• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem többször sikertelenül, aztán írtam neki SMS-t. 2 óra múlva volt egy szám nélküli nem fogadott hívásom, majd küldött egy SMS-t, hogy esetleg másnap jó lenne-e. Amint megláttam az üzenetet, egyből hívtam és lefixáltuk a péntek délelőtti időpontot, mert a környéken volt utána dolgom.
  • Megközelítés:

    Lehel utcáról nyíló nyugis kis utca, könnyű odatalálni, parkolás egyszerű, bőven van hely, BKV a Lehel-en jár.
    A környéken a legmagasabb az egy négyzetméterre jutó adórevizorok száma. ;)
  • Helyszín:

    A lakás előtti folyosó egy üvegajtóval van elzárva, ahova a szerencsés delikvensek elé kitipeg a ház úrnője, jelen esetben egy magassarkú-selyem köntös szerkóban. Itt szívesen lennék vízóra-leolvasó is akár. ;)
    Előszobában cipő, kabát le, Misty-ről már itt lekerült a köntös, úgyhogy a tanga-melltartós fűző vagy mi miatt annyira nem az enteriőrre koncentráltam.
    Lakásban több szoba közül lehet választani, én a legnagyobbat választottam, amiben van fotel, kanapé, masszázságy is.
    Fürdő nagy és világos, teraszajtó is van, ha szökni kell.
    Zuhanyfüggöny nincs, helyette laminált szöveg, hogy ne vizezzük össze a fürdőt (amit jól nevelteknek el se kéne mondani).
    Tusfürdők, szájvíz, műanyag poharak, nagy száraz kádkolépő. Teljesen otthonos minden.
  • Lány külseje:

    Itt azt kell írjam, hogy a képek nem fedik teljesen a valóságot, valahogy szebb, nekem élőben jobban tetszik.
    A teste gyönyörű, szép szolibarna selymes puhaság, nem tudok semmi negatívat mondani, tetszenek a mellei, az alakja, a popsija, az arca, a csábos buja nézése, és nagyon tetszik a puncija, de erről lentebb bővebben. ;)
  • Action:

    Megérkeztem az adott emeletre, a folyosói ajtónál várt, a pavlovi reflexek beindultak, majd követtem a lakásba.
    Megmutatta a szobákat, de több fantáziát láttam a nagy szobában így azt választottam. Más kérdés, hogy nem éltem a lehetőségekkel.
    Tisztálkodásból visszatérve a kanapé mellett állva megszabadította a csodás ikreket a fogságból, a nyakát csókolgattam, ikreket markolásztam, Misty keze meg meredező pajtimat kutatta.
    A kanapé előtt álltam ő előttem térdelt és egy fantasztikus franciázásba kezdett, majd a kanapé szélére ültem és így folytatta. Néha csak nyalogatta, majd jobban bekapta, kezét benyálazva a golyóimat izgatta. Nagyszerű volt, majd felpattant a kanapéra, a bugyit eltávolítottuk és lábait felhúzva kényeztettem fincsi punciját. A testbeszéde alapján célravezető volt tevékenységem, de ennek hangot nem adott, majd eltolta a fejem és kacéran rámnézve libbent is a VV-ért. Szájjal felvarázsolta, majd a kanapé háttámláját megmarkolva várta, hogy hátulról megdugjam.
    Nem is akartam csalódást okozni, de nem tartottam magam sokáig. Szó mi szó ki voltam rá éhezve, még úgy is, hogy későn fejeztem be a melót és keveset aludtam. Sebaj majd a következő kör tartósabb lesz.
    Letisztogatott, kaptam egy pohár vizet, a kanapén ülve, lába a lábam között és kellemesen elbeszélgettünk. A falon lévő óra 9-et mutatott nekem meg időre kellett mennem, így én voltam óranézegetős, de később rájöttem, hogy nem jár., úgyhogy a karórámról konstatáltam a hátralévő időt :D
    Letérdelt a kanapé elé és ismét franciázni kezdett, majd kértem feküdjön a kanapéra, mint az előbb, mert repetáznék, neki is sikerült. Nyalakodásom csúcsra juttatta, úgyhogy keményre szopta a farkam, majd gumit húzott ismét szájjal és hanyatt feküdve, térdeit egész a válláig húzva dugtam szűk kis punciját, egy idő után fáradtam ebben a pózban és kértem térdeljen a kanapé szélére, így dugtam hátulról, ahol ujjait benyálazva popsijásimogatta, ujjazta. (És megint elmaradt a popsi szex)
    Kitikkadtam, úgyhogy a kanapé szélére ültem, Misty elém térdelt és minden tudományát bevetve franciázott a csúcs felé, még az ikreket is bevetette, de nem akartam kifutni az időből, így lesz még mit bepótolni.
    Gyors zuhany, majd távozás. Kikísért a folyosóra egy magassarkúban meg egy rózsaszín törölközőben! Eszmèletlen ez a nő. A szembeszomszéd helyében bekameráznám a folyosót. ;)
  • Elszámolás:

    Szóba sem került,csak indiszkréten a vitt ajándék mellé.
  • Összkép:

    Összbenyomás? Aki szerint nem fantasztikus, az még nem volt Mistynél. Olyan, mintha a régen látott szeretőmnél jártam volna. Maximális odaadás, odafigyelés, magas szexuális kultúra, és az az állandó nézés, amiből nekem mindig csak azt sikerül kiolvasnom, hogy "basszál meg keményen".
    Aztán lehet, hogy rosszul értem, ezt majd ő elmondja.
    Megyek még, ha annyira jó volt, mint nekem. Csók. ;)
Happy Massage