• Vivien11

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban is felfigyeltem erre a szédületes popsijú lányra, de az utolsó lökést a barátnőjénél tett tegnapi látogatás adta meg, amikor is személyesen bemutatták nekem. Már akkor magával ragadott édes személyisége, bájos mosolya. Bevallom, nem tudtam szabadulni e röpke találkozás emlékétől és kb. 2 óra “vívódás” után felhívtam Vivit, hogy a mai randit mielőbb lefixáljuk. Szerencsémre sikerült is azonnal elérnem és az időpont is szabad volt.
  • Megközelítés:

    A kondorosi uszodához közeli lakópark. Autóval és Bkv-val egyszerű a megközelítés. Mindig könnyen találni üres parkolót.
  • Helyszín:

    A már jól ismert lakás tágadabbik szobája lett a miénk. Kényelmes franciaágy, a falakon tükör a mozirajongóknak. Nekem a moti nem maradt szabad kapacitásom... :)
    A fürdőben annyiféle tusfürdő, hogy a házban lévő drogériában sincs ennyi. Hangulatvilágítás és valami nagyon erotikus zene
  • Lány külseje:

    Másokhoz képest kis előnnyel indultam nála a tegnapi találkozás okán. Azt már a képek is sugallják hogy pazar az alakja, gyönyörű a popsija. Aztán a személyes találkozásunkkor elvarázsolt szép szemével, mosolyával, kislányos bájával. Majd a zuhany alatt elém tárult édes kis cickóinak kellemes ígérete.
    Csodaszép édes kislány :)
    Megígértettem vele hogyha egyszer majd férjet keres magának, akkor legalább a castingra meghív engem is :))
  • Erotikus masszázs:

    Bevallom őszintén, hogy ez a bájos-édes kis tündér teljesen az ujja köré csavart, levett a lábamról és elvarázsolt:)...
    Ez a tény nagyban befolyásolni fogja a beszi hangulatát, mert nem tudok objektív maradni - és kritikusaim szerint ez a beszi inkább lesz egy szerelmes regény :))
    Kérem tehát, hogy aki erre érzékeny az csak szülői felügyelettel olvassa tovább vagy most hagyja abba :)))

    Az már a tegnapi első találkozásunkkor eldőlt, hogy kb az első 10 alkalmunk nem a klasszikus svédmasszázsról fog szólni. Aki meglátja meztelenül ezt a kis gyönyörűséget, annak biztos nem a masszázs lesz az első gondolata vele kapcsolatban! És erre nagy pénzekben is merek fogadni...
    Így aztán ez az alkalom is inkább az erotikáról szólt.
    Az érkezést követően kedvesen felajánlotta a közös zuhanyt, amit én már ismerve a zuhanykabin kellemesen szűkös méretét, naná hogy nem utasítottam el. A fürdőben ledobta magáról a falatnyi kis bikinit amivel elém tárta a képekről még nem ismert kívánatos testrészeit. Alig vártam, hogy összeszappanozhassam az édes tenyérbeillő cicusokat, finoman megropogtassam azt a szédületes popsit. Már itt így szappanosan összebújtunk és már ekkor éreztem hogy végzetesen a rabja leszek.
    Mivel korábban kibújt magassarkújából, ami -feltalálójának hála - őrjítően formássá tette lábait és popsiját, meglehetősen nagy lett a magasság-különbség. Éppen ezért az ágyra állítottam és így már kényelmesen átölelhettem Ő pedig hozzám simult. Simogattam-puszilgattam édes testét, beszívtam bőrének és hajának csodás illatát. Aztán nekem háttal fordítva folytattam tevékenységemet a cicik babusgatásával, miközben Vivi hozzám nyomta őrjítő popsiját. Én pedig térdre borultam a természet eme csodája láttán és úgy térdepelve halmoztam el csókjaimmal pazar popóját.
    Tovább akarta fokozni “kínjaimat” mert megkért hogy olajozzam be testét.
    Sejtettem, hogy csúszkamasszázson töri Vivi a huncut kis buksiját, de amit ezután csinált velem az számomra maga volt a paradicsom: forró és kemény testével rám feküdt és így hozzám símulva csúszkált rajtam miközben én minden alkalmat kihasználtam hogy megpuszilgassam bármilyét ami a szám elé került és popsijánál fogva igyekeztem minél jobban magamhoz szorítani. Aztán a kezébe vette a kisorit és őrjítőn-pajkosan megsimogatta vele a kemény kis bimbóit majd körbejárta vele mindkét cicijét. Aztán ismét rámfeküdt és csak csúszkált és csúszkált....én meg olvadoztam.
  • Levezetés:

    Nem sokáig akartam kényeztetés nélkül hagyni ezt a kis angyalt, így a hátára fektettem hogy bebarangolhassam édes testét. Nyakánál-fülénél kezdtem ismét mélyen beszívva mennyei illatát, majd csókoltam a kis aranyos cickókat és a hetykén reagáló bimbókat. Nem maradhatott ki sem apró keze és ujjai, sem formás lábainak végigpuszilgatása. Így értem el meseszép kelyhéhez ahol egy szép fodrosszárnyú pillangó várta mohó ajkamat.
    Először csak óvatos nyalakodásba kezdtem, de aztán látva reakciót tudtam, hogy helyes az irány és ez ma az én napom lesz! Eleinte csak aprókat sóhajtozott ténykedésem hatására, de aztán elkezdődtek az eleinte még csak finom apró remegések, melyek később egyre intenzívebbé váltak. A sóhajok is mélyebbek lettek, majd karjaimba kapaszkodva gyönyörűen elrepült. Én pedig kéjesen ittam magamba e csodás test élvezésének látványát, remegéseit, hangjait. Gyönyörű volt és én nagyon hálás vagyok neki ezért az élményért!
    Picit még babusgattam, de aztán Ő is szeretett volna hálás lenni. A hátamra fektetett és miután alaposan beolajozta a kisorit, elkezdte kézzel és szájjal kényeztetni. Nagyon szerettem ahogy szerette a kisorit. Néha olyan mélyen eltüntette a kicsi szájában, hogy közben a nózija a hasamon koppant.
    Kellemes tempót diktált miközben én nagy szeretettel és óvatosan babusgattam édes cicijét. Majd érezve hogy közel a vég megkértem, úgy forduljon hogy a formás kemény popsiját tudjam markolni a csúcson. Hatalmas remegések közepette ért el a vég miközben cicijét és popsiját dédelgettem :)
    Megtörölgetett minket és megérezve vágyamat ismét rám feküdt, szorosan hozzám símult. Nagyszerü érzés volt őt a karjaimban tartva lenyugodni.
    Ismét a közös fürdés élvezetének hódoltunk, majd kihasználva az utolsó lehetőséget még egyszer magamhoz öleltem.
    Nagyon nehezemre esett elszakadni tündéremtől, de sajnos a mi mai mesénk végetért. Már alig várom a folytatást...!!
  • Elszámolás:

    Nem szívesen említem meg a pesti átlagot egy hajszállal meghaladó rózsacsokrot, mert amit ettől az angyaltól kaptam az így nem kifejezhető.
  • Összkép:

    Vivi egész egyszerűen rabul ejtett:)
    Most értettem meg hogy filmügyi kormánybiztosunk miért vett el egy fiatal nőt....
    Van abban valami csodálatos, amikor egy ilyen édes-drága test hozzádsimul; fiatalos energiája magával ragad.
    Nagy félelmem, hogy ö is hamarosan el fog tűnni mint több más csoda is amint megtaláltam. Megnyugtatott hogy még sokáig közöttünk lesz és ezt az ígéretét kisujjaink összefűzésével pecsételtük meg :)
    Előző beszijében a rutint hiányolta valaki - de én bátran kijelenthetem, hogy neki már nincs mit tanulnia. Vivi így tökéletes ahogy van, ezen már csak rontani lehetne.
    Tökéletesen elegyedik benne a számomra oly vonzó kislányos báj és a testével, érzékiségével pontosan tisztában lévő NŐ.
    E kettő tökéletes arányától olyan felejthetelenek a vele töltött percek! Ő a VIVI!
Happy Massage