• Leóna

  • Beküldte:
  • Leóna reagálása

    Szia Kedves!
    Köszönöm :)
    Örülök, hogy jól érezted Magad:)
    Bármikor várlak szeretettel:)
    Sok puszi Leonka

  • Egyeztetés:

    Már régen emlékeztem mag a kalandjaimról, most látom itt hirdetni Leónát, én egy mások oldalon fedeztem fel, ott más néven hirdet, gondoltam írok róla. Telefonon megtudtam a szükséges információkat, de akkor nem tudtam menni. Egy hétvégi napon volt erre lehetőségem, telefon , mondtam, hogy már beszéltünk, időpontot egyeztettük, és 20 perc múlva ott voltam. Hangja lehet mondani korának megfelelő határozott, kedves.
  • Megközelítés:

    Kocsival egyszerű, a Flórián tértől nem messze, parkolás akár a ház előtt, BKV ebben az esetben a buszt jelenti, ha villamos akkor séta északra a Flóriántól, de nincs messze. A parkolás fizetős, hétvégén ingyenes.
  • Helyszín:

    Panel épület, abból is a magasabbik változat, ebből kettő van egymás mellett, itt a felsőbb emelet egyike. A lakást nem figyeltem, fürdő rendben, a szükséges tisztálkodószerekkel, a tetthely kis szoba, tükörrel, franciaágy, ruhának azt hiszem szék.
  • Lány külseje:

    Leóna a képeknek megfelelő alkatú, szerintem klassz nő, szuper feszes testtel, alakkal, szép bőrrel, pici jól izgatható cicik, a képeken jól látható, érzékeny, na ez nem látszik, punci, dús ajkak, remekül csókolnak, és más tis nagyon tudnak. Arca, szóval nem fordultam ki az ajtóm, és jót csókolóztunk, szerintem csinos.
  • Action:

    Feljutás, kód lifttel a magasba, az ajtón belépve egy érett magas fehérneműs jó alakú kívánatos nő várt, nem volt kérdés maradok, megfeleltünk egymásnak. Mondtam csók is lesz, válasz igen, na akkor próbáljuk ki, olyan nyelvest kaptam mint kevés helyen, na jó Holy is hasonló ebben. Az a helyzet nem igazán tudtam mire számíthatok, de volt azért meglepetés rendesen. Előszobában cipő le, szobában a többi ruhát ledobálva irány a fürdő, mondom fürödjünk együtt, jó de a Te idődből megy, ezen akár meg is lepődhettem volna, de nem, mondom legalább addig is együtt vagyunk. A fürdésről annyit, miközben a meleg vizet állította be, a farkam már a kezében pihent, persze állva, volt itt csókolózás, egymás alapos mosása, térképezése (ujjazás nincs), incselkedés, aztán csak eltűntem a szájában. Kiszállt törölközni, közben volt gondja arra, hogy a farkamat ismét el tüntesse, na így indítottunk. Az emlékeim ettől kezdve összefolynak, de nem probléma a lényeg meglesz ígérem. Szobában be, heves csókolózás, egymás további felfedezése, nagyon finom tapintású, dús puncit masszíroztam, de az egész nő nagyon bejött, minden porcikájából sugárzott a szex éhség. Volt farok eltüntetés, orra koppant a hasamon, számra ültettem, és élvezésig nyaltam, dugtam az orrommal, érzékennyé is vált, de nem nagyon váltam meg a lucskos puncijától, amely egyébként rendkívül jóízű volt. Miután elélvezett a számon, ledöntöttem, a hasamra, lábamra, így a két lábát a feltámasztotta a falra, előttem a duzzadt punci, azt simogattam, ő meg úgy helyezkedett, hogy a farkam a kezébe kerüljön, így pihegtünk egy kicsit. Aztán gumi után ráült a farkamra, finom szűk puncija van, így lovacskázott, közben csók, cicik a számban, jött a lábak széttevése, talán a nyakában is voltak, misszi, ezt is kipróbáltuk, közben a fülébe súgtam, a szádba kellene a végjáték. Azonnal vette a lapot,, gumi le farkam eltűnt a szájában, punci simi, ő meg csak szopott, szopott, homlokom behorpadt, teljesen kiszívott belőlem mindent, akkorát élveztem mint ide Lacháza, rég volt ilyen, szólnom kellet, hogy most talán így elég is lesz. Jó néhány perc kellett mire magamhoz tértem, közben megtisztogatott, kicsit odabújt, de olyan mértékben elment a kép, hogy ezekre már nem emlékszem. Kis beszélgetésre még maradt erőm. Tisztálkodás, öltözés, csók és búcsú, ja szívesen vár vissza.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem, szokásom szerint, mértéke kedvezőbb, nincs elszállva, mint sokaknál. Szerintem ez így van rendben.
  • Összkép:

    Sikerült egy érett, a szexet imádó, és azt magas fokon művelő nővel találkoznom, aki ráadásul jól is néz ki, semmi felesleg, igazi jó partner, nagy élmény volt, ja és úgy leszívott, mint az utóbbi időben senki. Ajánlom az érett korosztály kedvelőknek,nem kell kompromisszumot kötni, minden rendben lesz, ha Téged is elkap gépszíj mint engem amikor beléptem, minden meg fogsz kapni az biztos. Az utóbbi időben időben volt ilyen meg olyan kalandom is, de ezt meg kellett írnom, remélem tudjátok használni.
Happy Massage