• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Simán ment, elsőre felvette. Megadta a címet, volt egy órám és már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    II. kerület frekventált része, közel a Mammuthoz. A környéket ismertem eléggé, mivel arra dolgoztam pár éven át. Parkolás napközben horror, de ott a Mammut, hétvégén/éjszaka sima ügy.
  • Helyszín:

    Régi építésű ház x emelete, a lakás a folyosó végén van. Szépen berendezett, a célnak tökéletesen megfelel. Rend, tisztaság fogadott, ebbe belekötni nem lehet.
  • Lány külseje:

    Nóra csinos lány. Az arca helyes, alkata a vékony és az átlagos között van, felesleg nincs rajta, mindenhol feszes. Nem csontkollekció, de egyáltalán nem husis. Egy szóval ott van a hölgy a szeren :) Higiéniára nagyon ad, ezt rajta is láttam. Egy fekete ruhában fogadott, nagyon szexi volt.
  • Action:

    Az elején gyors bemutatkozás, puszi-puszi, majd kedvesen beinvitált a tett színhelyére. Itt pár kérdést tett fel eljövetelem céljáról. Mindvégig jellemző volt rá, hogy kérdezett. Végig figyel a vendégre, mit szeretne, mihez van kedve, mit élvez, mit nem, stb... Ezek után vetkőzés, go fürdödni. otthon már tusoltam, de jól esett egy kis lazítás előtte. Szájvíz, tusfürdő, minden van, mi szem-szájnak ingere. Friss, száraz törölközőt kaptam, a kilépő száraz volt. Erre panasz nem lehet. Ezek után bementem a szobába, Nóra már az ágyon várt. Rövid beszélgetést követően csókkal nyitott (nagyon jól csókol). Majd egymás simogatását követően franciás műsort kaptam tőle. Ebben nagyon ügyes, simán bevette az egész szerszámot. Kezezés gyakorlatilag nem volt (bár ha lett volna se zavar). A franciás kényeztetés benne van a "best of" kategóriában, elképesztő jól csinálja. Ezt követően kölcsönös kényeztetésre váltottunk, nagyon szépen nedvesedett, így idejét láttam a munkavédelmi ruha felvételének. Először lovagolt, majd lovaglásból kissé hátradőlt, így még jobban láthattam a gyönyörű testét és punciját, ahogy mozog rajtam. Misszionáriusba váltva elég gyorsan felhevültem, kértem egy gyors pózváltást, hátha még ki tudom húzni a dolgot, kutyusba helyezkedtünk, de itt igen hamar végem lett. Végig mozgott, húzott magába. Keresi az összhangot, a kontaktust, a kölcsönösséget. Ez mindenképp dicséretére legyen mondva, mert első találkozásunkhoz képest igencsak kitalálta a gondolataimat. Hagyott lenyugodni, majd egy kis törlést követően kaptam egy teljes test masszázst. Kifejezetten jól esett. Ügyes kezei vannak. A következő pillanatban már azon kaptam magam, hogy a hátmasszázs intim masszázsba csapott át. Fordultam is meg, ahol ismételten egy isteni francialeckét kaptam, majd én kényeztettem. Na ez jó ideig eltartott. Kijelentette, hogy most kicsit "önző" lesz, így én kényeztettem elég hosszan (nem kis örömömre). Isteni nyalni a finom és illatos punciját. Nagyon ad a higiéniára, ez látszott is rajta. Igen jól nedvesedett, finoman egy ujjal be is tévedtem a kéjbarlangba, majd érezhetően a csúcsra juttattam nyelvemmel. Mindvégig dicsérte a nyelvem és az ajkaim. Én meg az ő ajkait. Mindkettőt :D (fent-lent). Ezt követően még tovább kényeztettem, szívogattam a csiklóját, majd mikor már a nyelvem is lezsibbadt, ismételten védőfelszerelést kértem és egy nagyon jóleső második menetet kezdtünk. Misszionáriusban lett végem. Ez utóbbi különösen dicséretes, mert nagyon ritkán vagyok kétlövetű...
    Ezt követően rövid beszélgetés, majd go fürödni. Ezután kis kellemetlenség következett, mert pont egyszerre távoztam volna, mint ahogy a barátnőjének új vendége jött, így megkért, hogy picit maradjunk a szobában. Nem esett ellenemre, kicsit beszélgettünk közben jó és rossz tapasztalatokról és sok egyébről. Miután a terep szabaddá vált, távoztam.
  • Elszámolás:

    Előre, asztalra, mindvégig ott maradt. Pösti átlag rózsaszál. Abszolút megérte
  • Összkép:

    Nóra egy kedves lány, aki mindvégig figyel a vendégére, maximálisan igyekszik a legtöbbet kihozni a helyzetből de a kölcsönösség a legnagyobb erénye. Szimpatikus voltam neki és Ő is nekem, így nagyon jól éreztem magam vele. Ha lesz rá lehetőségem, biztosan visszatérek hozzá.
Happy Massage