• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    SMSben egyeztettunk, mar kb. 2 hettel a talalkozonk elott. Voltam mar nala, nagyon korrekt es mindig valaszol. Ez nagy plusz, mert van itt par hirdeto, mely az adatlapjan megadja, hogy SMSre valaszol, aztan ha ir az ember, akkor valahogy megsincs valasz. Mindegy, Noracska pont a masik kategoria, ezert is esett ra ujra a valasztasom.
  • Megközelítés:

    Taxival erkeztem, de a kozeli utcakban lattam 1-2 szabad helyet, szoval kocsival sem lehet problema a parkolas, bar ez ugye Budapesten mindig meglepi tud lenni...
  • Helyszín:

    Egyszeru lakas, nem luxuskeco, de a celnak abszolut megfelel. Nem egy 200 nm-es apartmant kell elkepzelni, de semmi panaszra ok nem lehet. Talan annyi kis negativum volt, hogy kulonbozo zajokat lehetett hallani - valoszinuleg a szomszedbol vagy az emeletrol, de ezzel nem igazan lehet mit kezdeni. Egy pillanatra erdekes volt, de amint megpillantottam Norat, mar nem foglalkoztam nagyon ezzel a dologgal.
  • Lány külseje:

    Szerintem meg szebb volt, mint multkor. Aranyos arc, selymes, tenyleg nagyon selymes es kellemes tapintasu bore van, istenien formas feneke, mellei es illata. Egy kis ruciban fogadott, nekem bejott... Nagyon kedvesen es aranyosan mosolyog.
  • Action:

    Erkezesem utan a szobaba invitalt, ahol egy par percet beszelgettunk, majd elvonultam tusolni. Mire visszaertem, Nora mar az agyon fekve fogadott egy kis zold miniruhaban. Melle fekudve egy picit simogattam barsonyos boret, majd megkerdeztem, hogy egy masszazs jol esne-e neki. Nagyon orult ennek a felajanlasnak es elo kerult az olaj is. 10-15 percet massziroztam, sot meg dicseretet is kaptam, jol esett neki. Remelem, hogy tenyleg jol csinaltam es tenyleg elvezte, mivel nem vagyok egy masszor.
    A masszazs aztan egy puncisimogatasba torkollott, majd az ujjaimat a nyelvem valtotta. Imadom a fiatal, illatos puncit kenyeztetni, s Nora pont a TOPon van nalam. Nagyon kellemes illata es ize van. Egy oran keresztul nyalogattam, szopogattam, majd lagy es gyenged, ketujjas es kor-koros mozdulattal juttattam el a csucsra. Megremegett egy par masodpercre. Orultem, hogy kenyeztetesemmel eljuttattam a csucsra.
    Aztan valtottunk es o vett kezelesbe. Ahogy ez a lany fuvolazik, uraim, az egy kulon kategoria!!! Neztem, ahogy ugyesen dolgozik, neha hasznalja a kezet, de engem ez nem zavar, sot..., szeretem. Egyszeruen gyonyoru nezni, amikor a szajaval munkalkodik. Egy par perc utan 69be valtottunk, s itt vegre ujra elvezhettem nedves puncija izet es illatat. Simogattam a feneket es nyaltam-faltam a csodalatos puncit. Ujjaztam, majd ujra a nyelvemmel kenyeztettem. Gyorsitott egy picit, s egy kis kezezes utan minden utodom a szajaban vegezte. Nem sietett, sot, az utolso cseppig mindent kiszivott belolem. Ezert is imadnivalo ez a holgy. A lenyeles mar csak egy bonusz lenne, de ez nincs a repertoarban, ha jol emlekszem. Ettol fuggetlenul egy olyan elmenyt nyujt a holgy, mely orokre megmarad...
  • Elszámolás:

    Korrekt, tavozasom elott, a furdobol visszaterve egy abszolut normal "ajandeknak" megfelelot helyeztem az asztalra. Esetemben 2 orat voltam, mely ertek aranyban tokeletes. Maximalis elegedettseg.
  • Összkép:

    Kitunoen ereztem magam a tarsasagaban, s ugy erzem, hogy a jovoben meglatogatom meg. Annyit kerek csak, hogy aki ellatogat hozza, az vigyazzon ra, mert egy kincs. Ovjuk hat...
Happy Massage