• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia.Köszönöm szépen hogy ismét meglátogattál..A kis beszámoló szerintem magáról beszél..Én is nagyon jól éreztem magamat veled.Mindig arra törekedsz,hogy mind a ketten jól érezzük magunkat.Nagyon aranyos vagy..A kis kedvencem vagy..Köszönöm.Puszi.

 • Egyeztetés:

  VTR rendszeren keresztül . Nem gondoltam volna,hogy az automata visszaigazolás olvasása az időpont elfogadásáról egy bizonyos testrészemben,folyamatokat indít be,bevallom ez történt :-).
 • Megközelítés:

  XIII. kerület továbbra is frekventált része,parkolóhely vadászatot igényel,(a város már csak ilyen) de megoldható. BKK is felvonultatja a flottáját.
 • Helyszín:

  Régi társasház az x utcában, x házszám alatt található.Lakás x emelet, x ajtó. Lakás szépen,teljesen felújított,egész egy az egyben kellemes,nyugodt hangulatot áraszt.
  Fürdőszoba is szép, jól felszerelt,zuhanyfülke,kilépő,stb,szoba is kellemes,példás rend és tisztaság mindenhol.
 • Lány külseje:

  Kedves mosolygós arcú hölgy,fekete haja lomlik törékeny vállaira, (ha nincs összekötve)igéző,csillogó tekintete megbabonázza az esendő férfit.Formás lábai a női vonzerő legfontosabb elemeit képviselik,kecses és könnyed járásában a nőiség megélése is megmutatkozik, Karcsú dereka,formás feneke,mágnesként vonzza a tekintetet,ezért elég nehézkes az igéző szemeibe belenézni.Melleinek formája és tapintása ,bársonyos bőrének finom illata ellágyítja a férfi szívét.
  Őszképet tekintetve: Ha a városban a járdán előttem sétálna akármennyire sietős dolgom lenne,lelassítanám a lépteimet,hogy minél tovább nézhessem hátulról a formás alakját.Ha ezért "csúszás" lenne miattam,megemlíteném,hogy egy szépséges tündért láttam sétálni előttem a városban......
  Lehet,hogy ez már megtörtént.....
 • Action:

  A zárórétegben keletkezett hő elsősorban a tokfelület, vagy a tokfelület alsó részén kerül elvezetésre. Az időegység alatt keletkezett hőmennyiség megegyezik a veszteségi teljesítménnyel.....gondolom mindenkit levert a víz,hogy mi ez ... :-)

  Akkor kezdjük:

  Második randinkon is utcai ruhában fogadott,a külső megjelenésnél már leírtam ,hogy milyen érzéseket váltott ki belőlem a látványa.Kedves,mosolygós szép arcára pusz-pusz,kabát fogas,cipő le, jó hangulatú beszélgetés közben haladtunk be a szobába. Ott vetkőzni kezdtem,odaadtam Amandának a nagyobb számozással ellátott (kölcsönös francia póz -9 ) gondosan becsomagolt kaucsukdarabot amit kedves mosollyal át is vett.Megkaptam a törölközött,("kis" figyelmességért,puszi) gyorsan elmentem pancsolni.
  Miután lecsapattam magamról az út porát,visszatértem a szobába.Amanda már izgató fehérneműbe feküdt az ágyon.Odaléptem az ágy mellé,és karomat felé nyújtva kérésemre az ágyon feltérdel hozzám.Első találkozásunk alatt meg volt köztünk a szimpátia, de azért most is megkérdeztem tőle,hogy változott e valami a csók terén köztünk. Mosolyogva mondta,hogy semmi nem változott,és abban a pillanatban ajkaink összeértek.
  Gyengéd ,finom,csókokat váltottunk egymás között, idővel egyre hevesebbek lettünk mindketten . Közben kezeinkkel elkezdtük egymás testének felfedezését,simogattuk,ölelgettük egymást. Tipi-tapi,simogatások alatt lekerült a melltartó is,formás melleit ízlelgettem,puszilgattam,finom,ápolt,bársonyos bőrét "szimatoltam". Halk sóhajokat kaptam tőle viszonzásul,kezeimmel megkerestem a formás popsiját,simogattam,tapogattam.Meg kellett szabadítanom a bugyijától is,amit szép lassú kézmozdulattal kiviteleztem,mert nem lehetett ezt már tovább húzni.Amanda sem tétlenkedett eközben,kezecskéjével a férfiasságomat simogatta,én viszonzásul a vénuszdombját fedeztem fel .
  Csókok,halk sóhajok között a fülébe suttogtam,hogy úgy érzem,nagy az "üzemi nyomás" bennem,ez ellen tenni kellene valamit.Kedvesen nevetgélt rajtam,kölcsönös franciában kiegyeztünk,azzal a kitétellel,hogy a második körben a kutyust mindenképpen kiviteleznem kell. Ágyra feküdtünk,felvettük a 69-es pozitúrát,kellemes érzéki,finom franciát kaptam tőle,kértem,hogy a kezecskéjét is használja nyugodtan. Mindeközben én a finom,illatos kelyhecskéjén ténykedtem,fantasztikus ízhatásban,és vizuális látványban volt részem,közben formás popsiját is simogattam.Kellemes volt így lenni,elidőztünk egymás kényeztetésével egy darabig.
  Miután éreztem,hogy hamarosan elszabadul belőlem a nyomás,és az arcra,illetve a szájba élvezést én nem preferálom,megkértem,hogy feküdjön a hátára.Lábai közé térdeltem,kértem,hogy az irányzékot állítsa be,mert ekkora túltöltésnél nem vagyok ura a helyzetnek.Beállította,ütemesen,és egyre gyorsabban masszírozott,kecses kezecskéjének a mozdulatai hatására végül hatalmasat élveztem.Kiadtam magamból szó szerint mindent,amibe szinte bele is szédültem.
  Miután ez megtörtént,mondtam neki,hogy elmegyek én a papírtörlőért,ö inkább most ne nagyon mozogjon,Amanda csak mosolygott rajtam,vittem az egész dobozt,tisztogatás után beugrottam a fürdőbe egy gyors karbantartásra.
  Visszaérkeztem,gondoltam ha már ilyen kedves volt velem,akkor én is kedveskedek neki.Hátán feküdt,heves csókok között ajkaink összetapadtak ismét,szép lassan haladtam lefelé,nem siettem,végül megérkeztem.Finom, ápolt partnernőmnek,bársonyos izgató kelyhecskéjén öröm volt számomra a ténykedés.
  Csak a nyelvemmel munkálkodtam,szép lassan sóhajtozott, a kívánt hatás elérésétől még nagyon messze voltam ,fáradtam,az adott erőt,hogy nem a színésznőképző egyik 2 perces tagjával vagyok együtt.Ilyen jellegű ténykedés közben a szokásos nyakfájásom is kezdett előjönni . Egyszerűen nem adhattam fel,vártam az egyértelmű jelekre.Tovább kényeztettem, amikor már majdnem feladtam,egyre szaporább sóhajtozásokat kaptam válaszként,ezért a fáradtságom és a nyakfájás is tovatűnt.Egyre és egyre jobban megkívántam,kezecskéjét a fejemre helyezte .Majd végül bekövetkezett a gyönyör,megfeszült,hullámzott a teste kellemes nyögés kíséretében.Kezeivel távol tolta a fejemet,határozott, de egyben olyan kedves gyengédséggel amire csak az érzéki nők képesek.Hagytam lenyugodni,utána összebujtunk,nevetgélve kicsit beszélgettünk,csókolgattuk,simogattuk egymást így is elidőztünk egy darabig.
  Később elkezdtük a félkészítésemet a második körre.
  Utána....itt két részlet (..) ki fog maradni,mert olyan hatással volt rám,hogy nem írom le, meghagyom csak az én emlékezetemnek,köszönöm.
  Lábamhoz ült és úgy ténykedett tovább,odaadásának és kitartásának köszönhetően, közösen elértük a kívánt állapotot.Az élvezés határán voltam ismét, kértem,hogy hagyja abba a szájával mert másodjára is elélvezek (..),megkegyelmezett (10mp és végem lett volna) .
  Gumihúzás következett,majd a gumi miatt azonnali visszakeményítés.Felvettük a kutyus pozitúrát,behatoltam,az volt a tervem,hogy majd szép lassan komótosan elmaszatolok én itt hátul,gyönyörködve a látványban.Lassan is kezdtem,de Amanda egyre szaporábban tolta rám magát,fel kellet vennem az ö ritmusát,átvette felettem az irányítást.
  Egyre gyorsabb tempóba váltottunk át,már-már a gumi leolvadásától lehetett tartani, mert már olyan iramban dolgoztatott meg engem, közben a nyögései is egyre szaporábbak lettek. Nekem a homlokom kezdet el verejtékezni, fáradtam, pedig az ö korosztálya ( 30-as ) ,edzőtermet napi szinten látogató egyén vagyok.Egy idő múlva lassan,fokozatosan,négykézláb testartásából,az ágyra hasalt,benne maradtam végig.Így folytattuk lendületesen tovább egy darabig ,levegő nekem mondjuk már nem sok volt.
  Amikor a nagy hevületben kicsusszantam,megfordult és kérte,hogy most akkor testre élvezés legyen.Ekkor ö kedvesen pihegett,én meg a fáradtságtól lihegtem és mondtam neki ,hogy én kifáradtam. Itt már tudtuk,hogy az időnk vége felé közeledünk,nem tudtam ellenállni a látványnak és kértem,hogy helyette misszibe folytassuk tovább.Így tettünk,nagyon jó érzés volt ebben a pózban is ténykedni.Majd végül lekerült rólam az óvszer, második durrantásom következett volna.A gumi rám gyakorolt (érzésvesztő) hatása miatt, éreztem,hogy ez most hosszabb időt venne igénybe.
  Idő már igencsak lejáróban volt,vissza élni nem akartam a kedvességével,ezért az ajánlásomra, kölcsönösen megegyezünk,hogy elcsomagolom a szerszámkészletet.
  Beugrottam egy gyors zuhanyzásra.

  Nem volt bennem semmi hiányérzet,mert az elején mindent kiadtam magamból a szó szoros értelmében,teljesen kielégült voltam,itt már a legvégén csak a levegő jött volna belőlem.
  Második durrantásra is lett volna lehetőségem az újra élesztésem után,(amiről lemondtam) de akkor meg nem lett volna részem ebben a csodálatos,dinamikus végkifejletben.
  Jó volt ez így,legalább nem kellet infúziót kötni rám,kiszáradás miatt.

  Fürcsi után,gyors öltözés közben rövid beszélgetésünk alatt, Amanda kedvesen mosolyogva megjegyezte,hogy "sajnálja",hogy ilyen fáradtan kerültem ki a kezei közül,és így kell utamra engednie.
  Végül csókok,tipi-tapi közepette elköszöntünk egymástól.
 • Elszámolás:

  Diszkréten megoldottam az illúzió megtartása miatt, köztünk szóba sem került,korrekt, Budapesti átlag.
 • Összkép:

  Nagyon jól éreztem magam,kellemes kielégült fáradtsággal köszöntem el,és léptem a távozás mezejére .
  Szimpátiának köszönhetően (előző beszámolóra történt,Amanda reagálásából is kiderült,hogy kölcsönös volt...,köszönöm!) igazi összebújós,nevetgélős,érzéki,együttlétben volt ismét részem,ami az utolsó harmadban átváltott igazán lendületes száguldásba.
  Az együttlétünk alatt mindvégig,odaadó,kitartó,gondoskodó volt,csak az foglalkoztatta,hogy nekem jó legyen.....sikerült.
  Ilyen jellegű együttlét alatt ,nekem fontos,hogy a hölgypartnerem is jól érezze magát a társaságomban,csak remélem,hogy ez sikerült...
  Hiányérzetem is van,mert igazi mélyenszántó beszélgetésre nem volt idő,mert annyira zajlottak az események,pedig érdeklődő,intelligens hölgyről van szó.
  Előző látogatásom után filctollal kellett,hogy rajzoljak a monitorra a számomra elfogadható minősítést mert az oldalon betöltött csenevész "rangom" miatt sajnos csak a "jó" jelenik meg a besorolások között.
  Most tűvel karcolom bele a kijelzőbe a számomra elfogadható besorolást, ( igaz hogy vékonyabb,de mélyebb nyomott hagy) ami a jónál sokkal,de sokkal magasabb,vajon melyik jelenik meg.... ( lassan kijelző csere lesz nálam aktuális kedves,szőrösszívű admin :-) ,tudom a szabály az szabály...)
Happy Massage