• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszer régen, még az előző életemben jártam már Biánál. Egy pár hete fedeztem fel a hirdetését, és megörültem neki, mert anno egy nagyon kellemes kis találkát sikerült összehoznunk, úgyhogy egyből rá is írtam, mire ő egy szép terjedelmű levéllel válaszolt, aminek nagyon megörültem, és egy pár levélváltás után megállapodtunk, hogy hamarosan randizunk. Mivel nem a fővárosban lakom, ezért ez csúszott két hetet, de a legelső alkalommal, amikor tudtam, hogy jövök fel, le is foglaltam nála az időpontot vtr-en. Előtte való nap azért még telefonon egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem a jó öreg, mindenki àltal ismert Teve utca környékére, parkolóhelyet nem könnyű találni arrafelé, de nekem pont szerencsém volt, szinte a ház előtt meg tudtam állni. Jó is volt így, eléggé szorított az idő, de szerencsére nem volt gond a késésem Biánál, szerencsére.
  • Helyszín:

    Bia épp költözés alatt...nem messze, csak egy picit arrébb, abban a tömbben. Talán én jártam utoljára ott, nem tudhatom, de a pakolás már erőteljesen elkezdődött nála. Attól függetlenül látszott a lakáson, hogy szépen rendben volt tartva, igényesen berendezve, annyi helyiséggel, amennyire éppen szükség van. Nagyon rendszerető lánynak ismertem meg Biát, úgyhogy az új lakás is legalább ennyire igényes lesz. Tiszta fürdőszoba, és kellemes hangulatvilágítással a hálószoba nagy franciaággyal.
  • Lány külseje:

    Szerintem nagyon szép arcú lány Bius, kifejezetten az esetem, és mellé társul egy nagyon formás test, jó kis markolnivaló popsikkal, és pont megfelelő méretre igazított cicikkel. Ráadásul nagyon kedves, odaadó lány, olyan barátnő típus.
  • Action:

    Amikor megérkeztem, résnyire nyitva volt az ajtó, belépve pedig elém toppant Bia, egy mini rövidnadrágban, melltartóban, és magassarkúban. Nagyon szexi volt. Megörültünk egymásnak, majd a kanapéra egymás mellé ülve beszélgettünk egy keveset, miközben az ölembe ült. Ekkor már nem tudtam a kérdéseire koncentrálni, inkább csókolgattam, száját, nyakát, melleit, miközben megszabadultunk felsőruházatainktól. Ezután kértem egy törölközőt, és gyorsan fürdeni iramodtam, Bia pedig jött velem, és segített tisztává varázsolni szerszámomat.
    Ezután az ágyon landoltunk, és csókjaimat egyre délebbre eresztve kényeztetni kezdtem kelyhecskéjét, régről rémlett, hogy nagyon érzékeny neki, ezért ultra soft üzemmódban, extra érzékiséggel, és gyakran meg-megállva, de célt nem tévesztve nyalogattam finom kis punciját, aminek meg is lett az eredménye, egy óriásit élvezett, fejemet lábaival összeszorítva.
    Ezek után ő vett kezelésbe engem, finom kis cuppogós franciájával, amit nagyon élveztem, és ki is használtam jó sokáig, olyan finoman csinálta. A nyelvét nagyon ügyesen használva, néha egész mélyre ereszkedve kényeztetett, én meg eleinte térdelve, majd mikor úgy éreztem, hogy ezt hagyom sokáig folyni, hátamra fekve élveztem.
    Aztán éreztem, hogy fárad szegénykém, úgyhogy gumit kértem, és lovagló pózban ült belém, és szűk kis puncijában egyre mélyebbre merülve, egyre hevesebben mozgott farkamon. A jó érzés mellé jó látvány is tárult, úgyhogy ezt is hagytam sokáig, közben hol melleit, hol fenekét markolva húztam egyre jobban magamra. Aztán misszibe fordítottam, és csókok közepette én diktáltam a tempót, néha kicsit túl hevesen is, dehát nagyon izgató volt, ahogy kéjesen nyögdécselt a fülembe.
    A végén kutyusra váltottunk, miközben formás fenekét markolászva a tükörből nézhettem szép arcát, miközben hevesen döngetem hátulról. Ez is nagyon jó látvány volt, úgyhogy ebben a pózban is jó darabig elidőztem. Igazándiból minden póz csodás Biussal, hiszen csodás teste van, ezért elég sokat elidőztem mindnél, már több mint egy órája szexeltünk, úgyhogy egy kicsit megfáradtam, és sajnos a kicsi én is, úgyhogy ledőltem egy kicsit az ágyra, magam mellé ölelve Biát, és így ölelkezve, símogatva feküdtünk egy jó darabig, aztán próbálkoztam volna még egy kis nyalakodással visszahangolódni a testére, de mondta, hogy ezek után már annyira érzékeny neki, hogy nem bírja, úgyhogy maradt a jó öreg francia a végére.
    Kicsit nehézkesen szedtem össze magam széthullott állapotomból, de szerencsére Bius kitartása meghozta gyümölcsét, és én állva, ő az ágyon ülve, egyre tempósabban, jó mélyen furulyázott, majd a véghez érkezvén kissé hátradőlt, hogy óriásit élvezve kellőképpen beteríthessem gyönyörű melleit.
  • Elszámolás:

    Viszonylag hosszú időt töltöttem nála, de így is volt leegyeztetve, csakúgy mint a csokrok mértéke is, a helyszínen nem beszéltünk róla, ajándék csokival együtt átadva még az elején. Átlag felletti történet, átlag feletti élményért!!! Nagyon megéri!
  • Összkép:

    Csodás pillanatokat éltünk meg együtt, nagyon jól éreztem magam Biával. Tényleg olyan volt, mintha a barátnőm lenne, jókat beszélgettünk, nevetgéltünk, és hát a szex az fantasztikus vele.
    Nemcsak a napomat, az egész hetemet feldobta!!!
Happy Massage