• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. A hirdetési résznél szemembe ötlött a "most hívhatod" és már rá is repültem, mert ez ritka nála! Egyből felvette a kis Drága és mivel már ismerjük egymást, a csengő-bongó hangján meg is állapodtunk az időpontban, a helyszín meg hozzávetőleg nekem meg volt:
  • Megközelítés:

    A XI. kerület egyik legforgalmasabb pontja, mindenfajta eszközzel megközelíthető!!!! Autóval voltam, a parkoláshoz kell egy kis finesz, de ami fontos, hogy ingyenes!!!:-)))
  • Helyszín:

    Panelház, de nagyon jó környék!!:-DDD A lakás szép, tiszta, ízlésesen berendezett. A fürdő szépen felújított felszerelve tusfürdőkkel - nagyon nagy az arzenál-, szájvízzel, miegymás. Összefoglalva a helyszín tökéletes a szerelmi légyottra!!!:-DDDD
  • Lány külseje:

    Lenyűgöző, legalábbis számomra!!!! Nagy kedvencem, nagyon bejön, imádom a testét, lényét!!! Most a haja szőke volt csuriba fogva, bájos arc, kellemes, visszafogott smink. A teste megint elbűvölt!:-)) Formás, előnyös méretű keblek, selymes bőr, fantasztikus, magába szívó kehely! Imádom a csiklóját kényeztetni- lehet, hogy néha túlzásba is viszem-, mert úgy nyelvre, ujjra áll!!!!:-) Nagy Niki Fan vagyok!!!:-)))
  • Action:

    Elöljáróban annyit, hogy megint Ő lett az ISTENNŐM!!!!!:-DDDDD

    A találkozáskor sötét színű, nagyon nőies, vágyfokozó ruhaneműben fogadott, ami tökéletesen kiemelte a szépséges ikreket, alakját, tehát egyből izgalmi helyzetbe kerültem látványától. Átadtam kis ajándékomat Raffaello formájában. Csevinkben ecseteltük az egymás nélküli, elmúlt időben történt dolgokat, majd törcsit kaptam és irány a fürdőszoba, rendbe tenni magamat, lemosni az út koszos porát!

    Mikor beléptem az ágyon fogadott, csábosan és igézően pillantott és mosolygott rám! Valahogy olyan melegség fogott el- na nem úgy-, éreztem megint jó helyen vagyok. Apró, pici csókokkal indítottunk majd kezébe vette az irányítást, szó szerint. Miközben orrocskámat a cicijébe fúrtam Ő kézzel izgatott nemes tájékomon. Mikor érezhető volt a változás rajtam, kaptam egy olyan kényeztetést, ami minden férfiember álma!!!:-))) Hihetetlen finom NF, váltogatva a mélytorkot, a makkom izgatásával, mindezt puhán, kellemesen, síkosan, nyálasan, kedvesen pont annyi szemkontaktussal ami szükséges. mindezt megfejelte a Drága heremasszázzsal, ami csak hab volt a tortán!!!:-)))) Meg is említettem neki, hogy ne haragudjon a passzivitásomért, de olyan szerencsésnek éreztem magam a kényeztetése közben, hogy itt lehetek, hogy egy azonnali "kivégzést" kérek!! Barátaim, amit kaptam az több mint fenomenális volt! Beolajozta a cickókat és olyan kebelszexben részesített, amilyenhez foghatót nagyon ritkán kaptam porbafingó életem során. Nagyon ritka az ilyen típusú tudás a hölgyek körében, Ő nagyon tudja ezt!!!:-) Kreatívan kombinálta a kéz, orál és cickó koordinációját. Direkt húzta az idegeimet, visszatartatva velem az anyagot a végletekig. A végén rárobbantam kebleire, és egyszerűen elolvadtam a kéjben!!! Frenetikus volt!!!!:-DDDDDDD

    Tartalmamból rám is jutott szépen, így lezuhanyoztam és már frissen, üdén pattantam be mellé az ágyba.

    Némi aktuálpolitikai eszmecsere után hozzákezdtem az Ő kényeztetéséhez. Imádom ezt a részt. Száj, nyelv, ujj!! Mindent bevetettem, amit szívesen, és vadítóan fogadott, majd gumihúzás után jött a "nehéztüzérség" Lovacskával kezdtünk, ami az Ő esetében imádok! Ahogy rengenek keblei a kezemben és Ő vadul mozog, hát Uraim ettől mindenki a világ legnagyobb csődörének érzi magát, abban biztos vagyok!!!:-DDD
    Majd megfordult. Ez sem volt semmi. Gyönyörű popóját markolászva, csapkodva, a tükörben azt látva, hogy elölről milyen gyönyörű huhúúúúúú!!!:-)))) Ebben a pózban úgy éreztem, hogy az én -amúgy az átlagnál kisebb- szerszámom a világ leghatalmasabbja, olyan fantasztikusan magába szívott a Drága vulvája!!:-)))))
    Éreztem, hogy kicsit fárad ezért kezdeményeztem egy doggy-t. Emberek! Abban a nedves, magába szippantó punciban lenni, nézni a hátát, a tükörben rengő melleit, hallgatni kéjes visongását, hát én nagyon beindultam!!!:-))
    Jött a misszi néhány válfaja, a puha kedves, a vaddisznós döfködés, az egész testben történő ráhúzás, valami fenomenális volt!!!
    Kértem egy kicsit még oldalról, hogy a tükörben is gyönyörködhessek benne majd ismét jött a VÉG!
    Oralitás, majd a kezei között mint egy vulkán törtem az ég felé- legalábbis úgy éreztem, közben meg lehet, hogy csak egy csepp volt az egész, de mindegy-, szüni nem akaró lávafolyásnak éreztem amint szerszámomat elhagyta a "fehér magma"!!:-)))) Másodpercekig feküdtem az ágyon, teljesen kiürülve, kielégülten, csatakosan, a kéjtől fáradtan!!!!:-)) Régen kaptam már ilyen kényeztetést és ilyen szintű szexet. Éreztem, igaz a Leibnitzi mondás: " ez a világ a világok legjobbika". Nagyon régen éreztem már ilyet!!:-)
    Dehát, erőt kellett venni magamon és egy gyors tus és a juss után indulnom kellett tovább megváltani a világot!!!!!!:-) Ma csoda volt - egyébként velem mindig- ez a lány!!!!:-))) Pusszantásom teste minden szegletére!!!:-)
    Makk és magtársaim!!!
    Az erő legyen veletek - meg NIKI- és mindig legyetek RÉSen()!!!!:-) Ez egy csodálatos nap volt egy csodálatos, imádni való hölggyel!!!!!
    Na nem ömlengek már tovább mert már túl nyálasnak fogok tűnni!!! Lehet az is vagyok?????? Na nem baj, a lényeg, hogy tök kafa volt minden!!!:-DDDD
  • Elszámolás:

    Egy picit a pesti átlag felett, de gyakorlatilag minden ami másnál extra nála az alapban van. A minőség meg extra felett tíz emelettel!! Szóval ebben az esetben semmi sem számít!!:-)
  • Összkép:

    Niki egy nagyon csinos, bájos hölgy!! Hihetetlen nagy szexuális kalandtúrára visz el téged ha felülsz az általa üzemeltetett "hullámvasútra", amelyről le se fogsz tudni szállni! Nagy "drog" Ő, ha rákattansz nem tudsz lejönni a szerről, azaz róla!!!:-))
Happy Massage