• Andi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, korrekt, pontos tájékoztatást kaptam.
  • Megközelítés:

    A Széna térhez közel, villamos, busz, metro egy perces sétával elérhető. A parkolási helyzetről nem tudok beszámolni, de a közeli bevásárló központban biztosan megoldható az is. Házszám, kapukód ismeretében érkeztem a tetthelyre.
  • Helyszín:

    Régi bérház emeleti lakása. A földszinten - hogy klasszikust idézzek - Halináné és Fifi kutya éppen a postást állította falhoz, kissé félve osontam el mellettük. Kezdeti riadtságomat legyűrve a régi bérház emeleti körfolyosóján már várt Andi.
    Bekísért a lakásba, itt tisztaság, rend fogadott, nemrég újíthatták fel. A régi bérházra csak a nagy belmagasság emlékeztetett. A fürdő szép, tiszta, sokféle tusfürdővel felszerelt, mindenki válogathat kedvére.
    A masszázs céljára szolgáló helyiségben egy tatami található, a fejrésznél elhelyezett tükörrel, ezen kívül szobainas a vendégek ruhájának gyűrődésmentes tárolására.
  • Lány külseje:

    Andi szép arcú, elegáns megjelenésű nő, olyan, aki után megfordulnék az utcán is. Ha egy szóval kellene jellemeznem: úriasszony. Visszafogott szerelésben fogadott, de hogy miben, arra pontosan nem tudnék visszaemlékezni, szemeit és sokat sejtető alakját bámultam.
    Fürdés után a szobába visszatérve egy lazán kibontott köntösben találtam, egyből tudtam, hogy jó helyen járok. Nagyon szép, s mint később kiderült, puha bőre van, szép cicik, formás csípő, fenék. A masszázst már köntös nélkül kezdtük.
  • Erotikus masszázs:

    Hason fekve helyezkedtem el a kanapén, Andi a lábaimnál kezdte a masszázst, olajjal. Bokától haladt felfelé, erőteljes, jó mozdulatokkal dolgozott. Vádlik, combok, majd fenék következett, néhány jól irányzott simítással az erogén zónák felé. Az elején még néztem a tükörben, de aztán becsuktam a szemem, relaxáltam.
    A hátam masszírozásánál már a cicik is szerepet kaptak - itt kezdtem felébredni, a szó minden értelmében. A hason fekvő rész vége felé teljes testtel rám feküdt, majd belepuszilt a nyakamba - jöhetett a fordulás.
    Apró figyelmességként a fordulást követően párnát kaptam, hogy mindent jól lássak. A hasam, mellkasom és combom masszírozása kiváló átmenetet képezett az erotikus befejezéshez.
  • Levezetés:

    A lehetőségek közül a lingam masszázst választottam levezetésként, amit Andi nagyon profin abszolvált. A lábaim között helyezkedett el, majd beolajozta magát, s gyönyörű olajos cicijeivel masszírozta bajtársamat, majd csúszott fel végig a hasamon, egészen a mellkasomig. Közben én is simogathattam őt, nagyon jó érzés volt egy-egy mozdulatsor végén magamhoz ölelni, tényleg megvolt a barátnő feeling.
    A lingam masszázs során a kezeit és a ciciket is bevetette - így is lett végem, keblei között jutottam a csúcsra.
  • Elszámolás:

    Korrekt, a telefonban megbeszéltek szerint a polcra tettem érkezésemkor. Nem esett szó többet róla.
  • Összkép:

    Kicsit féltem, hogy a rutin meg az évek hatására amolyan munkadarab leszek a futószalagon, de egyáltalán nem így történt. Andi kifejezett odafigyeléssel, kedvességgel fordult felém, élmény volt az együtt töltött idő. Biztosan visszamegyek hozzá.
Happy Massage