• Bia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta érett bennem a gondolat,mert privátban már cseverésztünk.Húsvét hétfőn eldöntöttem: Biázok és kész:) VTR en jeleztem szándékomat,amit hamar visszaigazolt és telefonon is cseverésztünk .Már ekkor éreztem szuperszónikus randevú van kilátásban.
  • Megközelítés:

    Beültem az autómba és elindultam a céllállomás felé. Este lévén a forgalom ideális volt,épp ezért simán időben érkeztem.
    A rendőrpalota kőhajításnyira ,tehát még a biztonság is garantált. Parkolás egy kis utcában,nappal fizetős.Helyet simán találtam.Tömeggel a legegyszerűbb Árpád- híd pesti hídfő.BKV kánaán .:))
  • Helyszín:

    Jó nagy lakóház és modern. Lift ok. Bejutás egyszerű a kapott instrukciókkal.A kecó totális felszereltségről és gondos odafigyelésről árulkodik.Fürdő hibátlan felszereltség és higiénia.A"szentély" nagy franciaággyal várja az érkezőket.:))
    Hangulatos fények,kellemes félhomály ,andalító zene.
  • Lány külseje:

    Bia fényképei izgalmasan szexik.A valóság felülmúlt minden képzeletemet.Nagyon szép arc,lebilincselő kedvesség( mintha régóta ismernénk egymást) fantasztikus alak.A mellén dudorodó észbontó fekete egyrészes és magassarkú lebilincselő.
    Haja felkötve is izgató. A popsi? Élményszámba illő.Ahogy kecsesen tipegett előttem,be kellett húzom a kéziféket :)) nehogy rávessem magam:D A nyáltermelésem megsokszorozódott.Pupilláim kitágultak és vérkeringésem egy bizonyos irányban fokozódott.
  • Action:

    Leültünk a kanapéra és csacsogással nyitottunk.Közben ölelések és puszik is jelen voltak.Pár perc után jeleztem,meglátogatnám a fürdőt és ledobáltam gönceimet.Higiéniai hadműveletek után beléptem a " táncterembe".
    Bia az ágyon ült ,egy mellcsi tanga combóban.A derekamró leszédült a törölköző és odabújtam mellé. Símogatós ,ölelős csókos kombinációkkal indítottunk.Istenien csókol.Lubickoltak nyelveink.Amikor előbujtak meseszép cickói ,ajkammal megtiszteltem őket. Fölémült és tangás puncijával birizgálta biberémet.Már ekkor éreztem nem hétköznapi puncit rejt.Kértem kóstolja meg rudacskámat,amit mosollyal kísérve abszolvált.Hej barátaim.Bia szájában lenni olyan ,mintha a gyönyör kapujában olvadoznék.
    A franciatudása egekbe emelte barlangos testrészemet.Áradozhatnék,de nem teszem.Aki nem élte át eme csodát lövése sincs a szopás gyönyörűségéről.Kishiján elaléltam,ezért lábai közé kérezkedtem.Na itt hirtelen eszemet vesztettem majdnem.
    Ilyen szép és finom puncit ritkán látok.( pedig lelkesen keresgélek:)A makulátlan szépség és hibátlan kivitel mintapéldánya!
    Érzékien és boldogan kóstolgattam és nyelvemmel kényeztettem eme csodát.Érzéki mozdulatok és hanghatások jelezték nem pepcselek,hanem "alkotok".Élvezettel és kéjjel csemegéztem,midőn Bia eljutott oda,ahova vágyódtam.Ohhhh micsoda jelenet.
    Rügyfakasztó tavaszi madárcsicsergések nem okoznak ekkora örömöt,midőn Bia elcsukló hangon és kis kezecskéjével jelezte: megérkezett:)) .Pihentünk cseppet. Agyamban felvillant a dugás reménysugara,de úgy éreztem ezt most itt nem szabad eme rövid idő alatt ,(ami még hátra volt) elkapkodni. Inkább a csodaszopit választottam és a cuppogós ,bőnyálas cumicunami véget vetett cerkám életbenmaradási esélyeinek. Ajkai közé röppentek cseppfolyós állapotban a kis Lukkopalánták.:))
    Hagyott lenyugodni és csak ezek után ment ki ,hogy röppályára indítsa ajkaiból cseppjeimet.Ölelkezve dumcsiztunk,de sajnos az a fránya time kegyetlenül jelezte a szentencia végét. Kicsit szomorúan ballagtam a fürdőbe,de iszonyúan kellemes érzések kísértek a zuhany alatt.Felöltöztem és megajándékoztam. Cuki pólóban volt már ekkor.Búcsúzóul megöleltem és szánnkal megpecsételtük a lezajlott és a még meg nem történt dolgok fixálását.Kiléptem a kapun és telefonomat nézve láttam,hogy pindurkát csúsztunk,de ennek cseppnyi jelét sem adta.Felemelő érzéssel ültem be a kocsiba és már ekkor tudtuk " mindketten" fogunk mi még itt parkolni és nem is keveset!:))
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor rákérdeztem,de jelezte nyugodjak meg ráér utólag is.Nem átlagos ajándék,de Bia adottságai ténykedése és kedvessége sem az. Ezek függvényében bagatell a mértékkel foglalkozni.Az extrákért (csók,NFVSZ)nem is akart kérni,de kérés nélkül adtam.Maximálisan megérdemli.Igy lett egy trojkás:))
  • Összkép:

    Biával való randin kikristályosodott bennem a lényeg.Ide jönnöm kell még, nem egy órára és nem egyszer!
    El lettem varázsolva,pedig az étlap töredékét vettem igénybe.Semmi baj. Időm mint a tenger.Kedvem tonnányi.Étvágyam és vágyaim kimeríthetetlenek.:))
    Még jó,hogy nem esett a hó,mert vállaltam volna az éjszakai hólapátolás gyötrelmeit is,hogy kincstáramat feljavítsam az ügy érdekében:)) Hazaérve örömmel vettem tudomásul,hogy az apanázsom simán elbír még jónéhány Biakalandot:))Boldogan álmodhatok a reánk váró élményekről!
Happy Massage