• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jókor hívtam.Pár csörgés és már hallottam is kedves kellemes vidám hangját.Régen voltam nála,de emlékezett! Gyorsan megegyeztünk és ezek után VTR-ben is megerősítettem szándékom,hol már címet is kaptam!
  • Megközelítés:

    Mint mindig ide is gk-val mentem.Könnyen megközelíthető.Etele út Tétényi út kereszteződés közel.GPS ismeri odavezet. Tömegközlekedés kiváló. A buszok folyamatosan jönnek mennek megállójuk cc. 2 perc.Parkolni a ház mellett lehet és ingyenes.
  • Helyszín:

    Egy panel emelete.Külső belső felújítás még nem történt,de a ház rendezett kívül belül. Az elhasználódás látszik a felújítás esedékes.A lakás egy más világ.Tágas, tiszta, jó illatú.Nem gondoltam hogy ilyen méretes panellakások is vannak.Kellemes meleg és nagy légtér.Szobában minden a bőség zavara .Végül a szobainast vettem igénybe. Az ágy méretes, kellően kemény, kiváló hancúrhely!Fürdőszoba pont méretes .Kád, zuhany függönnyel rengeteg tusfürdő, kétféle szájvíz és pohár! Mindenütt tisztaság kellemes környezet.Ketten dolgoznak a lakásban,közben jött egy vendég,de ezt csak távozásomkor észleltem! A logisztika is tökéletes.
  • Lány külseje:

    Arcos képpel hirdet.Ezt mindig külön értékelem!! Meglepetés nincs,de mégis van az a kedves incselkedő hang, ahogy fogad mosolyogva, azt csak a személyes talikor élvezheted! Világos kék szeme rád szegeződik és úgy érzed a gondolataidat fürkészi és ez így is van! Fekete egybe részes ruciban fogadott, ahogy kértem.Észveszejtő!!! Hatalmas mellei szinte provokáltak, feneke feszesen domborodott!! Az egész NŐ mint egy kihívás állt előttem. Bőre fehér, finom és illatos. Nem is tétlenkedtem.
  • Action:

    Üdvözlés, csókocskák. Mivel most gyümi párti ezt hoztam Neki. Közben kabát ,cipő le és befelé, meg megállva egy csókra egy térképezésre egy markolásra.Szobába érve itallal kínál, vizet? és felsorolja a kínálatot. Végül a tea mellett döntök.Vetkőzés és irány a fürdő. Visszatértemkor az ágyon féloldalasan fekve várt. A bujaság mintapéldánya, jutott eszembe és miközben mellé huppantam a türcsi már nem is volt rajtam.Csókcsata és ruháját kezdtem lehámozni. Készségesen segített és fejezte be a műveletet látszott a mozdulatain,hogy már Neki is útban volt. Ezek után úgy össze gabalyodtunk, hogy ha látják kígyók, sírva kérik a koreográfiát. Élveztük egymást ,én főleg.Csókja nyelves és izgató.Melle kívánatos és szinte követeli a kényeztetést mit meg is kapott.Szívtam gyúrtam őket. Bírták és gazdájuk hangot is adott örömének.Niki véget vetett e ténykedésünknek és testemet végig csókolva indult farkam irányába.Megérkezvén körbe járta nyalta falta föl le fáradhatatlanul, majd bekapta és tövig eltüntette és így nézett föl rám a hatást lesve.Láthatta hogy élvezem tetszik,mert ritmus váltogatva egy hosszú orbitális franciát kaptam. Piszokul hatottunk egymásra ,szinte hergeltük.Én toltam szájába Ő pedig nyelte,szívta cuppogott.Egy gyors gondolat és csere. Én kezdtem kényeztetésébe.Hogy hogyan kell célba érni azt már Niki bemutatta nekem így követtem példáját.Nem csaptam le kelyhére csak körbe körbe jártam harapdáltam finom combjai belső felét.Olyan izgalomba jött, hogy a puncit minden áron számhoz akarta tolni. Engedtem és belenyaltam azt a megkönnyebbült sóhajtást,na azt csak én hallottam.Ami az eszköztáramban létezik azt most előadtam.Nagyon jól reagált a punci erőteljesen nedvesedett és jöttek ujjaim.Finoman helyükre illesztettem őket és Ő felülről én alulról toltuk a megfelelő helyre.Nem volt kényeskedés nem durvultam így mindketten élveztük a Mókus mókát / bocs ezt nem bírtam kihagyni/.Niki tekergett hangoskodott és egy nagyot élvezett.És jött ami még nem volt.Azt vettem észre hogy még kívánja és folytattam és újra élvezett.Mindkettőnk teste,ha nem is izzadtunk meg,de nyirkos lett!!
    Csókok lenyugvás és már rám is fordult.Na ezt a franciát nem engedném át senki fiának.Ez már élvezetből kapódott.Célja feltétlen örömokozás. Úsztam a gyönyörben.Figyelt rám.Nem kellett kérni! Egyszer csak nyúlt a gumiért,föl pödörítette és finoman fölnyársalta magát.Élvezettel néztem a gyönyört az arcán ahogy egyre mélyebben voltam benne.Cifrázta a lovacskázást.Mikor guggolósba ment át akkor vágta kezdődött.Huszár lovaknak dicsőségére válna!Ő fölülről én alulról és csattogott ott minden és hirtelen fék.Majd kezdődött elölről.Hihetetlen élmény! Póz csere és missziben folytattuk.Itt már nem az elején kezdtük. A bemelegítés már megvolt.Ez már egy erotikus kemény szex volt, mit mindketten élveztünk.Hatalmasat durrantam remegtem és ráborultam.És ekkor Niki megszólalt: Jó reggelt!Mindketten önfeledten nevettünk. Könnyűnek és fölszabadultnak éreztem magam. Tisztogatás, mit mosolyogva, közben csicseregve végzett és összebújtunk. Ö többet kérdezett így többet is tudott meg. Megegyeztünk legközelebb fordítva lesz. Okos értelmes tiszta fejű lány. Élvezet vele a beszélgetés is.
    Fürdő,öltözés,csóóókok legyen szép napod és el.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóból és személyes beszélgetésünkből ismert.Szó nélkül tettem az asztalkára a tali végén .Ott is maradt nem foglalkozott vele.Átlag fölötti,de megérte.
  • Összkép:

    Aki szereti a nem donga, jó mellű kemény húsú lányokat annak NIKInél a helye.E tulajdonságaival csak kedvessége,közvetlensége .odaadása vetekszik. Abszolút barátnő érzés. A szolgáltatásnak nyomát sem fedezed föl.Cserfes,jókedvű csudi lány.Élvezet minden perc mit vele tölthetsz. Én élveztem is!Köszönöm!
Happy Massage