• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy ismét meglátogatom. Itt ő lépett először, mivel előző nap rám írt. Első hívás sikeres volt és megbeszéltük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval és navigáció segítségével mentem. A parkolás könnyen ment és ingyenes helyet sikerült találnom a ház mögött. A környéket elnézve a bkv is egyszerű, van minden.
  • Helyszín:

    Új helyen van az előző látogatásom óta. Teljesen megfelel a célnak, a fürdő és a szoba is tisztán tartva és választék van tusfürdőből és szájvízből is.
  • Lány külseje:

    Mivel nem először jártam nála, így meglepetés nem érhetett. A fotók teljesen visszaadják a valóságot, csalódás nem érheti , aki meglátogatja.
  • Action:

    Tusoláshoz készülődve beszélgetéssel töltöttük az időt, majd gyorsan letusoltam. A szobába érve szexi fehérneműben már az ágyon várt és viccesen maga mellé parancsolt. Elkezdődött a hihetetlenül jó francia, ami közben igen sokszor a cicik közé is bekerült a szerszám és nem utolsó sorban folyamatos a szemkontaktus, ami még tovább fokozza az élményt. Szokásához híven gumit húzott és megkezdődött a lovaglás, amit guggolva térdelve és háttal is csinált.Itt kértem pózcserét, mert majdnem kivégzett. hátulról folytattuk,amit pont időben szakítottam félbe,mert telelőttem volna a gumi.Nem éreztem a második körre elég ellazultnak magam, így az egy menetet próbáltam maximálisan kihasználni. Ezután még több póz jött, mivel átestem a holtponton. Idő közben a koncentrációm lankasztotta az erekciót és franciás, majd 69-es felállásban ismét harcra kész lettem, ami közben neki is sikerült örömet okozzak. Ismét gumihúzás és lovaglás.Na itt már nem fogtam vissza magam, mert az időnk vége felé jártunk már. hatalmasat élveztem a gumiba, melyet lenyugvás után óvatosan eltávolított. Pihegés közben kicsit beszélgettünk még, majd öltözés és irány haza.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó alatt minden választ megkap az ember, ez a helyszínen sem változik. Nekem teljesen rendben van egy ilyen lánnyal eltöltött időért.
  • Összkép:

    Az előző látogatásom óta, ami kb 9 hónapja volt, nem változott szerencsére semmit. Azt a kedvességet és odafigyelést kaptam, amire számítottam. Még nem tudom, hogy mikor,de tutira meglátogatom még.
Happy Massage