• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel telefonon egyeztettem, egyből felvette a telefont, és sikerült is egy olyan időpontot még aznap egyeztetni, ami mindkettőnknek megfelelt.
  • Megközelítés:

    A kerület forgalmasabb részén levő öreg panelház, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. A parkolás is egyszerű, mert a panel mögött volt bőven szabad parkolóhely.
  • Helyszín:

    A helyszín kívülről mint bármelyik öreg panelház, aki egyet is látott, az már el tudja képzelni. Ezzel ellentétben a lakás tiszta, a célnak teljesen megfelelt, hangulatos, a fürdőszoba is jól felszerelt. Jó fajta törölköző, tusfürdők...
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel, szexi, csinos arc, nőies (nem gebe), összességében is rendben van, és ami egyből magára vonzotta a tekintetem, azok a mellei. Már mint látvány is teljesen lenyűgözött.
  • Action:

    A fürdőszobából visszatérve szinte egyből az ágyon találtam magam, rövid csókolózás után elkezdett franciázni. Ezt remekül, bő nyállal csinálta, pont megfelelő erővel. Francia közben szinte folyamatos volt a szemkontaktus, lehet, hogy ezért is volt olyan rendkívüli, mert egyből látta, mire hogy reagálok. A franciája nagyon izgató és intenzív volt, és én nem szerettem volna, ha ilyen rövid legyen az első menet. Úgyhogy kis idő múlva gumi fel, majd lovagló pozícióban folytattuk. A mozgása közben a szemem előtt ugráló mellei fokozták tovább a hangulatomat. Mivel kíváncsi voltam, milyen lehet misszionáriusban is, ezért mielőtt végem lett volna, csókolózás közben váltottunk misszionáriusba, és így folytattuk. A látvány ebben a pózban is fantasztikus volt, ahogy ütemesen mozgott az egész teste, bizony a mellei is, nem is bírtam sokáig. Kellett egy kis idő, mire összeszedtem magam. Pihenésképp kellemesen elbeszélgettünk. Kedves humoros lány ismerhettem meg Nikiben. Kis idő múlva érzetem, hogy lassan megint tettre kész leszek. Simogatásokkal és csókokkal folytattuk, majd jött megint a francia, amit az első menethez hasonlóan megint tökéletes volt, gyorsan hangulatba hozott. Nem is nagyon vágytam másra, mint hogy tovább csinálja. Amit rendkívül odaadóan, tökéletesen csinált is amíg el nem jött a vég. Az együtt töltött idő gyorsan elrepült, remek hangulatban távoztam.
  • Elszámolás:

    Valamivel a pesti átlag felett, érkezéskor mégy egyszer mindent tisztáztuk, majd letettem a szekrényre.
  • Összkép:

    Niki nemcsak szexi, de humora is rendben van, így valóban jó hangulatban telt el az idő, összességében teljesen elégedetten távoztam.
Happy Massage