• Bögyös Bestia Ramóna

  • Beküldte:
  • Bögyös Bestia Ramóna reagálása

    Kedves Zsolba!


    Köszönöm,hogy itt voltál és kiélveztük egymást a sok finomságban!

    Remélem még fogjuk egymást kényeztetni máskor is!

    Millió csók!

  • Egyeztetés:

    Egyeztetés rendben ment, könnyedén eltudtam érni őt, előbb itt az oldalon írtam üzenetet majd telefonon szögeztük le a részleteket.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű a cím, nem lehet eltéveszteni! Mivel Vasárnapi randi volt, még dél előtt, így parkolni sem okozott semmi problémát, volt szabad díjmentes parkoló :-))
  • Helyszín:

    Belvárosi rendhagyó lakás, aminek a hangulatán nagyot javítana ha a tulaj vagy a főbérlő, legalább egy kicsi vagy közepesebb tatarozást eszközölne?! De nem ingatlanosként mentem lakás mustrára hanem randim volt egy ott rendelő hölggyel! De mielőtt a lényegre térnék, a lakás lényeges részei a célnak tökéletesen meg felelnek!
    Jó nagy ágy, ami stabilan meg tartott mind kettőnket, egyetlen egy hang nélkül! A fürdőszobában is volt minden amire csak szükség van! Összegezve, praktikum és tisztaság szempontjából rendben volt a design meg másodlagos.
  • Lány külseje:

    A hölgy, meg egyezik a fotókon látható hölggyel! Mivel "Duci" testalkatú így azt gondolom hogy ha valaki figyelmesen elolvassa az adatlapját, meg nézi a fotóit, akkor nem véletlenül látogatja meg őt, hanem azért mert "duci" hölggyel akar lenni! Szóval, Ő teljesen meg felel a fent említett kategóriának!
  • Action:

    Érkezésemkor abban a kék háló cuccocskában nyitott ajtót ami az egyik fotóján is látható! Amint az Akció szobában értünk finom ölelés puszilgatás közepette röviden pontosítottuk a programot és közben egy egy ruha darabomtól meg meg szabadított! Majd előkészítette a fürdőt, be állította a meleg vizet és mehettem is zuhanyozni. Mikor végeztem a zuhanyzással, ő már az ágyon várt rám hogy elkezdjük a huncutkodást! Majd meg indult a program! A lucskos részleteket mindenkinek a fantáziájára bízom :-)) Egy egészen biztos, Jól sz....ja a f......zt! Rongyosra!!! Mikor a lucskos részletek közepette, éreztem hogy mos végem ha nem változtatok valamit, hát most rajtam volt sor, de ennek a részleteit is a képzelőerőtökre bízom! Egy a lényeg hogy ő elégedettnek tűnt, vagy csak jól elhitette velem?! De tulajdonképpen teljesen mindegy! A lényeg az hogy mindent meg tett hogy én jól érezzem magamat! Tovább már nem volt lehetőségem húzni halogatni a végemet, így aztán jeleztem hogy szeretném a forró örökítő anyagot a szájában engedni, ami meg is lett! Ő el a fürdőbe, hogy apróságokat "közművesítse" miután mellém heveredett és egy több témás filozofikus, ezotérikus eszmefuttatásba kezdtünk! Annyira magával ragadt a téma hogy szinte teljesen el puhultam! Mikor már az eszmefuttatás tanulságát is megfogalmaztuk Ő finoman a "Drágaságomat" kezdte el élezgetni! Nem is kellet sok idő és életre franciázta, hogy aztán hol vadul hol gyengédebben kényeztesse! Egy idő után kértem védő felszerelést és a popsiját céloztam meg! Ami szintén meg volt, aztán ott is lett végem!
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint történt az ajándékozás a végén! Én kereken adtam, ő jelezte hogy vissza adja a különbözetet! Végül mondtam hogy úgy sem vittem virágot! legyen virág helyett!!
  • Összkép:

    Pozitív!! A hölgy igyekszik mindenben a vendég kedvébe járni! Az én esetemben maximálisan sikerült is! Meg kaptam amiért oda mentem!
Happy Massage