• Ingrid

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedvesem! ;-*) ne nyújtogatsd a nyelvedet :)

    Nagyon örülök hogy ellátogattál hozzám,láthattam ujra szép szemed solo-zhattam veled egyet ;-) és még sorolhatnám.....
    Örömmel olvastam soraid és csak mosolyogtam frappáns részletes élvezetes ujra és ujra átélt pillanatok dicsérő szavaid kellemesen hatottak rám. Ismét sikerült elvarázsolnunk egymást élvezni minden percet.
    Legközelebb finomabban érek hozzád nem akarom hogy ujra kiharapj egy darabot az ágyam végéből :-D
    A többi kellemes csemege ugyanugy jár majd :) Én meg követelem ujra a magamét :-P
    vagy marad a 2-1 avagy kiegyenlítek 2-2 ( jós nem vagyok,ezt előre nem látom,de bizom benne hogy utóbbi ;-) :-**
    Köszönöm még egyszer remélem még találkozunk, irni ugyis fogunk de a személyes az igazi!
    Csók Csók puszi puszi
    Ing
    ájendzsííí hahaha
    :D

  • Egyeztetés:

    Könnyű és egyszerű volt egyeztetni! Imádom, ha telefonban ismerősként üdvözölnek, most sem volt ez másképp :-)
    Még aznap délutánra tudtunk egyeztetni :-)
  • Megközelítés:

    XI. ker. fehérvári út eleje, az Allee-tól majdnem séta távolságra. A parkolás ingyenes. A Fehérvári úton közlekedik Dillinger, tehát a tömegközlekedés sem lehet gond!
  • Helyszín:

    Egy új építésű "rezidencia"-ban található az ízlésesen berendezett garzon. Pici, de mindennek megvan a helye, különösen a maszázspadnak és a hatalmas franciaágynak. Fűrdőszoba 100-as, a törülközőn még egy kis csoki is várt meglepetésként :-)
  • Lány külseje:

    Gyönyörű sportos hölgy, szolizott , illatos, puha, selymes bőr, már csak simogatni is élvezet.
    Mosolygós, kedves arc, van humora, élvezet vele együtt lenni.
    Be kell valljam nem tudom miben fogadott, de mivel nem először voltam nála, tudtam mire számíthatok, így nem is volt számomra túl fontos a szexi ruci a belépésnél.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor ismerősöknek kijáró finom puszikkal, lágy csókokkal fogadott, az első pillanattól kezdve biztosított volt a barátnő feeling. Néhány perc csevely, aztán irány a fűrdő.
    Mire visszaértem a masszázspadon várt hasonfekve egy pici bugyiban. Nagyon finoman elkezdtem maszírozni, de nem hagyta, mondván ez az Ő dolga lesz ma. Feltérdelt a padon velem szemben, így két mozdulattal megszabadíthattam a felesleges ruhadaraboktól és elkezdtük egymás kényeztetését. Néhány perc "csók-simi csata" után "beparancsolt" a franciaágyra és kezdetét vette a felvezetés. (folyt. lent)
    A felvezetés után vissza a masszázspadra, hasonfekve kezdődött a "csata".
    Talpak, vádli, comb, derék, hát, váll, nyak, kéz nyomvonalon folyt a masszírozás.
    Képzett masszőr, érződik minden mozdulatából. Még véletlenül sem akartam puhánynak látszani, ezért az átlagosnál erősebb fogások esetén üvöltés helyett inkább jókora darabokat "kiharaptam" a masszázspadból és mindezt pesze mosolyogva :-)
    Nagyon szépen helyrerakta az izmokat, izületeket, a mozgásom azóta sokkal jobban hasonlít egy atlétáéhoz sem mint inkább robokacsáéhoz.
    Kedvenc részem az volt amikor fölém térdelt és teljes testsúlyával a térdeivel masszírozta a hátamat, lapockáimát.
    Amikor végre megint tudtam levegőt venni, hihetetlen jó érzés volt a "yesss, túléltem" érzés mellett, hogy úgy tudtam emelgetni a karjaim, mint még talán soha.
    Egy kis finom fejmasszázs, aztán jött a várva-várt parancs, "megfordulhatsz". Hanyattfekve is kaptam egy kis finom csúszkamasszázst, majdjöhetett a levezetés :-)
  • Levezetés:

    A franciaágyon hanyatt fektetett mellém bújt egy picit "összemelegedni", aztán jött a csúszkák csúszkája :-)
    Előmelegített olajjal bekente magát, segítettem neki az egyenletes elosztásban, és finom, feszes testével, cicijeivel óriási kényeztetésbe kezdett. Az oldalfalon levő tükörben közben mindent élő egyenes adásban láthattam.A csúszka közben én is kényeztethettem őt, bár olyan intenzív mozgásban volt, hogy amikor hozzáértem mint egy hal csúszott ki a kezeim közül.
    Aztán jött a mozdulat amit korábban is beégettem már a retinámba. Háttal nekem terpeszben fölém állt, és nyújtott lábakkal előrehajolva elkezdte VIP-m kényeztetését. Ahogy felnéztem.... a látvány leírhatatlan.
    Erőt véve magamon belekapaszkodtam és a puncit magamhoz húztam, hogyén is kényeztethessem. Brutál jó 69 vette kezdetét.
    El voltam foglalva a kényeztetéssel, így nem moziztam az oldalsó tükörben. Ütemesen csókolgattam punciját, aminek halk nyögdécselések, remegések lettek a jutalmai és Ingrid egy igazi remegőset élvezett rajtam. Én sem bírtam sokáig, az előzetes, illedelmes kérésemnek megfelelően lehetett végem Ingrid ajkai és kezei között. Amíg lecsillapodtunk egymás mellett fekve, egymást simogatva beszélgettünk, aztán irány a masszázspad. Kaptam egy dicséretet, amit fel is véstem magamnak (Nem tudom mit csináltál, de valamit nagyon eltaláltál :-)....
    A levezetés a masszázspadon történt. Hanyatt feküdtem, egy kis krémes csúszkamasszázs, majd 69-be fölémtérdelt.
    A masszázs annyit kivett belőlem, hogy nem igazán tudtam Ingridet másodszor is a cúcsra juttatni ez a 69 most csak 68 lett neki :-( én pedig a cicijeire "fújtam" a mannát.
    Felegyenesedett, nekem még mindig háttal felemelte karjait, én meg megfogtam a két kezét. Jót nevettünk ezen a Titanic-os beálláson :-)
    Az időmet jelentősen túlléptük, no TP, még egy közös fürdés belefért programba, aztán go dologra :-)
  • Elszámolás:

    A végén jöttem rá, hogy nem egyeztettük előre. Megkérdeztem csokor méretét, teljesen baráti egy ilyen 1,5 órás kényeztetésért
  • Összkép:

    Indrid története rendhagyó a számomra. Először voltam Tita-nál, aztán egy négykezes Ingrid-Tita masszázs, most pedig Ingrid "önálló est" hogy teljes legyen a kép.
    Hihetetlen jó masszőr, csinos, intelligens, és nagyon ért a kényeztetéshez. Élmény volt vele minden perc. Köszönöm!
Happy Massage