gyönyörű kéjbarlang, mely ujjazásra is jól reagál. Sokáig fokoztuk az iramot, míg végül gumit húzott, és beleült.
    De aznap nem voltam elég kemény, mert a hétvégi bulizás úgy látszik jobban lefárasztott, sajnos, mint gondoltam. Így hát gumi le, és natúr franciával végzett ki ajkai között. Utána, a fürdőből visszatérve mellém heveredett. és kellemesen elbeszélgettünk. Nagyon kedves, intelligens, érdeklődő, nagyon jó beszélgető partner. Jól is esett, mivel a hosszú hétvégén egyedül voltam, és már csak ez a kis beszélgetés is nagyon földobta a napomat. Utána mg egy menettel próbálkoztunk, de hiába igyekezett az Édes, nem sikerült másodjára elélveznem.
    Újra fürdés, majd elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    Korrekt, a pesti átlag alsó felébe sorolható. A virágokat előre átadtam, ahogy szoktam.
  • Összkép:

    A kedvessége fogott meg leginkább a Hölgynek, tüzes szexdémon, ajánlani tudom csak, teljesen kielégülten távoztam tőle.
Happy Massage