• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk. Második hívásomra. Kedves, pontos, részletes infot kaptam. Időpont ok. Mentem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. A második kerület központi része. Van ott nagy bevásárló központ. Ott parkoltam. Máshol szerintem lehetetlen. Villamost láttam. Sárga.
  • Helyszín:

    Régebbi ház. Retros. De szép állapotú. Az utca is. Emeletek. Feljutok. A lakás nagyon szép, otthonos, kellemes légkörrel, és berendezéssel. Fürdő a kényeseknek is tiszta. Tisztább már vétek lenne :) Minden van. Tusfürdő, szájvíz, törölköző. Ami nagy. A szoba is kellemes, pedáns renddel. Hangulatos. Szexszoba.
  • Lány külseje:

    Nagyon jó alakú fiatal lány Nóra. Mosolygós kedvességű arccal. Formás a feneke, formás a melle. Formás a ruciban, ami fekete. Olyan a teste amitől nem jövök zavarba. De azonnal hanyatt dönteném :) Kicsit zavarban van előttem, a puszi is amivel fogad óvatos és tartozkodó. De megfogja a kezem. A szája kívánatos. Kívánom.
  • Action:

    A szobában zavart oldandó kérek még infokat az együttlétünkre. Nóra Kedvesen illusztrálja szavakkal, hogy mit kapok tőle az egy óránkban :) Én is zavarba jövök, mert kezdek állni . Menekülök. A fürdőbe.
    Az ágyon fekve vár Nóra, oldalt elnyúlva kis fehérnemű izében. Hozzásimulok. Megölel és szorít, csókot kapok a nyakamba, az államra, megsimogatom a nyakát. Bele feledkezek ebbe az ölelésbe. Simogatja a mellkasom , én simogatom a fenekét. Mikor megmarkolom a fenekét elmosolyodik. Felcsúszik a kezem. A testén. Megmarkolom a formás, tenyerembe illő melleit. Hátára fordulva hagyja, hogy tapizzam. Végig simogatom és kutakodom a testét. Markolva. Vagy lágyan. Hasra fordul , hogy ott is. Megsimogatom a fenekét. Rácsókolok. Nyalok rá egyet. Fölötte térdelek áll a farkam. A hátán végig símitok a farkammal. Megfordul alattam. Lejjebb csúszik. És a szájában is vagyok. Mennyei a szájában lenni. Szeretem a száját. Nem kap be tövig, de nem is kérem. Jól mozog a szája a farkamon. Közben szabad a melleit fognom. Érzem a tenyeremben a mellbimbóit. Megmarkolja a seggem és a szájában tartja a farkam. A látvány kiélveztet. A mellére csorgatom magam. Jut a bimbókra is. Élveztem. Nagyon.
    Elnyúlok mellette, tisztogatás. Kicsit oldodunk. Feldobok egy kis könnyed témát ( hála neked időjárás) és már valahol egy múzeumban csavargunk és festményt nézegetünk. A beszélgetés szerint.
    Majd simogat és én is. Nem szabadulok a melleitől. Franciás bemelegítést kapok. Olyan finomat és szívósat mint az előbb. Jó. Nagyon. Megkérem, hogy segítsen a gumival mert én meg akarom kapni. Hátulról.
    Fenséges a látványa. Puncija rátapad a farkamra. Kiélvezem, hogy benne lehetek. Mert jó. Nagyon. A vég előtt kihúzom , gumi le és a fenekére engedem magam. Élvezek.
    Én tisztogathatom le a fenekét, lassan csinálom, mert jó a fenekeét fogni és nézni és törölgetni :) Szerintem ezt kérem tőle még egy fél órában :) Nóra érzékien kuncorászik a kezem alatt.
    Fájó a szívem, hogy indulok. Kell.
  • Elszámolás:

    Előre tettem le. Mert elsőre voltam és amúgy is így illik. A telefonban történteket kérte-adtam. Semmi változás az idő végéig. Az ajándékot végig ott hagyta ahova tettem. Megérte. Nekem. És nagyon. :)
  • Összkép:

    Nóra kívánatos fiatal lány. Aki kicsit zavarban van ( vagy csak tőlem), de éppen a szexi mértékben. Mindent megkaptam amit kértem és ajánlott nekem. Úgy éreztem egyedien kapom ezt az órát. Amit vele tölthettem. Ajándék Nórától nekem. Köszönöm :)
Happy Massage