• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia.Köszönöm szépen..Hát itt a tizedik beszim is..Egy végtelenül kedves, aranyos embert ismerhettem meg benned..Nagyon szinpatikus voltál nekem..Pont azért mert kedves és barátságos vagy..Remélem hogy hamarosan megint talizunk. Tetszik a kis beszi..Remekül, és pontosan leirtad a részleteket.Örülök hogy ilyen jó hatással voltam rád....még a kocsidat is keresni kellett...

 • Egyeztetés:

  Írásban,majd telefonon,kedves,csengő hangú,intelligens hölgyet ismerhettem meg így első benyomásként.
 • Megközelítés:

  XIII. kerület frekventált része, ezért a parkolóhelyet vadászni kell,de nem reménytelen vállalkozás.
  Tömegközlekedés:1-es villamost láttam éppen elrobogni a közelben,emlékeim szerint metró megálló,buszjárat is van a környéken.
 • Helyszín:

  Régi társasház ami felújításra szorul ,de erről Amanda ugye nem tehet,ha rajta múlna, mert ő egy igényes hölgy,akkor ez már rég megtörtént volna.Lakás szépen,teljesen felújított,az egész egyben egy kellemes hangulatot áraszt.
  Fürdőszoba is jól felszerelt,szoba is kellemes,példás,rend és tisztaság mindenhol.
 • Lány külseje:

  Csinos,kedves,szép arcú,aranyos,mosolygós teremtés,formás popsi,gyönyörű szép mellek,karcsú derék rendkívül ápolt hölgy.Őszképet tekintetve,ha az utcán menne el mellettem,biztos,hogy utána fordulnék,mert egyszerűen nem tudnám megállni,hogy ne nézzem meg öt hátulról.
  Lehet,hogy ez már meg is megtörtént....
 • Action:

  Utcai ruhában fogadott ami tökéletesen kiemelte formás alakját,pusz-pusz,kabátot a fogasra felraktam,cipőt levettem.Első pillanattól kezdve nagyon kedves,mosolygós volt velem. Szobába bekísért,beszélgettünk,közben átadtam neki az általam hozott,vastagabb méretű egyénekre kifejlesztett gumit.Törölközőt megkaptam,elmentem pancsolni.Zuhanyzás közben a rám várható élmények hatására félárboc állapotban kerültem,és így tértem vissza a szobába.
  Ameddig zuhanyoztam addig Amanda sem tétlenkedett,megszabadult passzentos farmernadrágjától,és az ágyon fekve várt rám gyönyörű szexi fehérneműben,harisnyában,ami fekete színű volt.Törölközött levettem,melléfeküdtem,elkezdtem puszilgatni a nyakát,és reménykedve vártam,hogy vagyok-e annyira szimpatikus a számára,hogy talán csók is lesz folytatásként. Meg is jött a válasz,először ajkaink finoman összérték,majd a csókok egyre izgalmasabb fokozataira váltottunk, ami végül heves csókcsatába csapott át.Itt már igencsak oldott volt a hangulat köztünk,Amanda megkérdezte,hogy levegye-e melltartóját mert ö már túlöltözöttnek érzi magát hozzám képest.Nem volt ellenemre,egymással szemben feltérdeltünk az ágyon,csókolgattuk simogattuk egymást,jó volt így maradni.Kellemes,nevetgélős hangulat közben a kezem tovább kalandozott a formás popsija irányába.Még a fent maradt bugyijától is megszabadítottam,fekete harisnyája rajta maradt,óvatosan a hátára fektettem,szépen lassan megindultam a déli irányban.
  Nem siettem itt sem ,elidőztem egy jó darabig,mert partnernőm rendkívül ápolt és izgató volt.Ténykedésemet kellemes sóhajaival jutalmazta.
  Amanda megkérdezte,hogy lenne-e kedvem a kölcsönös kényeztetéshez,nem tudtam nemet mondani neki.Felvettük a 69-es figurát,csodálatos látványban volt részem,itt sem kapkodtuk el a dolgokat. Többször kérnem kellet,hogy lassítson mert jó párszor az élvezés határára kerültem,ezekben a pár másodperces szünetekben kedvesen kacarászott rajtam. /Szolgálati közlemény következik: Kedves Amanda azt azért közben ne felejtsd el ,hogy én e közben a kelyhecskéden ténykedtem,formás popsidat simogattam,és közben fantasztikus látványban,és ízhatásban is volt részem...szgk vége/ Itt is elidőztünk egy jó darabig,majd gumi előkészítése következett.
  Közben meséltem neki az óvszerfóbiámról ,hogy amikor rám kerül akkor nem érzek benne szinte semmit. Nálam két lehetőség van ilyenkor,vagy nagyon sokáig talpon maradok,a második pedig azzal is kiegészül,hogy ha sokáig rajtam van lejjebb eresztek,de még használható állapota.Gumiba élvezés nálam kizárt,csak a testre élvezés marad végül opcióként.
  Kértem,hogy lovacskával kezdjük,felsorolt nekem jó pár figurát,hogy mi lesz a feladatom,nem mondom hosszú volt a lista,igyekeztem a sorrendet megjegyezni.Rám került a gumi,azonnali visszakeményítés következett,most már üzemkész állapotban voltam.
  Szépen lassan beleült,háttal nekem,lassan elkezdett mozogni rajtam.Elmerengtem közben a csodálatos látványon,ahogyan kelyhecskéje mozog rajtam,és egyre és egyre több tünedezik el a szaporító szervemből.Harisnya rajta volt az is fokozta a vizuális látványt.Közben simogattam,markolásztam formás fenekét.Egy idő múlva tempót váltott,egyre gyorsabb,és gyorsabb lett,fenekén már nem tudtam tartani a kezemet,sóhajai egyre csak fokozódtak,hosszú haját dobálta.
  Nem akartam visszafogni a vágtát,mert annyira csodálatos látvány volt. Talán elfáradt,és szolt nekem,hogy legyen most akkor kutyus.Abban a pillanatban,hogy ezt kimondta beledurrantottam a gumiba,nem kicsit,nagyot! Leszállt rólam,én meg néztem mint a hal szatyorba,hogy mi volt ez. Érdekes pillanat volt ez számomra,gumi által kivégezhetetlennek hittem magam,hát kedves Amanda megtörted a jeget,legyőztél.Azóta is a válaszokat keresem magamban,szerintem a fent maradt harisnya volt az oka :-).
  Gumi le,tisztogatás,közben kedvesen kacarászott rajtam,én meg magamon.Gyors karbantartásra beugrottam a fürdőbe.Itt már túl voltunk az időnk egyharmadán,felmerült bennem,hogy még egyszer közelebbről megvizsgálom a kelyhecskéjét.Jeleztem is ezt neki mondta,hogy semmi akadálya,de előbb ad egy masszázst.Hasamra feküdtem ,beolajozott,érzékien simogatott,az olaj egyre jobban fogyott a hátamon,mert elég nagy felületen kellett dolgoznia,kellemes,megnyugtató,finom érzés volt. Közben beszélgettünk,szerettem volna,hogy itt is közelebb kerüljön hozzám,a még fent maradt harisnyáját levette és hátamon kezdett el csúszkálni.Óvatosan rám feküdt,nagyon vigyázott rám nehogy összetörjön. Kértem,hogy nyugodtan feküdjön rám mert nehezebb vagyok nála,nem sok kárt tud bennem okozni.Rám nehezedett kedvesen belenevetett a fülembe,ebben a helyzetben azt sem bántam volna ha a hegyesedő mellbimbói karcolási nyomokat hagyott volna a hátamon.
  Legvégül emlékezet a kérésemre,így ismét bele kóstolhattam megint a kelyhecskéjébe,itt kezdtem megint harcra kész lenni majdnem lyukat fúrtam az ágyba.De itt már az időnk vége felé jártunk,adtam neki egy csókot,és beugrottam egy gyors zuhanyra.
  Fürdőben,magányomban, lejeberesztettem,visszatértem a szobába,felöltöztem,finom csókok között elköszöntük egymástól,közben megint meredezni kezdtem,de sajnos a távozás útjára kellet lépni.
  Nem vagyok könnyen szétcsúszó típus,de amikor kiléptem a házból az élmények hatása miatt,2 perc gyaloglás után vettem észre,hogy rossz irányban megyek a parkolóban hagyott autót keresni.Valahogyan a számomra eddig ismert városrész átalakult ez alatt az egy óra alatt,végül csak megtaláltam...
 • Elszámolás:

  Diszkréten megoldottam,köztünk szóba sem került,korrekt, Budapesti átlag.
 • Összkép:

  Nagyon jól éreztem magam,mindvégig nagyon kedves,mosolygós volt velem,egy igazi összebújós,jó hangulatú szeretkezésben volt részem. Vidáman,nevetgélve tartalmasan töltöttük el az egy órát.
  Egy ilyen kellemes jó hangulatú élmény megéléséhez két ember (talán kölcsönös)szimpátiája kell,részemről megvolt,a másik oldalról meg nem tudok nyilatkozni. Továbbá két fontos tényezőnek kell szerepelnie.
  Egyik az Amanda,hogy az együttlét alatt teljes egészében fel tudjon oldódni,és a belőle áradó természetes kedvességet át tudja adni! Csak remélem,hogy ez nekem sikerült....
  A másik egy olyan partner aki tisztában van azzal.hogy ha egy hölgy felkerül a hirdetők közé,akkor nem szűnik meg a nőként való létezése.Nem válik belőle használati tárgy,akit le lehet venni a polcról és már "használni" is lehet.
  Amanda nem egy tárgy,ő több ennél,neki is mint minden nőnek megvannak az érzései,álmai ,igényei,vágyai!!
  Az oldalon betöltött karcsú "rangom" miatt,a rendszer nem engedi a magasabb besorolást,filctollal a monitorra rajzoltam egy számomra elfogadható minősítést,az nem a jó kategória volt.Hanem annál sokkal magasabb,szerintem sajnos csak a jó fog megjelenni...
Happy Massage