• Lívia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lívia reagálása

    Szia Halászom!!!

    Köszönöm a beszámolód :)
    Már régóta vártuk, hogy újra együtt legyünk, ami most is nagyon jól sikerült, :) Örülök, hogy nálam voltál, megtiszteltél.
    Szuperül éreztem magam, várlak ismét, gyere csak gyereeee..:)))
    Sok puszi:))
    Líviád

  • Egyeztetés:

    Líviánál több alkalommal jártam már, számomra a különlegesen kedves hirdetők közé tartozik. Valójában már jó ideje terveztük a találkozást, de elfoglaltságaim miatt csak most juthattam el Hozzá. Ezúttal a vtr által jeleztem látogatási szándékomat, amit telefonon is megerősítettem. Az egyeztetés gyorsan történt, s mindketten vidáman vártuk a viszontlátást.
  • Megközelítés:

    Autóval szoktam menni, ezúttal útközben egy baleset miatt sokáig lépésben tudtam csak haladni, így késésemet telefonon jeleztem. Gps pontosan a ház elé visz, navigációs segítségre már jó ideje nincs szükségem. :D A ház előtt mindkét oldalon ingyenes parkolási lehetőség van.
    A hely busszal vagy fogaskerekűvel és némi sétával is könnyen elérhető.
  • Helyszín:

    A lakás jókora, tiszta, rendezett. Több hölgy is dolgozik itt, de a logisztika kifogástalan. A fürdőszobában kád van és sokféle tusfürdő, szájvíz.
    Lívia szobája barátságos, ízléses. A függönyön és a tatami mellett hangulatos izzók világítanak, amelyek hasznosak a félhomályban. A széles tatami melletti tükör is hasznos a kíváncsi tekinteteknek. Hangulatos háttérzene szól, de nem arra koncentrálok, hanem kedves vendéglátómra, s boldog vagyok, hogy újra együtt lehetünk! :D
  • Lány külseje:

    A képek arckitakarással készültek, de hűen visszaadják a valóságot. Lívia gyönyörű nő, bájos, formás idomokkal. Ezúttal fekete ruhában fogadott, amely alatt hívogatóan domborult 2 szép keble, popsija.
    Ami a képeken nem látszik, az mosolygós arca, két szép barna szeme. Kisugárzása van, mindig elbűvöl.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után örömteli öleléssel és néhány puszival köszöntöttük egymást, majd a szobába siettünk. Miután levettem ruháimat és azokat a szobainasra helyeztem, a friss, illatos kezembe nyomott törülközővel a fürdőbe siettem.
    Tisztálkodás után kényelmesen elhelyezkedtem a tatamin, s kezdetét vette az első felvonás. Lívia olajjal masszírozta meg hátamat, nyakamat, ezúttal kérésemre kimaradtak a lábak. Szereti és szakszerűen végzi munkáját. Hihetetlen számomra, hogy kicsiny kezeiben milyen erő van. Az eredmény nem is marad el, egy kellemes felfrissülés volt a fáradozás gyümölcse. Közben néhányszor hozzám hajolt és megpuszilta arcomat, amely olyan kedves volt részéről, persze én is hasonló formában viszonoztam kedvességét.
    Aztán én magam is adtam Neki egy amatőr, de lelkes arcmasszázst. Jó volt nézni, ahogy mosolyogva, lehunyt szemekkel feküdt ölemben. Közben sokat beszélgettünk arról, kivel mi történt legutóbbi együttlétünk óta, olykor pedig elhallgattunk.
    A masszírozás után egymás mellé feküdtünk, úgy folytattuk a beszélgetést. Ő előbb hason feküdt, majd háttal fordult felém, én meg átkaroltam.
  • Levezetés:

    Ahogy ott feküdtem Lívia mögött és cirógattam, a látvány és érintések hatására egyre inkább izgalomba jöttem. Hozzá bújtam, s ahogy férfiasságomat érezte, tudta, mennyire kívánom már a folytatást, a kényeztetést. Felállt és huncut nevetéssel levette fekete melltartóját és piciny tangáját, majd incselkedve megjegyezte, hogy rajtam még túl sok a ruha, mivel az alsónadrág még rajtam volt. Persze, mivel már felesleges volt, gyorsan megszabadultam tőle, Lívia meg olajat locsolt ágyékomra és megérintette legérzékenyebb részemet. Gyönyörű melleire is olajat öntött, mely végigcsorgott felsőtestén át középpontjáig. Micsoda látvány! Nagyon jól tudja, mennyire szeretek olajtól csillogó bőrében gyönyörködni. Ezt követően rám ült és csúszkálni kezdett ágaskodó férfiasságomon, míg én gyönyörű melleit markolásztam. Kelyhe forró volt és nedves, s ahogy nemes részemen csúszkált, szinte olyan volt az, mintha szeretkeztünk volna. Szenvedélyes volt és felkorbácsoló! Imádtam! Őt és amit velem művelt. Persze nem bírtam ezt sokáig, pár perc után figyelmeztettem, majd elérkezett a vég, a kitörés. Egy ideig egymást ölelve pihegtünk, vidáman nevetgéltünk, majd tisztára törölt. Fantasztikus volt!
    Az utolsó felvonásként még elkísért a fürdőszobába, nevetés és ölelgetés közben mostuk le egymást.
  • Elszámolás:

    Szokásom szerint az elején rendeztem csekély ajándékok kíséretében. Átlagos, az élmény messze átlagon felüli egy csodálatos, felejthetetlen élményét. Késésem ellenére szerencsére maradhattam a tervezett időtartamra, 2 órára.
  • Összkép:

    Mint minden alkalommal, most is jól éreztük magunkat! Emberileg és erotikusan is Pazar volt!
    Férfitársak, aki meglátogatja Líviát, garantált egy csodás, nagyszerű élmény!
    Édes, ezer köszönet és minden jót kívánok a viszontlátásig!
Happy Massage