• Kittana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta a naplómban van az elérhetősége, így ma bátorkodtam felhívni. A telefonos beszélgetés sokat elárult Róla. Amikor egy lány úgy veszi fel a telefont, hogy rögtön be is mutatkozik, akkor azzal nem lehet nagyon mellényúlni, hiszen alapvető intelligenciát takar. Tehát még aznapra sikerült időpontot egyeztetni. Kocsiba dobtam magam és irány a Főváros. (Szolnokról)
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem a megadott címre. Viszonylag jól ismerem Budapestet, így könnyen oda találtam. A parkolás könnyű.
  • Helyszín:

    Egye meleti lakásban fogadott. Rövid időm volt körbenézni, de amit láttam az rendben volt. Egy szobába kísért, ahol egy masszázspad és egy franciaágy volt. Halk zene szólt, kellemes hangulatfények. Barátságos kialakítás. Tetszik!
    Majd kaptam egy szép, tiszta törölközőt és irány tusolni, ahová Ő kísért el.
    A fürdő óriási, tiszta, tusfürdővel gazdagon ellátott.
    Később derült ki, hogy többen is vannak a lakásban, de jómagam hozzá vagyok szokva efféle dolgokhoz (aludtam már teherautó platón tized magammal, sőt ...), jól vagyok szocializálva, egyáltalán nem zavart, kimondottan vidám volt a hangulat. Vagyis egy pillanatra elgondolkodtam, hogy Ők ránk nyitnak és netán kedvet kapnak ("Ezek engem teljesen kicsinálnak").
  • Lány külseje:

    Van rá magyar szó is, de az angol megfelelője is ugyanolyan hatásosan hangzik. HIHETETLEN!
    A szemei, a szája, az alakja...
    Nem is találok jelzőket. Egy biztos: a képek teljesen élethűek.
    Az a huncut és kacér mosoly talán örökre beleégett a retinámba. És amilyen szerkóban fogadott... Az ajtóban meglátva szinte gyökeret eresztett a lábam.
  • Erotikus masszázs:

    Nos! Tusolás után törölközőben tértem vissza a szobába, ahol azonnal a masszázspadra lettem parancsolva.
    Neki is látott a testem átgyúrásának lábtól felfelé haladva vádli, comb, fenék, hát, nyak sorrendben. Természetesen használt olajat is, ami segít a testrészek könnyebb formázásában. Egyébként rettentően izgultam, be volt feszülve minden izmom. Ő többször is megkért, hogy lazítsak. OK, de nekem ez volt az első ilyen kalandom, így azt hiszem jogos a lámpaláz.
    Közben kedvesen elbeszélgettünk. Elég sok témát érintettünk és közben néha-néha összeakadt a tekintetünk a tükörben. Még egyszer mondom: az a mosoly felejthetetlen! Ezt a nézést nem lehet tanítani, ez ösztönből jön. Olyan szinten tudja a puszta tekintetével húzni az ember gondolatait, hogy némi önuralomra van szüksége a páciensnek, hogy ne pattanjon fel és ne valami más kerekedjen a masszázsnak indult programból.
    Mikor a hátamon is befejezte az egyébként szakszerű és jóleső masszázst udvariasan vízzel kínált, majd átkeveredtünk az ágyra. Jött az újabb kérdés, ami a csúszkára irányult.
    A válaszom igen volt.
    A hátamra fordultam és elkezdődött az olajos csúszka. Mivel ilyen élményben, érzésben soha nem volt még részem, így azt kell mondjam: te jó ég, ez fantasztikus! És közben olyan mélyen néz az ember szemébe, amikor az arcok egy magasságba kerülnek, hogy az ember a Himnusz első sorát sem tudná elmondani zavarában és gondolatai sokaságában. Apró sóhajok, puszik, fülbe lihegés... Szerintetek ezek milyen hatással vannak a férfi-emberre? Egyszer csak, valahogy elkalandoztunk egy olyan kölcsönös franciához, amire olyan szavak jutnak az ember eszébe, ami vagy túl vulgáris, vagy túl költői. Tehát mindenki gondolja ide a megfelelő szavakat.
    Majd elérkeztünk a mese befejezéséhez.
  • Levezetés:

    Úriember nem csibész!
    Ám, ha mégis, akkor azt kell konstatálnom, hogy az elmúlt több, mint 30 év alatt én még ilyen kedvességben, búcsú ajándékban nem részesültem!
    Mivel 69-es pózban voltunk és sem a vizuális, sem az élvezeti élmény nem volt a segítségemre, így kértem, hogy azonnal vessen véget "szenvedésemnek"...ÁÁÁ! Nem is értem, hogy lehet ilyet művelni!
    Fantasztikus érzések kerítettek hatalmukba, egyszerűen csodálatos érzés volt. Közeledvén az óra végéhez még beszélgettünk néhány percet, majd elkísért tusolni, ahol lemosta az olajat a hátamról. Na ez aztán az abszolút figyelmesség!
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszéltet utólag adtam oda, ami a szolgáltatás egészét figyelembe véve teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Ígéretet tettem rá, hogy visszatérek és ez így is lesz.
    Kittana egy elragadó, bájos lány, remek beszélgetőpartner.
    Hálás köszönetem!
Happy Massage