• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót kedves "drsi", a félreértést hamar tisztáztuk, nincs miért szégyellned magad. :)

    Várlak sok szeretettel a jövőben is! :)

    Ölellek,
    Mara

  • Egyeztetés:

    Először e-mailon próbáltam időpontot foglalni, sajnos az nem ment. Telefonon viszont gyorsan kaptam időpontot másnapra.
  • Megközelítés:

    Hàt aki a hegyvidéket nem ismeri annak kihívás még GPS-el is. Tömegközlekedésről nem tudok beszámolni. Mara korábbi beszámolójában emlitte, hogy 5 percre van a buszmegálló. Én kb. 10 perccel korábban érkeztem, mert számítottam arra, hogy eltévedek, de nehány felesleges kör után ott voltam. Telefonáltam, hogy itt vagyok, mehetek? Igen volt válasz.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű ház a hegy oldalában, csodálatos kilátással Budapestre. A lakás és a fürdő szép tiszta, jól karbantartott. A masszázs szoba szép nagy. Tatami van.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép arcú hölgy, hatalmas kék szemekkel, mezítláb nyitott ajtót. Mara csinos vékony. A rajta levő ruha nem engedte láttatni a felső testet, de a levezetésnél a dekoltázs sokat sejthető volt. ( Maranál ilyen finoman kell fogalmazni) Sajnos a képek nem adjàk vissza a bájosságát
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor vízzel és csokoládéval kínált. Másfél órára jöttem és már kezdetekor megígértem, hogy úriember leszek és így szeretném a masszázst. Nem bántam meg. (Lásd a későbbiekben) Kaptam egy türcsit és Mara diszkréten távozott, hogy tudjak vetkőzni. Mire vissza jöttem Mara átöltözött rövid nadrágba és pólóba. A szoba le lett sötétítve és halk zene szólt. A fűtés is feljebb lett véve, jó meleg volt. (Szeretem ha a masszázs helyiségben meleg van) Mara betetakarta a testem és csak az a rész volt szabadon amit éppen masszirozott. Hihetetlenlenül jól massziroz. Váltogatva erősen és simogatva, a zenével összhangban. Ha felfelé erősen nyomja a kezét, akkor ahogy visszahúzza simogat. Szinte elvarázsol. Nem beszélgettünk. A végen mondtam is Neki, hogy én nem vagyok mindig ilyen kuka, de most szentségtörésnek éreztem volna, ha megszólalók. Azt mondta, hogy Ő sem szeret közben beszélgetni. Az egy órát úriemberhez méltóan abszolváltam, így jöhetett a levezetés.
  • Levezetés:

    A lingam ala Mara. Ezt szerintem, ha valaki megtanulja tőle akkor így kell, hogy hirdesse. Lassú finom felvezetés után hosszan a lebegés állapotába kerültem. Mindig ott tart, hogy azt hiszed, hogy most fogsz elmenni, már készülsz rá, de mégsem. Még nincs itt az ideje. Ő jobban tudja, mint Te barátom. A végen dönt, most már bevégezheted. Amikor a lingam alatt még észnél voltam, meglestem (bocs Mara) hogyan csinálja. Ezt is átszellemülten teszi, látszik rajta örömet akar szerezni neked. Hagy lenyugodni, megtörülget, majd ismét diszkréten távozik. Így nem láthatta, hogy engem kiütött, megroggyantam. Én korábban sportoltam és kiegészítő sportként időnként kesztyűsztünk. Sajnos a játék hevében be-be csúszott egy- egy álcsúcsra mért ütés. Hát az ilyen volt. Megrogyott a térdem, ahogy fel akartam állni. Sajnos hiába számoltam magamra kilencet, ez az állapot hazáig tartott, sőt. Féltem haza vezetni, mert éreztem, hogy nem vagyok a magam ura és a délutáni tárgyalásaimat mind lemondtam, ugyan ezért Otthon, a bennem bujkáló influenzára hivatkoztam. Ha fogad még a Mara, akkor ugy intéztem a napomat, hogy a mentő autót oda rendelem a masszázs végére.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, nagyon megéri. Én utólag szeretek rendezni, mert megtudom toldani a virágcsokrot, ha ugy értékelem a leányt . Hát ez most így történt volna, ha a fent leírt állapot nem akadályoz meg a normális gondolkodásban. Kevesebbet raktam ki. Mara utánam telefonált. Visszamentem és égtem, mint a Reichstag. Bocs Mara szégyellem magam.
  • Összkép:

    Nagyon jó masszázst kaptam és még jobb levezetését. Nem hiányzott, hogy nincs nyúlkálás, mert a masszázs elemei ezért kárpótoltak. Szeretnék még visszamenni hozzá.
Happy Massage