• Kittana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, de nem volt akkor még elérhető, majd pár órával később rám csörgött és megbeszéltük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, GPS oda vitt(volna), de már előtte egy utcával leparkoltam, mert Kittana mondta, hogy nincs az utcában hely. Vidékiként fogalmam sincs, hogy milyen tömegközlekedés jár arra, de Pest révén valami biztos gurul oda is... :)
  • Helyszín:

    Régi pesti ház, rendes, tisztán tartott az egész. A lakás hangulatos, szól a lightos zene, hangulat világítás, kellemes illatok. A fürdő már egy kicsit veszít a lakás hangulatából, ott nincs hangulat világítás és a csendet a mosógép zaja töri meg. A kilépő csúszós és vizes, óvatosan szabad csak rálépni.
  • Lány külseje:

    Kittana nagyon, fiatal, gyönyörű teremtés. Nagyon dögös, izgató fehérneműben és ultraminiszoknyában várt engem. Formás, feszes popsival, tenyérbe illő kemény cicikkel áldotta meg Őt a jó Isten, de elmondása alapján régen tornázott is. Csókos finom szája van, és igéző szemei. A bőre szép barna, finom illatú és selymes.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a padon volt a fel és levezetés között. Nem volt erotikus, de nem is volt rá szükség, hisz pont a felvezetés után volt és a levezetés előtt. Szakszerű és alapos volt, négyzetcentiről négyzetcentire haladt felfelé és közben jót beszélgettünk mindenféléről. Nekem az erőssége pont megfelelő volt, nem túl erős és nem holmi simogatás volt. A bokámtól kezdte, egyik lábon, majd a másikon, aztán haladt felfelé. A lapockámnál mindig vannak gumók, azokat próbálta kigyúrni belőlem, de már kezdtem sziszegni, mert ott mindig fáj, még senkinek sem engedtem, hogy rendesen kigyúrják onnan. Majd talán egyszer, ha sűrűbben járok, sikerül valakinek onnan kiszednie. Közben amikor csak lehetett simogattam a csodás, feszes testét és stíröltem ;), nagyon szép látvány. :)
  • Levezetés:

    A felvezetést nagyon vártam már, azért is mentem másfél órára, hogy egyből azzal kezdjünk. :) Zuhi után a szobába toppantam, rögtön jött utánam ő is és elkezdtük simogatni, csókolni egymást. A csók először puszikák voltak, de be csempészet igazi csókokat is, nagyon finom volt. Majd az ágyra heveredtünk és elkezdett franciázni, először finoman zacsi nyali is volt, majd fokozatosan gyorsított, hol kézzel, hol szájjal csinálta. Egy kicsit olyan pornósan csinálta, de nagyon jól esett. Közben simogattam, ahol csak elértem, majd mondtam, hogy szeretném kölcsönösen is csinálni, gyorsan áttette a lábát a fejem felet a túloldalra és már falhattam is a kis hamvas punciját, fenekét, combjait..., majd kis idő múlva már el is mentem. Majd rögtön letörölgetett és kezdődött a masszázs... A második felvonás a levezetés is szinte ezt a koreográfiát követte, annyi kivétellel, hogy beolajoztuk egymást és csúszkált rajtam fel-alá, ami nagyon jó volt .A puncijával is csúszkált rajtam, főleg a farkamon, már majdnem azt hittem, hogy be be akad majd a kis punciba, de erre nem került sor...Közben simogattuk egymást csókolóztunk, tipitapiztam, ahol csak értem :D Nem mindennap simogathat egy ilyen lányt az ember...Aztán rátért megint nagy örömömre a franciára, ami mint az első felvonásban is volt, csak kifelejtettem a mély torkos volt elég sokszor és nagyon jó volt...Ezt is felváltva kézzel, szájjal csinálta, nagy intenzitással. Nem szokásom 1 órán belül 2x elmenni, de megküzdött velem és sikerrel járt. Amit így utólag is köszönök neked...
  • Elszámolás:

    A végén adtam oda a környéken lévő átlagosnak mondható virágszálakat és még plusz egy kicsit, mert megérte és kárpótolni szerettem volna a kocsiban felejtett kis édességért cserében is...
  • Összkép:

    Kittana személyében megismerhettem egy gyönyörű, fiatal, hamvas, feszes, illatos, cserfes angyalkát, aki egy kicsit vad angyal is és minden percet megérte vele lenni.
Happy Massage