• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt mindent elmond az érdekes részeket kérdezni kell .A másik oldalon azért írtam egy üzit hogy én vagyok mert nem éreztem a bizalmat hogy komolyak a szándékaim .
  • Megközelítés:

    A kapott információk alapján tökéletes . Autóval gps használata probléma mentes , metró nagyon közel .A telefonban kapott itiner kód lift minden ok .
  • Helyszín:

    Hangulatos lakás kicsit sötét . Nagy franciaágy semmi hangja , ruha a fotelba és irány zuhanyozni a hőmérsékletet kicsit nehéz eltalálni sarok kád tusfürdők bőven . A türcsi nagy nedvszívó kicsit kemény tapintású .
  • Lány külseje:

    A másik oldalon van pár kép ( itt csak olvasni lehet ) a megadott adatok fedik a valóságot rosszabbra számítottam az arc nélküli képek alapján , pár évet le is tagadhatna . TETSZETT.
  • Action:

    Nagyon régen a kedvenceim között szerepelt Lynda csak jókat olvastam róla itt az oldalon .
    Pár hónapja is szerettem volna menni de az útólsó pillanatban lemondta nagyon korrekt volt .
    Most minden összejött bár kicsit álmos voltam kora délután vagyis majdnem este .
    Ajtónyitás után után tudtam jó helyen járok , zuhanyzás után láttam meztelenül itt gondoltam hogy jó helyen leszek . Dobtam egy hátast az ágyon kértem a natúr franciát kicsit benyálazta félig cuppogott szívta gondolt egyet és teljesen lent tartotta csak néztem párnát húzva a fejem alá és élveztem . Kértem a fordulást nagy popó az arcom előtt szép punci nagyobbacska szárnyakkal nyalni és nyalni való igazi játékszer . Kényeztettem ahogy bírtam szívtam nyaltam kívül belül széthúztam a hátsóját néztem de nem tudtam a nyelvemnek parancsolni ö közben nemem okozott kellemes érzést majdnem nagyon jó lett nekem de kis cselem után Lynda került a hátára szét terpesztett lábakkal . Kicsinek nem mondhatónak melleivel játszottam itt azért látszik hogy egy dögös milf-el van dolgom . Vissza tértem vágyaim nem kicsike szárnyihoz ahová néha betévedt egy kettő ujjacskám .
    Itt következett jövetelem célja , most kicsit extrémebbre vettük a figurát .
    Síkosítót kaptam a kezemre amit a puncira kenve igyekeztem az újaimmal beljebb juttatni szépen sorban amikor az ötödik újacskám is beférkőzött a legszélesebb résznél meg álltam mondtam hogy szólj ha valami nem jó nem mondott semmit csak a csípőjével körzött párat és tolta rá puncit a kézfejemre . Óvatosan toltam befelé amikor a csuklóm volt csak kint fölnéztem és láttam a kéjt Lynda arcán élvezte ezt a fajta extrém tevékenységet . Játszottam kicsit ki kicsit be vagy éppen teljesen ki vissza a kicsit kitágított punciba közben néha nyalogatva a kis borsó kemény csiklót . Sokszor felnézve láttam az arcát vagy a melleit masszírozta vagy az úját harapdálta nem kínnal hanem a szemeiből a kéj sugárzott . Megirigyelve Lyndát én is egy kis élvezetet szeretem volna magamnak kis törölgetés után vagy nagy törölgetés után mert az arcom úgy nézhetett ki mint a majzos gyerek . Gumit pattintott a fel szopikázott farkamra . Lovagolt szemben és játszhattam a nagy melleivel . Paci volt a javából tövig amennyire a csak tudott de egyszer kicsúszott órámra pillantva mondtam le a gumit mert nem sok időnk maradt . Végig francia teljesen kifacsarva lenyelve az utolsó cseppig a végét is megszopva isteni érzés teljesen kielégülve távoztam a zuhany után .
  • Elszámolás:

    Átlagos ajándék kis édességgel átadva plusz az extra szolgáltatás szép kerek szám , az elején nem kérte de adtam. Ott maradt a végéig a kis asztalon . Megérte nekem nagyon
  • Összkép:

    A képek alapján kellemesen csalódtam nagyon korrekt kedves milf-et ismertem meg Lynda személyében ha lehet még megyek nagy élmény volt
Happy Massage