• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót kedves "Rainbow", tetőtől talpig úriember voltál, örömmel kényeztettelek! :)

    Várlak szeretettel a jövőben is! :)

    Ölellek,
    Mara

  • Egyeztetés:

    Először próbáltam privát üzenetben, de a technika ördöge közbeszólt, így maradt a telefon, amely során azonnal volt másnapi nekem jó időpont.
  • Megközelítés:

    Autóval és GPS-el mentem, nem ismervén a Hegyalja utcáit, de könnyen, elsőre odataláltam, kicsit korábban, így gyönyörködtem egy keveset a környékben és a kilátásban. Tömegközlekedésről nem tudok számot adni.
  • Helyszín:

    Csodálatos panorámával rendelkező, régebbi, de felújított társasház. A bejutás egyszerű, diszkrét, a lakás közel van a bejárathoz. A lakás nagyon szépen felújított, tiszta, nyugodt. A fürdő is jól kialakított, esztétikus, a törcsik (2, mert tisztát kaptam a végén is) finomak és nagyok. A masszázs szoba nagy, tatamin történik a masszázs. Úgy vélem ott is lakik a másik szobában, így a látott berendezés Mara kifinomult ízlését dicséri.
  • Lány külseje:

    Na itt kezdődik az én kálváriám... Mara egy fantasztikusan szép, csinos, erotikus és intelligens NŐ. Jó ideig mindezek miatt nem is mertem meglátogatni, mert "szerelem az első látásra". A képek nagyon valódiak, de élőben még inkább tüneményes és tökélestes. Elvesztem a szemében, a mosolyában, a hangjában. Ruhában, meztilláb fogadott, majd míg tusoltam, szexi sortot és vállpántos toppot vett fel. Húúú... Amikor megláttam is megszédültem Tőle, de a "munkaruhában" csak tovább erősödött bennem, hogy egy Földreszállt Angyal.
  • Erotikus masszázs:

    Kényelmesen elhelyezkedtem hason a tatamin, betakart egy finom vékony pléddel: Majd megkérdeztem, h beszélgetős-é vagy sem, a válasz tükrében csendben élveztem a zene, a gyertyafény, és a masszázs által alkotott harmóniát. És teljesen Rá bíztam magam.
    Mindig csak az a testrészem volt kitakarva amit éppen masszírozott. Kezdte a jobb bokámnál, végig a combomon, hol erősebben, hol finomabban. Majd a bal lábam, a derekam következett. Fantasztikusan érzi, hogy mikor mit csinál, hol kell erősebben, hol gyengébben szinte simogatni. Olyan halkan és érzékien szólt néha, hogy szinte alig hallottam. Majd a hátam, a vállam és a karjaim részesültek fenséges bánásmódban. Még a tenyerem és az ujjaim és külön figyelemben részesültek. Többször kellően átgyúrt, majd szinte cirógatott. Majd kérdte a fordulást, mely közben úgy tartotta a takarót, hogy ne lásson. Szinte felfoghatatlan a diszkrétsége közben, illetve érkezéskor, meg távozás előtt is. Majd lassan elkezdődött a levezetés előkészítése, a lábak lassú, felfelé haladó lágy masszírozása.
  • Levezetés:

    A levezetésben olyan csodát kaptam, amilyet még soha. A szemkontaktus igaz elmaradt, ezt is a szerénységének és a diszkrétségének tudom be, de amikor láthattam, vagy látni tudtam, akkor már nem csak éreztem, hanem vizuálisan is tudtam, hogy most csak én vagyok. Semmi kapkodás, lassú rávezetés, fantasztikus lingam masszázs, maximális figyelem. És itt igazolódott be az, amitől eddig "tartottam". Kényeztet egy Istennő, és minden porcikám azt kívánná, hogy érinthessem, de megértés alapján nem tehetem. Gyönyörködhettem a csodás alakjában, dekoltázsában, elbűvölő arcának jelzéseiben, varázslatos mosolyában, de nem többen... :( A fantasztikus "simogatásának" most nem előbb, hanem inkább utóbb lett meg az "eredménye", egy csodás érzés kíséretében. A legfinomabb kifejezés az, hogy teljesen lemerültem, csodásan éreztem magam, még most is érzem magamon kezének érintését.
  • Elszámolás:

    Már érkezésemkor átadtam úgy az apró ajándékokat, mint az asztalra diszkréten letett kis dolgot.
  • Összkép:

    Most nyugodtan mondhatom, Mara a földkerekség legszebb, legfigyelmesebb, legvonzóbb Hölgye. Most már sajnálom az eddig "elfecsérelt" időt. Legszívesebben most azonnal megkérném a kezét, és nem a másfél óra időtartamban történtek, hanem maga Mara személyisége, fantasztikus lénye miatt. Köszönöm Kedves Mara! Ahogy a sportolók szokták mondani, a csúcson kell abbahagyni. Nekem Ő és a mai nap a csúcs, így "szögre akasztom magam", és befejezem a beszámolósdit. Uraim, csak arra kérlek benneteket, hogy aki felkeresi Őt, az legyen Vele szemben a maximális tisztelettel, és legyen maximálisan Úriember!
Happy Massage