• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kicsit macerás volt, de nem a telefonos megbeszélés miatt. A megbeszélt időpont előtt 5 perccel kaptam egy sms-t, hogy sajnos nem ér rá, mert egy vendége tovább maradt. Nem jó kedvvel hazamentem, és telefonálgattam másoknak, aztán valahogy elém került Lotti hirdetése, úgyhogy újra hívtam, megint megbeszéltünk idpontot és akkor fogadott.
  • Megközelítés:

    Nem messze lehet parkolni ingyen, ha van hely, de bkv is bőven van a környéken. A kaput is könnyű megtalálni és bejutni.
  • Helyszín:

    Takaros lakás erre a célra kialakítva. A zuhanyzó előtti kilépő vizes volt és hideg, de egyébként a lakás maga kellemes meleg és félhomályos. Pár tusfürdő, rádióból nem zavaró de nem is hűdejó zene.
  • Lány külseje:

    Lottinak olyan az alakja, mint a képeken, sőt, szerintem kicsit nőiesebb és izgatóbb, az arca nem babaszépségű, de szerintem vonzó. Olyan bevállalós csaj arc.
  • Action:

    Látszott Lottin, hogy fáradt volt és nem jókedvében csinálja, de figyelmes volt és segítőkész. Amit kértem, majdnem minden megtörtént, kivéve a NFVSz-t, de a végén szóltam, vagy hallotta, vagy nem. Magától nem igazán variálta a pózokat.
    Inkább pornós, szolgáltatós jellege volt az együtt töltött időnek, mint barátnős. Nem bántam, mert nagyon fáradt voltam és úgysem tudtam volna viszonozni.
    A zuhany alatt simogatással, csókolózással, dörgölőzéssel indult az esemény, aztán tisztálkodás után bementünk a szobába és főleg fekve kényeztettük egymást. 69, összedörgölőzve csókolózás, mellkas-has puszilgatás és nyalogatás volt a fő bevezetés, ami tulajdonképpen nem tudom, meddig tartott, mert nem figyeltem időt, Lotti lekötötte az agyam. 69-ben volt a csúcs, miközben a hasával és a mellével birizgálta a hasam és a mellkasom. Hát jó volt.
    Adott papírtörlőt, többet is, de nem segített magától, rám hagyta.

    Kértem masszázst miután lenyugodtam, és kaptam is. Nem tanulta, de jó érzéke van hozzá és nagyon-nagyon jól esett. Nem szétgyúrós, hanem kellemes lazítós masszázs volt, bár ajánlotta erősebben, engem most inkább a relax érdekelt. Mindenhol maszírozott, ahol kértem, és el is aludtam közben.

    Nem célozgatott, utalgatott időre, én kérdeztem rá, egyáltalán nem sürgetett, és lelkiismeretesen csinálta végig a masszázst, amíg az idő engedte - pedig utolsó vendég voltam, későn, és mondta, hogy utána ment haza.
  • Elszámolás:

    Asszem pösti átlag, nem kérte előre, én meg mással voltam elfoglalva, úgyhogy utólag kapta, és még akkor sem szólt érte. Megvárta, míg nekem eszembe jut.
    Amiért mentem azt is kaptam jó minőségben, különösen a késői időponthoz viszonyítva. Abszolút megérte.
  • Összkép:

    Nem érzelmes, habos lelkű leányka, hanem profi szolgáltató, és annak nagyon jó. Tökéletes zárása volt két feszültségekkel teli hétnek.
Happy Massage