• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Drága Mirrmurr!
    Köszönöm szépen a beszámolód, nagyon jól esett a minősítés! :)
    Mielőbb várlak vissza egy kis dorombolásra ;)
    Csókollak addig is!

  • Egyeztetés:

    Egyszer már jártam ebben a lakásban , épp Szonjával volt tejszínhabos randim, de ő éppen jó sokáig telózott, addig Alice engedett be, nagyon kedves babaarca volt, még csókocskát is kaptam tőle , és elbeszélgettünk a masszázs által nyújtott örömökről, mert akkor Alice még azon az oldalon tevékenykedett. Mikor rájöttem, hogy váltott , még nem tudtam elolvasni a beszijeit, mert nem volt meg a rangom hozzá. Mikor Rozsdáét végre eltudtam olvasni, rögtön megvilágosodtam, és írtam Alicenak, hogy azóta vágyom rá , ő is emlékezett és rögtön lefixáltunk 1,5 órát bemelegítésnek.
  • Megközelítés:

    Mindenre emlékeztem , mert építész vagyok, de most a másik oldalról közelítettem , Szeged felől, hogy az ovi miatti sétáló szakasz ne állja utamat, így közvetlen a ház előtt tudtam parkolni . Fizetős, de nem vészes .
  • Helyszín:

    Sokemeletes, de felújított panelház, érdemes liftet használni. Mikor kiszálltam, Alice már integetett a
    Sing-sing rácsai mögül kedvesen. A lakás tipikus , sok ajtó, sok-sok helyiség, kellett Alice segítsége , hogy ne Liánál kössek ki a végén. A fürdő szép, és minden működik , Alice vigyáz, hogy ne spricceljek össze mindent, és tartja a törülközőt kiszállásnál. A szobában jó nagy ágy található , minden mutatványra elegendő hely van és hangulatos, én meditatív zenét választottam, hogy ne zavarjon a ritmus.
  • Lány külseje:

    Alice a hideg miatt egy hosszú köntösben várt a folyosón. Az előszobában a cipőt levéve konstatáltam, hogy nincs túlöltözve, csak egy citromsárga tanga állta útját kutató ujjaimnak. Az ismerős babafrizura helyett egy tépett, újhullámos frizurát találtam, szerencsére színt nem váltott. Ezt ő maga nyirbálta, mert egy korábbi festés nem tetszett neki. A fodrászatban azért kevéssé lenne sikeres szerintem. Gyönyörű nagy szemeit kérdőn rám függesztette, de én inkább a számmal rácsatlakoztam a szájára , hogy ne kelljen nyilatkoznom. Az ajkai nagyon formásak és mély átéléssel órákig tud csókolózni, amit imádok. Kislányos, nádszál karcsú testét nekem feszítette, én meg a popsiját formáztam. Kéjes mosollyal nézett rám, az arcát kifejezetten szépnek látom. Picike cicijét megkell szorítani, mert érzékeny, a bimbója meg különösen. Hasa olyan lapos , mint a kétfenekű dob, popsija is picike , de imádnivalóan formás és izmos.
  • Action:

    Fürdésnél segékezett, és mindenféléről beszélgettünk , a lényeg, hogy most jól érzi magát a bőrében, Lia csinálta az új képeket róla és megértik egymást, mindketten jókedélyűek , optimisták.
    A szobába érve egy igazi csókot kértem, amit abszolváltunk, Alice teljes testével hozzám tapadt, aztán az állam alá bújt , mint egy hízelkedő kislány. Én átfogtam a popsiját, a másik kezemmel megsimítottam a punciját. Csókolózás közben kifarolt és popsijával izgatta Mirrmurrkát. Az ágyon folytatva mohón folytattuk az ismerkedést kézzel is, szájjal is. Miután egy olaj és krém nélküli csúszkát rögtönzött és közben összetekeredett kezünk-lábunk , ami annak köszönhető, hogy Alice hihetetlenül hajlékony. Megkérdeztem , hogy kényeztethetem-e a lába közt nyelvemmel. Ezt már jóval korábban tervbe vettem, de tudjátok, udvariasnak kell lenni ! Hasra feküdtem Alice lába közé dugtam a fejem és a szokásos csiklónyalási technikámat vettem elő , egyet puhán, egyet erősebben, de nem indult be a gépezet. Aztán rátértem a kis és nagyajak külön kényeztetésébe és a nyelvem hegyét bedugni a hasadékba , itt már jöttek elő hanghatások. Miután Alice mutatta , hogy az ujjaimra is szükség van, a "G" pont érintésével, talált, süllyedt. Az éredekes az volt, hogy nem kért fegyverszünetet, hanem azonnal folytatta szájával a bojtom kezelését. Folytattuk 69-ben és gumit kértem. Olyan lovaglásba kezdett , hogy egy vadló is megirígyelte volna. Dobálta a testét , aztán rám hajolt csókolózni, Mirrmurrka meg körbe járta a barlangját belülről, amit ő irányított, én csak a fenekét tartottam , hogy le ne szédüljön. Mikor rájött , hogy még rá kell tennie egy lapáttal, akkor guggolósba folytatta, én meg a popsijánál fogva gázt adtam és átszakítottam a célszalagot . Pár pillanattal később Alice is befutott, én meg ájuldoztam. Alice teljesen leizzadt a kéjelgésbe , kérdeztem , kimenjek-e tisztálkodni, de ő nem tartotta szükségesnek, a nyelvével és törlőkendővel lerendezett , magát szintén és befészkelte magát az állam alá, hogy piheghessek. Mivel mindkettőnknek van macskája , így elismertük kölcsönösen, hogy a macska a legerotikusabb és szerethetőbb állat.
    Alicenál végig azt éreztem, hogy ő igazán élvezkedni akar, ha van rá lehetősége, és be akarja hozni a lemaradását , amit a masszázsoldalon szenvedett el. Nem kéreti magát , a lehető legjobbat akarja kihozni a randiból magának is és a vendégnek is. Amig filozófáltunk, egy pillanatig sem engedte el a bojtomat , szórakozottan símogatta , a kezem meg becsúsztatta a lába közé , hogy ott a helye. A Csókja a holtakat is fölébresztené, puha, de intenzív és egyre követelőzőbb. Csókolózás közben két ujjamat már bevarázsoltam. Éreztem a vágyát, a hátán fekve a lábaival felemelkedett és befeszült a teste. A szemét becsukta, az öklét a szájába tömte , és olyan hangokat hallatott , mint a macskák éjszaka a bádogtetőn. Ez egy láncélvezés volt, amitől eksztázisban volt a teste , és csak a hangokból következtettem , hogy még ...... még szeretné ! Bő negyedóra elteltével bekapta Mirrmurrkát és fantasztikus franciát rögtönzött. Először szájjal , nyelvvel, aztán kézzel és szájjal , a tojásaimat gyömöszkölte, a combomat , a hólyagomat nyomkodta , a két ujjam persze közben is járt, hogy tudja, mikor élvezek el végre. Megmerevedtem én is egész testtel és ejakuláltam. Alice végig benn tartotta , húzogatta, minden cseppet eltüntetett, miközben simogatott és nyugtatgatott . Még volt tíz perc a másfél órából, elkísért zuhanyozni , csókolgatott elismerően, igencsak kielégültnek látszott.
  • Elszámolás:

    Nagyon kevés rózsát kér a vázába szerintem. Amit nekem adott ajándékba , azt még a Sotheby
    sem tudná megbecsülni , mondhatom ! Alice mindent kierdemelt!
  • Összkép:

    Régi vágyam teljesült , hogy Alicet az aktust kedvelők táborában köszönthettem. Az ő lábai között minden régi vágyam teljesült.
    Róla jutott eszembe EMMANUELLE gondolata: Ha mindketten eléritek a tökéletes testi kielégülést, akkor ezzel megkapjátok a teljes lelki kielégülést is ! Hát most ez történt talán !
Happy Massage