• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Jó visszaolvasni, hogy megtaláltad, és bele is fért amit kerestél :) Nem lepődtél meg, hogy kívántam veled a szexet-, ami helyén való ;) Hiszem, hogy sokszor nem elég szavakkal szeretni, elvetted az eszem, de sokszor... kaptam cserébe valami mást,... Ha valaki, te megérdemled, hogy a valóságnak élj, ami tapintható!
    Kitűnő alkalom nyílt a találkozásra, mindenképp meg kell ismételnünk a múltat, amit szép emlékként éltünk át. Sok szép szexuális élménybe legyen még részed. Ha a lehetőség fenn áll, én visszavárlak, mert kellesz nekem, többször! Érezni szeretném már most a bőröd borsódzó bársonyát, ami izgató érzést nyújtott nekem.
    Köszönöm a beszit Csabi, és mindent! AHELYETT AMIT GONDOLOK RÓLAD, CSAK ANNYIT ÍROK MÉG; NAGYON ... ;)

  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam fel Angit,megbeszéltük hogy este Pestre megyek,újrahívom és egyeztetünk.Ez meg is történt.Telefont elsőre felvette és a randit lefixáltuk.
  • Megközelítés:

    Taxival mentem el a helyszínre.Belvárosból körülbelül gyenge negyedóra alatt ott voltam.Könnyen megközelíthető a lakás,ami egy tízemeletes házban található.Újra hívtam Angit,megkaptam a kapukódot és felmentem hozzá.
  • Helyszín:

    Tipikus panellakás,a szoba amelyikben voltunk úgy van kialakítva,hogy a vendég jól érezze magát.A ruhákat kényelmesen le tudtam tenni,a franciaágy készen állt az akció megkezdésére.Van egy kis asztal is két fotellel,először ide ültünk le pár perc beszélgetésre,ismerkedésre.Fürdőszobában kád van tusolóval,többféle tusfürdő,szájvíz stb. Többféle dobozos és flakonos üdítő is elő volt készítve amivel megkínálja a vendéget.
  • Lány külseje:

    Helyes,kedves lány hatalma cickókkal és formás fenékkel.Szexi miniruhában fogadott.
  • Action:

    Miután végeztem a tusolással,masszázzsal kezdtünk.Ekkor már fehérneműben várt,megkért,feküdjek a hasamra és a lábaimnál kezdve felfelé haladva finom mozdulatokkal megmasszírozott.Természetesen a belső combomat részesítette előnyben,hozzá-hozzáérve a golyókhoz.nagyon finom érzés volt.Jött a derék,hát váll,közben melltartó,bugyi lekerült.Orális kényeztetés következett,először a makk felső részét körkörösen majd egyre mélyebben.Ezalatt a fenekét lassan tolta felém így én is hozzájutottam valami finomsághoz.Ezután én játszottam a didkókkal amik hatalmasak és feszesek,majd a mellek közé vette a főnököt és egy kis kebelszex következett.Már nagyon fel voltam hevülve úgyhogy gumit húzattam és indult az akció.Misszionárius pózban egyre mélyebbre és mélyebbre hatoltam,vállaimra dobta a lábát,én alulról a fenekét izgattam közben a melleket is tudtam puszilgatni.Nagyon élveztem a dolgot,de úgy vettem észre hogy ő is.Kutyapóz következett ami szintén a kedvencem főleg a látvány amikor széthúzom a fenekét.Bocsi de nagyon vizuális típus vagyok.Nem maradt más hátra mint a levezetés,ami egy vegyes orál handjob kombináció volt és jött a sortűz.Szépen megtörölgetett,megíttam egy ücsit és irány a fürdőszoba.
  • Elszámolás:

    A program előtt letisztáztuk,előre odaadtam neki az ajándékot,amit a végén még megtoldottam mert kedves ez az Angi.
  • Összkép:

    Nagyon figyelmes, kedves lány,igyekszik és csak,ajánlani tudom mindenkinek.Teljesen normális a szolgáltatásért kért ajándék,azt is mondhatom hogy gyenge átlag,Megérte.
Happy Massage