• Csilla

  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Köszönöm szépen.. :)
    Én is kellemesen éreztem magam.. :P
    Puszim.
    Szív. :)

  • Egyeztetés:

    Hétfő délután hívtam telefonon amit 4-5 csörgés után fel is vett. Kellemes, csicsergő hangját öröm volt hallani, pár perc beszélgetés után meg is egyeztünk egy másnapi időpontban ami mindkettőnknek megfelelt!
  • Megközelítés:

    Mivel már régebben jártam Szivecskénél így nem okozott gondot odatalálni. De aki először megy annak sincs nehéz dolga, hiszen az Árpád híd budai hídfőjétöl pár méterre található. Autóval is egyszerű, de tömegközlekedéssel talán még könnyebb. Ház elött nagy parkoló ahol mindig lehet találni helyet, és nem is kell érte sokat fizetni. Sőt most az ünnepre való tekintettel ingyenes volt.
  • Helyszín:

    Panelház sokadik emeletén egy szépen berendezett, hangulatos lakás. Bejutni egyszerűen és diszkréten lehet. Rend és tisztaság mindelhól. A fürdőben kád várja a vendégeket, bőséges tusfürdő választékkal és természetesen szájvizzel is.
  • Lány külseje:

    A képek mindent elárulnak, egy nagyon csinos és sexy hölgy nyit ajtót. Semmi retus szoval nem éri csalódás az embert mikor meglátja. Kicsit "vadmacskásan" fogadott mivel a képeken is látható párducmintás kis semmiség volt rajta. Persze nem túl sokáig! :)
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor szájrapuszival fogadott és gyorsan beinvitált a szobába. Mivel már ismertük egymást gyorsan beszélgetésbe elegyedtünk. Persze ez legelőször is igy volt hisz Szivecske nagyon közvetlen és cserfes. Pár perc után kaptam egy puha törölközőt és irány a fürdő. Megkértem hogy mire visszatérek nehogy kibujjon a ruhácskából, mert majd segíteni szeretnék benne. Hamarossan újra a szobában voltam és kezdetét vette a masszázs. Pontosabban elötte kaptam egy két csókot ami nagyon jól esett. Finom és édes csókok voltak. Elhasaltam a franciaágyon és átadtam magam Szivecske kezeinek. Közepes erősségű masszirozást kértem, amit tökéletesen meg is kaptam. Lábtól felfelé szép lassan haladtunk, ez nagyon jól esett mivel álló munkát végzek igy a vádlik néha begörcsölnek igy itt picit jobban elidőztünk. Lassan haladtunk felfelé, comboknál Szivecske kicsit huncutkodott, és a keze elkalandozott. Talált is ott egy neki tetsző dolgot, de azt mondta majd visszatér hozzá, ha jól átgyurt. :) Deréktájon és háton is kellemes masszirozást kaptam, sőt egy-két csómót el is tüntetett a hátamról.
    Ennek végeztével megkérdezte megkérdezte segitenék e beolajozni a csuszkához. Hát természetesen nem mondhattam nemet neki. De ezt már inkább a következő részben folytatom! :)
  • Levezetés:

    Szóval kérésének eleget téve felültem hogy olajozhassam a csodás testét.
    Itt viszont egy kis akadályba ütköztem, mivel kérésemre a rucit nem vette le magáról!
    Persze gyorsan áthidaltuk a "problémát" és szemeim elé tárultak csodás cickói, formás teste. Gyorsan el is kezdtem olajozni őket. Nagyon kellemes volt érinteni selymes bőrét, simogatni csodás testét. Miután elegendő kenőanyag került rá gyorsan elhasaltam, amig tudtam, mert ugye a kis közjátéktól a vérkeringésem rendesem beindult. :)
    Elkezdett csúszkálni rajtam, a derekamtól felfelé végig a tarkómig. Mellbimbója szinte végigkarcolta a hátamat, miközben cickói puhaságát is éreztem éreztem végigsiklani. Különös és kellemes érzés volt. Közben apró csókokat lehet a nyakamba és a fülemre. Szinte libabőrös lettem, és borzongás futott át a testemen. Persze nagyom kellemes borzongás! Nem birtam tovább, meg kellett hogy forduljak, hogy szemből is élvezhessem a csodát. Persze szemből is elkezdett csuszkálni rajtam , én meg csak kapkodtam a fejem a cickói után. Mikor sikerült elcsipnem őket kapott rájuk egy-egy puszit. Egyszer csak egyre fentebb csuszott és nagyon közeledett számhoz az édenkert bejárata. Oda is ért, én meg gyorsan leheltem rá egy csókot. Elindult visszafelé, de gondolom tetszett neki, mert gyorsan visszatért. Ekkor újabb csókocskát kapott, sőt nyelvemmel elkezdtem kényeztetni mézédes kelyhecskéjét. Szemlátomást tetszett neki a ténykedésem. Picit lentebb csuszott, ekkor egy határozott mozdulattal megfogtam a popsiját és magamrahúztam. Na most indult be igazán a nyelvjáték. Minden tudásomatt lattba vetettem, aminek kisvártetva meg is lett az eredménye, amit kélyes nyögdécseléssel és fokozodó zihálassal adott a tudtomra. Pár perc mulva már ugy tolta a puncikáját az arcomba hogy alig kaptam levegő. Hát ettől rosszabb halálom sose legyen. :) Úgy érzem sikerült a fellegekbe juttatnom, amit kedvesen mosolyogva meg is köszönt.
    Ekkor jött a "fenyegetés" miszerint "Te sem uszod meg, most én következem" Alig fejezte be ezt a pár szót már ajkai között is éreztem meredező férfiasságom. Nagyon finoman és lassan kezdett a kényeztetésembe. Puha ajkaival és nyelvével nagyon érzékien játszadozott rajtam. Éreztem hogy nem sok esélyem van ellene, rövidesen kivégez. Persze nem erre hajtott, mikor érezte hogy a csúcs közelében vagyok lassitott, vár másodpercet, hogy minél tovább kényeztethessen. Ekkor jött egy merész gondolata, és szemből rám ült, és szép lassan elkezdett csúszkálni a farkamon. Teljesen olyan feelingje volt, mintha lovagló pózban lennénk, de természetesen erről szó sem volt! Nedves és fórró puncijával csuszkált rajtam, amig utol nem ért a végzet.
    Hagyott egy kicsit pihegni, mig magamhoz tértem, letörölgetett, váltottunk pár mondatot és elmentem letusolni.
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor adtam át, egy kis édesség kiséretében. Átlagnak megfelelő ajándék, de amit átéltem az jóval átlag feletti volt. Távozásomkor is ugyan ott volt ahová letettem!
  • Összkép:

    Hát ide mit is írhatnék, szerintem a beszámolóból kiderült hogy istenien éreztem magam!
    Ha tehetem mindenképpen visszatérek még Szivecskéhez!
    Ezt a március 15-öt jó darabig nem felejtem el az biztos! :)
Happy Massage