• Kittana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Nagyon gyorsan felvette, találtunk megfelelő időpontot, egy órával később már nála voltam. Kedves, aranyos hangja van, már régi ismerősként üdvözölt, pedig csak a múlt héten volt egy pár perces ismerkedő beszélgetésünk.
  • Megközelítés:

    Andrássy úttal párhuzamos utca, annak is a Hősök teréhez közelebb eső részén. Autóval könnyen megközelíthető, parkolóhely is van bőven (ház előtt találtam), tömegközlekedés gondolom a Hősök terén megálló járművek, én csak a sárga földalattit ismerem arrafelé.
  • Helyszín:

    Még a XIX. században épült több emeletes bérház egyik lakása, lifttel és lépcsőn egyaránt megközelíthető. A kialakítása kissé zegzugos volt, de szerencsére vendéglátóm mindenhová elkísért. A masszoba szép tágas, a belvárosi szokásos belmagassággal. A fotókon is látható masszpad és levezetésnek a kanapé található, illetve érdekesek voltak az antiknak tűnő (és szerintem az is) bútorok. Jól ellenpontozták a hölgy frissességét, fiatalságát.
    A fürdő szintén óriási, káddal ellátva, én hiányoltam egy kissé a zuhanyfüggönyt, ennek hiányában távozáskor jól körbe is locsoltam a padozatot (elnézést így utólag).
    A házban többen is rendelnek, jövet-menet is volt csivitelés, de engem inkább az zavart, hogy a második fürdőbe menetelkor masszív dohányszag volt, füstöltek a csajok rendesen. Bizonyára van olyan vendég, akit zavar az ilyesmi.
  • Lány külseje:

    A fotók szinte mindent megmutatnak, hiszen arccal hirdet. Amit inkább ott élőben láttam, éreztem, az az üde, kisportolt teste (több mindent sportolt, versenyszerűen is), gyönyörű, természetes mellei vannak, és formás markolni való feneke. Az arca élőben is nagyon szép (több alkalommal és helyen dolgozott hostessként), és ezerféle dolgot tud sugározni. Vidám, cserfes teremtés, nagyon jó házigazda volt, annak ellenére, hogy aznap én voltam a sokadik és egyben utolsó vendége.
  • Erotikus masszázs:

    Általános massz szokás szerint az ajtó mögé bújva várt, egy helyes kis pici szoknya/felső tandemben, kedves mosollyal üdvözölt, és könnyű puszit lehelt a számra. A szobába kísért, ásványvízzel kínált, és megkérdezte hogyan állítsuk össze a szeánszunkat. Mivel én inkább egylövetű vagyok (de nagyot :D), ezért én inkább massz és utána a levezetést választottam, illetve most én éreztem úgy, hogy még szükségem van a hangolódásra.
    Gyors fürdés után szobába vissza, masszpadra fel, és kezdetét vette a program első fele. Olajjal masszírozott, és annak ellenére, hogy még nincs túl nagy múltja, meglepően jól csinálta. Talptól felfelé indított, egyenletesen haladt felfelé, alaposan átgyúrva a vádlikat, combokat, farpofát. A hátamhoz érve nagyon durva letapadásokat talált, és oly annyira alaposan nekem ugrott, hogy még a szó is belém akadt. Nem egyeztettünk, de elég komoly erősséggel gyúrt át, és közben be sem állt a szája, jókedvűen, nyitottan csevegett, mesélt, pedig már elég fáradt volt. Úgy igazán egyszer csak hipp-hopp észleltem, hogy véget ért a massszra szánt idő.
  • Levezetés:

    Miután megkérdezte, hogy kérek-e csúszkát (naná hogy igen), kedvesen az ágyra invitált, amikor hasra akartam heveredni, ő inkább a hanyattfekvést javasolta. Beolajozta magát, és úgy kezdett el rajtam fel-alá siklani, mint egy rendkívül erotikus angolna, csak úgy kapkodtam a fejem. Közben én is kezdtem hadrendbe állni, ezt észlelve, az altestével fokozottabban kezdett a lenti dolgokkal foglalkozni, néha azon tűnődtem, hogy milyen lesz, ha laza mozdulattal belé csusszanok. Na de mivel mégis masszázsra érkeztem, és egyébként sem volt nálam védőfelszerelés, könnyed mozdulattal hanyatt fektettem, és én kezdtem bele egy kis kényeztetésbe. Túl nagy eredményt nem produkáltam, ezért oldalra fordulva kézzel-szájjal-ujjal folytattuk egymás kényeztetését (naggyon szűk puncija van - ismét eltűnődtem a bővített program lehetőségeken). Egy idő után az ő franciája dominált, így hátradőlve, résnyire nyitott szemmel néztem az ügyködését, nagyon szépen, szenvedélyesen csinálta, így is ért a vég.
  • Elszámolás:

    A műsor legelején egy kis asztalkára helyeztem, távozáskor ugyanott várt, a pesti szokásosnál egy picivel magasabb méretű rózsacsokor, valszeg a Hősök tere közelsége miatt : )
  • Összkép:

    Az átlagosnál kicsit stresszesebbre sikeredett a napom, eredetileg nem terveztem senki meglátogatását, de aztán éreztem a feszültség levezetésének a szükségességét. Ő volt az egyik kedvenc a listámon, egy ideje már terveztem a meglátogatását. Egy kimondottan csinos, sportos alkatú lányhoz volt szerencsém, odafigyel a vendégére, masszázstudása kifogástalan (említette, hogy pár héten belül megy újabb technikákat elsajátítani). A levezetés rész is teljesen rendben volt. Túl nagy eredményt nem sikerült elérnem, de ebben bizonyára a fáradtsága is szerepet játszott. Bár volt néhány zavaró körülmény, de összességében mégis jól éreztem magam vele.
Happy Massage