• Ashley

  • Beküldte:
  • Ashley reagálása

    Szia Te rosszfiú :P
    Köszönöm az írásod, kár hogy azt amit itt éreztünk nem lehet úgy átadni a nagyközönségnek csak körülbelül lehet rá utalni :)
    Hamarosan folyt.köv :)
    Addig is vigyázz magadra!!! Csókocskák

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük meg a randit, majd a találkozó előtt egy SMS.
  • Megközelítés:

    A megközelítés egyszerű, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A parkolás fizetős, de legalább van hely a házhoz közel. Én az autót választottam, mert vidékről jöttem.
  • Helyszín:

    Régi, de jó állapotú emeletes ház. A lakás szép garzon, jó illatú szépen berendezett. A fürdő zuhanykabinnal sok tusfürdővel, puha türcsivel ahogy kell.
  • Lány külseje:

    A 40-es korosztály erről álmodik esténként. Erről álmodtam én is és nem csalódtam. A szemek gyönyörűek és igézően szépek. A teste tökéletes, tetoválások vannak, de mivel én is bővelkednek benne ezért nekem nagyon bejött. A popó isteni a lábak feszessek, és a cicik jól markolászhatók. Szeretem az ilyen formás teremtéseket, talán azért is választottam. Kék ruhában fogadott, ami persze hamar lekerűlt róla.
  • Action:

    Az ajtóhoz érve gyorsan a lakásba siettem, és mivel az ajtó mögé bújva várt kislányom mosollyal fogadott. Szerelmes típus vagyok, a mosolyával egyszerre levett a lábamról. Még a nevemet is elfelejtettem hirtelen, de a vetkőzés elterelte a figyelmemet a zavarba ejtő dolgokról. Gyors bemutatkozás, és a szobába invitálás oldotta a zavaromat. Mosolyogtunk egymásra mint ha az első randi nők lenne szülői felügyelet nélkül. Nekem legalább is ilyen érzetem volt. Vetkőzés után megmutatta a tisztálkodási helyet, és gyors zuhanyzásba kezdtem, olyan érzésem volt mintha figyelnének közben, nem sokat tévedtem mert a függöny elhúzása után szembesültem azzal, hogy Ő ott várt rám ahogy az ÚR megteremtette a női nemet. Köpni nyelni nem tudtam a látványtól, gyönyörű volt látni ŐT. A szobába mentünk és az ágyra telepedve fedeztükfel egymás testét és tetoválását. Hamar elakadtam csodálatos mellei közt amit egyszerre kezelésbe is vettem, jól reagált a kényeztetésre, majd irány a punci. Illatos és nagyon szép, formás kis kelyhek fogadtak lent, amibe nehéz lett volna nem belenyalni. Ezek után hagytam magam testét felfedezetetni, ami sikerült is és a vége 69-ben végződött. Az egymás kényeztetése után gyorsan a tettek mezejére lépve akcióba kezdtem és gumit húzva sikerűlt álmaim egy részét megvalósítanom. Szeretkezés közben jó volt látni az arcán azt a reakciót amit az ember nem mindenhol lát viszont. Igazi barátnős érzés volt, az akció után össze bújtunk és egymást simogatva beszélgettünk még nagyon sokáig, majd letörölgetve az ezredest hagyott egy kicsit pihenni. A beszélgetésünk mind kettőnk életébe beleterelődött, majd a simogatások hatására egy gyors franciás levezetésbe csapott. Nagyon élveztem, de sajnos nem járt sikeres befejezéssel, de nagyon jól esett. Az idő lejárta miatt, egy gyors tusolás és indulás arra a fránya megbeszélésre. Egy barátnői ölelés és egy csók ami megerősített abban, hogy nem most voltam utoljára nála.
  • Elszámolás:

    A végén kérdeztem meg mennyi az annyi, és az asztalra raktam. Pesti átlag amit bármikor szívesen átadom, ha nála vagyok.
  • Összkép:

    Részemről perfect, a beszámolót igaz kicsit később írom, de még mindig olyan mintha most jöttem volna ki a lakásából. Szimpatikus nagyon, sajnálom, hogy nem Budapesten lakom mert akkor több időt töltenék nála.
Happy Massage