• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Mercit és Nikit, mert mindketten elérhetőek voltak, Merci a hívható opciót is megerősítette, de nem vette fel, helytte SMS-t kért és így egyeztettünk a kora esti hat órás időpontra egy hármas progit. A ház előtt se volt őt könnyű elérni, ezért az elérhetőség jelenleg elég nehéz volt.
  • Megközelítés:

    Könnyű megközelíteni, vonat kicsit odébb tesz le, de egy rakat busz és a legújabb metró is ott áll meg. Ismét a vonatot választottam, mert jártam már itt és nem változott semmi a legutóbbi találka óta.
  • Helyszín:

    Az adatlapja jól leírja a helyet kivéve a fürdőt, mert ott nincs zuhanykabin. Az egy régebbi helyén volt. Amúgy a egész jó kis lakás, most a másik szobában voltunk. A fürdő két (de akár három) ember számára is ideális. Minden van a fürdőben és a mostani Colgate szájvíz már jobb.
  • Lány külseje:

    Fekete ruciban fogadtak, nagyon szexik voltak benne. Merci kiegészített a ruhatárát egy rózsaszín neccharisnyával. Csodaszép arc és csodás mellek az egyik a természetességet mutatja a másik pedig a sebészkést dicséri. Fezses és sportos test elöl, kerek popsi hátul és szép húsos combok. Így kapunk két szexbombát, igazi adrenalinlöket is lehet két ilyen lány látványa. Merci a nőiesebb, Niki a lányosabb, ami összefügg a természetükkel és néha ilyen tűz és víz ellentétek miatt alkotnak nagyon jó párost.
  • Action:

    Az ajtó mögött bújt Merci ezért nem láttam ki nyitott ajtót a hegymászás után. Miután ez megvolt üdvözöltük egymást, már itt is elcsattant egy-két csók. Utána Niki is előkerült és vele is volt egy-két csók. Mindketten fekete ruciban fogadtak, nagyon szexik voltak benne. Csevegtünk miközben vetkőztem és egy pohár frissítő után el mentem fürdeni. Visszatérve az ágyra kerültünk, abban a szobában ahol Nikivel voltam párban. Itt belekezdtek egy érzéki franciába. Itt meg kell jegyeznem, hogy Niki kizárólag hetero vonalon "dolgozik" ezért a "leszbi show" elmaradt. A francia váltás és Merci gumit húzott és lovasleckét vett tőlem, ha jól éreztem, mert Niki az arcom szám fölé guggolt és őt nyaltam és a csodás hátsóján kívül egyebet nem láttam. Merci elég heves tempót diktálhatott, mert egyre közelebb kerültem Niki hátsójához és egy pillanatban teljesen rám ült és alig kaptam már levegőt ekkor. gyorsan odébb helyezkedtem és itt váltottunk. Merci hátulról támadóba pucsított nekem és Niki pedig elkezdett mozizni. Merci heves tempóra össztökélt, de Nikit sem akartam elhanyagolni így simogattam ahol értem később közelebb jött és csókolóztunk miközben Mercin is dolgoztam. Utána Merci hason fekvésben élvezte a ténykedésemet és Nikivel a csókok és simogatások folytatódtak. Niki kezdett panaszkodni, hogy ő miért nem kerül sorra ezért ki kellett engesztelnem. Gumicsere és Nikit szemből tettem magamévá. Élvezettel nyögdécselt és most Merci mozizott. Niki lábai több helyzetben is voltak a testem körül. Itt Merci közelebb jött és Csókoltam és simogattam, ahogy sikerült. itt kicsit nehézkes volt már egyszerre két lánnyal foglalkozni, de valahogy csak sikerült. Itt közeledtünk a vége felé És Merci akarta a "tűzijátékot" ezért elém térdelt az ágyon és simogatott Niki levete a gumit és egy intenzív franciába kezdett, amit merci folytatott és végül merci mellein fejeztem be eme csodás együtlétet. Niki adott egy kecés kéztörlőt, majd ittam még egy kis frissítőt. ezalatt Merci rendbe szedte magát és utána eleterültünk az ágyon. Pihentető csevej és ezt követte az általam kedvelt incselkedés még mindig meztelenül és csak ezután kezdtem el öltözködni. Végig csevegtünk és búcsúcsókok végezetül tipli.
  • Elszámolás:

    A szokásos egy lány-egy óra 2X az a bizonyos dolog, amit a lányokra kell fordítanunk és ekkor egy nagyon kellemes élményben lesz részünk. A végén rendeztük.
  • Összkép:

    Rendkívül jó érzésekkel távoztam és remélem sikerül még hasonló órát vagy órákat elölteni így hármasban velük. Akárhogy is alakué szeretném még legalább egyszer megismételni ezt a randit.
Happy Massage