• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Januári randink olyan jól sikerült, hogy kedvem támadt gyorsan megújrázni. A gyorsan viszonylagos, nálam általában hosszú hónapok telnek el az ismétlések között, mert más lányok is nagyon vágynak rám. De fordítva biztosan.
    Négy napra előre foglaltam időpontot VTR-en keresztül, másfél órára, és még aznap pozitív visszajelzést kaptam. A különleges kívánságaimra is.
  • Megközelítés:

    A térkép majdnem pontosan jelzi, de persze nem a Mammutban található a kéjlak. A Millenárishoz közelebb is van egy picit. Az utcai parkolás rémes, de a Mammutban mindig van hely. A tömegközlekedés kiváló, csak egy ugrás a Moszkva tér.
  • Helyszín:

    Nem toronyház, de lift van. Innen kilépve nyitott erkélyfolyosón közelíthető meg a tetthely.
    A lakás átlagos, de jó állapotú és tiszta. A fürdőben kád, tusfürdőhegy (illatmentes is), zuhanyfüggöny, száraz kilépő, nedvszívó törcsi. Most másik baszobában voltunk, hasonló. Franciaágy, kisasztal és fotel a cuccoknak, redőny, hangulatvilágítás, kérésemre emelt fényerővel.
  • Lány külseje:

    Számomra tökéletes a teste. Közepes méretű, kifogástalan alakú, a legkevésbé sem gravitáló, nem is kemény, nem is lágy cickók, kényeztetésre azonnal reagálnak. Pici, kemény popsi, abszolút borostamentes babapunci. Természetesen barna, sima bőr. Pár ízléses, nem feltűnő tetkó. Szép arc, fekete szemek, hosszú, fekete haj. Mosoly, kacaj, incselkedés.
    Erősen hadar, és a hangja érdekesen rekedtes, talán mert régebben dohányzott. Kértem is az egyeztetés során, hogy intézze úgy, hogy ne érezzem rajta, tényleg nem éreztem.
    Higiéniája kifogástalan.
  • Action:

    Fehérneműmentes fogadóruhát kértem. Testhez simuló csőruciban fogadott, reszketve, nedves hajjal. Megérintett, hogy a kedvemért mosta meg. Így nem is bántam már, hogy pár percet várnom kellett. Érkezés előtt szájvizeztem, hogy rögtön lesmárolhassam. Már várta, de legalábbis számított rá.
    Lecuccoltam a szobában, és tusolni indultunk. Lesegítettem összes, szám szerint egy darab ruházatát, majd őt magát besegítettem a kádba. Felajzva követtem. Megtisztálkodtuk egymást, a higiénia helyett az erotikára helyezve a hangsúlyt.
    A szobában folytattuk a simi-csók partit. A dombvidék, majd Középfölde barlangja felé vettem az irányt. Jókor érkeztem, épp véget ért a száraz évszak. Imádtam, ahogy Nóra közben simogatott, és bár kevés testrészemhez fért hozzá, valamit azért mindig megtalált. A barlangász triumvirátusnak (nyelv, ujj, kuki) jó napja volt, egymás után nyertek bebocsátást a gyönyörök birodalmába. Csók közben élveztem el, ezt is imádom.
    Egy keveset beszélgettünk, leginkább kellemesen semleges témákról (pl. életveszély), illetve Nóra húzott egy kicsit az előző beszijeimben elhelyezett szófordulatokkal. Aztán hamarosan csend ereszkedett közénk, mert tele lett a szánk egymás különféle testrészeivel. Legfőképpen az egyébként rendeltetésszerűen összepasszoló testrészekkel. Csak találgattam, mi jár Nóra fejében. Találgattam volna, ha nem láttam volna saját szememmel. Bárgyú vigyorral a képemen.
    Aztán (vagy előzőleg?) az én perceim következtek. Vagy inkább Nóráé. Nehéz lenne megmondani, melyikünk öröme volt nagyobb. Arcáról nem tudtam leolvasni, mert fejét az ágy széléről hanyattfekvésben lelógatva tűrte kínzásomat, de szorításából és testének hullámzásából ítélve nagyon meggyötörhettem.
    Legutóbb azt írtam, Nórát nem kellett kétszer kérni, hogy lovagoljon meg. Ez alkalommal egyszer sem kellett. Tudja jól mit szeretek. Igaz, épp ezért még sok mindent ki sem próbáltunk. Egyelőre. De ha a férfiember Nóra cickóit és karcsú testét látja vonaglani maga előtt-fölött – és érzi maga körül -, már nemigen vágyik többre, másra biztosan nem. Hagytam hát, hogy így legyen végem.
    Végül ismét együtt fürcsiztünk. Nem kellett sietni, így hosszasan élveztük a meleg víz nyújtotta örömöket. Na jó, persze hogy nem a meleg vizet élveztük, az csak ott volt, mintegy mellékesen.
    Távozás előtt még abban a szerencsében volt részem, hogy megismerkedhettem Nóra barátnőjével, aki szintén igencsak dögös teremtés.
    Következett a szokásos, ám megunhatatlan búcsú, csókokkal, cicisimivel és cicipuszival, majd elkövettem életem egyik legnagyobb hibáját.
  • Elszámolás:

    Időarányosan átlagos csokrot helyeztem el valahol, mielőtt az előszoba felé vettük volna az irányt.
  • Összkép:

    Ide nem sok újat tudok írni, hiszen azért tértem vissza Nórához, mert tudtam, mire számíthatok. Igazi partner, aktív résztvevő a szexben. Amit vállal, abban nagyon benne van. Amúgy bitang jó nő.
Happy Massage