• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre nem vette fel, de hamar visszacsörgetett, ezért ismét tárcsáztam és ekkor már felvette és kedves hangját hallva, hamar megbeszéltünk mindent, amit kellett.
  • Megközelítés:

    Könnyű megközelíteni, vonat kicsit odébb tesz le, de egy rakat busz és a legújabb metró is ott áll meg. Ismét a vonatot választottam, mert jártam már itt; de akkor Mercivel randiztam. A parkolási esélyek változóak.
  • Helyszín:

    Az adatlapja jól leírja a helyet kivéve a fürdőt, mert ott nincs zuhanykabin. Az egy régebbi helyén volt. Amúgy a egész jó kis lakás, most a másik szobában voltunk. A fürdő két (de akár három) ember számára is ideális. Minden van benne, csak a Listerine-t pótló Oral-B az amivel talán soha nem fogok kiegyezni.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött bújt el ezért nem láttam elsőre az arcát a hegymászás után és egy kicsit nehezen jutottam be a lakásba mert a hátizsákom, megakadt valamibe. Miután ez megvolt üdvözöltük egymást, már itt is elcsattant egy-két csók. Miután ez megtörtént alaposan megnéztem magamnak Nikit. Egy fekete miniruhában fogadott, ami jól látszik néhány fotóján. Tovább a szobába majd itt is egy-két csók és tovább csodálta feszes testét. Szép szőke tincsekkel van megáldva. a cicijei sebészkés mentesek, de így is szép méretesek. picit gravitál ugyan, de nincs velük probléma. A teste alapból feszes, a bőre selymes és egy kicsit csiklandós ugyan, de nem vészes.
  • Action:

    Az előre megbeszéltek alapján zajlott az egész randi. Miután a szobában elfogyasztottam egy kis frissítőt amit felajánlott, ledobtuk a textilt és elvonultunk egy közös fürdőzésre. Itt egymást kenegettük tusfürdővel és azonnal ciciket vettem kezelésbe. Alig bírtam betelni velük. Befejeztük a tusolást és egy kevés szájápolás utána a szobában folytattuk azt, amit korábban elkezdtünk. Csókcsatával indítottunk; itt kiderült, hogy szeret irányítani, mert a szabályosan hanyatt lökött az ágyon. Itt belekezdett egy jó kis franciába. Először csak nyalogatta a velem egykorúnak az oldalát, majd bevette a makkot és csak azt szopogatta, majd egyre mélyebb és mélyebb torokra váltott. Az egésze nem igazán tudta eltüntetni, de nem is próbált fuldokolni tőle. Váltottunk 69-re és én is kezelésbe vettem a punciját. Itt már ő is elkezdte jobban élvezni a dolgot. váltottunk és hanyatt fektettem az ágyon és elkezdtem módszeresen kinyalni illetve ujjazni őt. Talán elértem a végcélt, nem vagyok benne 100%-ig biztos. Niki jobban tudja. Utána gumit húztunk és lovaglással kezdtünk. Itt folytatódott a csókcsata és időnként a melleket is csókolgattam. Egy idő után váltottunk misszibe, időnként a lábait felemeltem, de nem imádtam. Ha lábai nem voltak a nyakamban akkor ráfeküdtem. Ha ez sorra került akkor a hátsó felemet karmolászta. Nem volt fájdalmas, de azért volt benne erő. Újabb póz került sorra ami a hátulról támadó volt. Itt rendesen diktáltunk egy tempót, majd hasra fektettem és folytattam tovább. Itt már éreztem, hogy kezdünk kimelegedni; pont akkor amikor eléggé belemelegedtünk. Rendesen sóhajtoztunk, majd egy végső francia és a melleire élveztem. Még egy frissítő, majd próbáltam venni egy újabb zuhanyt, de éppenséggel Merci elfoglalta a fürdőt ezért várni kellet egy picit. Csevegtünk egy jó darabon, a lányokkal való élményeimről, Niki és a "barátnők" viszonyát is átbeszéltük és utána mehettem egy újabb zuhanyra. Zuhany után, már halottunk pár jellegzetes hangot. Elvileg Merci és a vendége is jól érezte magát illetve, történhetett egy-két meglepő dolog. Remélem mi nem voltunk túl hangosak. Rendeztük a banki elszámolást és búcsókok/ölelés és végül tipli.
  • Elszámolás:

    A szokásos rózsaszál mérték, ami igazából egy olyan egység, amit nincs értelme tovább ragozni. Ma ennyi és nem fog változni egy ideig.
  • Összkép:

    Amíg tartott az együttlét addig remekül éreztem magam, mert Nikiben egy állandóan mosolygó örökké vidám lányt ismertem meg. Később a fent említett dolgok miatt egy kicsit zavarban voltam, de csak azért mert sejtettük mi zajlik tőlünk öt méterre. Legközelebb már páros program lesz és ott már senki és semmi sem fog zavarni minket.
Happy Massage