• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia! Nagyon szépen köszönöm ezt a remek beszámólót.Meg kell hagyni ez tetszik eddig a legjobban.Nagyon kedves, közvetlen,barátságos, egyéniség vagy.Örülök hogy meglátogattál, és hogy megismerhettelek..Remek volt veled az az este.És most hogy olvastam a kis beszimet ez teljesen feldobta a napomat..Jó érzés feleleveníteni azt a bizonyos estét.Igérem legközelebb veszek fel bugyit..

 • Egyeztetés:

  Amanda amikor felkerült az oldalra pár hónapja, már akkor felkeltette a figyelmem. Pozitív beszámolóinak száma mivel pedig csak nőttön nő, így úgy éreztem, nem várhatok tovább. Elérhetőnek jelezte a lapja, rácsörögtem, rögtön felvette, kedvesen elcsevegtünk, részleteztük amit részletezni kell és megállapodtunk egy közeli időpontban. Minden flottul ment.
 • Megközelítés:

  Könnyen megközelíthető akár hármas metróval akár egyes villamossal. Kb 5 perc séta lehet a megállóktól. Rendőrpalota ismert utcájából nyíló rövid utcácska, parkolóhelyet találni nem lehet könnyű, de ha valaki Amandához akar eljutni, akkor egy kis extra sétának is bele kell férnie! :)
 • Helyszín:

  A környék utóbbi évtizedben épült házaival ellenben ez egy klasszikus 100 éves. A lakás felújított, nem kell magasra lépcsőzni sem. Amanda kíséretében pedig kész élmény a lakásig eljutni. Egy ilyen kis kuckóban én is szívesen ellaknék, rend és tisztaság mindenütt, az este hangulatát mécsesek emelték . A fürdőben zuhanykabin, száraz kilépő, és megfelelő méretű puha törököző várt. Az ágy kényelmes és elég nagy, a mellette lévő szekrény pedig tükörrel borított, ezért extra plusz pont.
 • Lány külseje:

  A képei nem csalnak nem hazudnak, élőben szerintem még sokkal lélegzetelállítóbb. Csinos szép és nagyon kedves lány. Amikor kijött elém érkezéskor, akkor egy farmer + kabát kombóban csodálhattam meg. Az ilyen csinos és kellemes megjelenésű lányok láttán napi szinten többször szerelmes vagyok a városban, a szerelem most nem csak álmodozás szintjén maradt meg. Csinos lábak, kellemes formás popsi, feszülős divatos a formákat kiadó farmer, veszélyes párosítás. Aztán mire lezuhanyoztam egy fekete melltartó vs combfix együttesben várt, újabb sokk. A bugyi hiányát rögtön nem is vettem észre, aztán feltűnt persze! :)
 • Action:

  Hirtelen ötletből kiindulva, az estét nem túltervezve érkeztem Amandához. Kedvesen beinvitált a lakásba, mivel ki kell jönnie elém a ház bejáratához, de így legalább kicsit már lehet ismerkedni közben, és nem félve kell várni az ajtó rejtekéből előbújó vendéglátót. Nagyon oldott és közvetlen hangulat alakult ki köztünk, sok minden szóba került, kellemes kis felvezetés volt ez így a komolyabb események előtt. Megtaláltuk a közös hullámhosszot, úgy éreztem.
  Szóval egy fekete valamiben várt zuhanyzásom után az ágyon. Ezt a nyitóképet gyakrabban is elviselném. Beindított totálisan, szép barna szolis (de nem eltúlzott) és finom bőre, kellemes illata, jó volt őt érinteni, ismerkedni teste minden finom részével. Ciciket külön élmény volt kóstolni, jól reagálnak, szerintem ő is élvezte. Aztán a finom punciját ízlelgettem kicsit. Majd ő vett kezelésbe, finoman majd hol keményebben foglalkozott velem, néha a golyókra is kitért. Majd kis 69-es felvonással folytattuk az eseményeket. Csókot ritkán kérek, talán majd legközelebb megízlelem milyen Amanda csókja. Mivel éreztem, hogy ez egy egymenetes nap lesz, így a kedvencébe kutya pózban folytattuk.Közben kezem néha csiklója környékén kalandozott. Hűha, nagyon be tud indulni közben, és csak tolja a popsiját, izgalmas hullámokat éltünk át, néha lassítottam, aztán teret engedtem Amandának és így zártuk a kört. Nagyon jól sikerült a vége, bár szerintem ő még igényelt volna tőlem egy kis kitartást, de majd legközelebb erre is sor kerül, ígérem! ;)
 • Elszámolás:

  A mostanában átlagosnak mondható virágmennyiség egy órára. Extrákat nem kérdeztem, extrák nélkül is extra Amanda számomra! :) A virágok a helyszínen is úgy alakultak, mint az egyeztetés során. Távozás előtt rendeztük, ugyan rákérdeztem érkezéskor, de mondta, hogy ráér.
 • Összkép:

  Nagyon nem bántam meg, hogy egy hirtelen ötletből kiindulva az ő karjaiba sikerült ezúttal futnom. Kedves figyelmes szerető, odafigyelt rám, kellemesen elvoltunk végig. Remélem találkozunk még!
Happy Massage