• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző este telefonon beszéltük meg az elkővetkezendő találkozó részleteit. Az általam ajánlott időpont megfelelt neki. A telefont Nóra kezeli, és azonnal felvette, ami egy remek dolog.
  • Megközelítés:

    A lakás a II. kerületbe helyezkedik el a Mammuttól körülbelül 5 perc sétára egy kis mellékutcában. BKV-val könnyen megközelíthető, hiszen a 4-6-os a Mammut előtt rak le. Parkolást a Mammut mélygarázsában oldottam meg.
  • Helyszín:

    A lakás szép, rendezett és tiszta, ugyanez elmondható a fürdőről és a tetthelyről is. Rajta kívül még egy pillangó rendel, de nem vettem észre csak amikor utólag említette A fürdőszoba kicsi, de a célnak tökéletesen megfelel. Tusfürdőből van választék, tiszta, jó illatú törölköző fogadott és száraz kilépő. Tükör előtt szájvíz tiszta poharak társaságában.
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépve egy elbűvölő szépség fogadott, arca elmondhatatlanul szép, ez fogott meg a legjobban, de a testére se lehet panasza. Bőre puha, finom illatú, öröm volt minden érintés. Feneke formás és feszes. Klasszikusan az a fajta kis csaj, aki után mindenki megfordul az utcán. Egy falatnyi egyrészes ruhában fogadott.
  • Action:

    Megérkezésem követően puszi-puszi, kicsit beszélgettünk, majd elmentem tusolni. Miután végeztem, már az ágyon várt Nóra. Csatlakoztam hozzá, beszélgettünk még egy kicsit, közben a kezek nem tétlenkedtek egyikünk részéről sem, majd a nemesebbik részemnél leragadt, és utána jött a várva várt francia, amit felsőfokon művel, majdnem ki is végzett, de időben kértem hogy húzzunk gumit. Nyeregbe ült és pusztán a látvány is elég lett volna a végemhez, de azért körbevettünk pár pozíciót, végül a szájában értem véget. Miután végeztünk, letusoltam, megint beszélgettünk egy ideig, kicsit túl is léptem az időt de egyikünknek se tűnt fel, végül hagytam még neki egy kis szuvenírt, aminek nagyon örült, ezután puszi-puszi és tipli.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltekhez korrekten tartotta magát. A csokrot az események előtt az éjjeliszekrényre raktam, mert egy ilyen élmény után képes az ember elfeledkezni róla.
  • Összkép:

    Eddigi legjobb ilyen élményem. Nóra személyében egy rendkívül szimpatikus, elragadó és kedves lányt ismertem meg, aki szeret az ember kedvében járni. Úgy érzem, hogy egy igazi gyöngyszemet találtam. Biztosan visszatérek hozzá ha időm engedi.
Happy Massage