• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régi ismerősként könnyen ment, telefonon.
  • Megközelítés:

    Nekem egy könnyed séta mivel a környéken lakok. BKK-val is minden irányból könnyen elérhető, HÉV, METRÓ a közelben, és a fonódó villamos is jár arra. Kocsival sem rémálom már mióta megnyitották a Bem rakpartot, és a Fő utca is újra normálisan járható. Parkolni is lehet a környéken gond nélkül, a felső Bem rakpart pedig ingyenes!
  • Helyszín:

    A Fő utca legmagasabb házában a sokadik emeleten (van lift) található lakás nagyon ízlésesen van berendezve. Rend és tisztaság mindenhol, a szoba hangulatos, szépen berendezve ahol a magas francia ágyon már ki van készítve a frissen vasalt lepedő és rajta a tiszta törülköző. A patyolat tiszta fürdőszobában rengeteg tusfürdő közül választhat az ember, szájvíz+ kis pohárka kikészítve vár. A kádnál száraz kilépő, zuhanyfüggöny van (amit illik használni!). Az egész lakásban kellemes légkör és hangulat uralkodik.
  • Lány külseje:

    Enikő egy igazán dögös teremtés, a teste olyan mint a képeken. Amit a képek nem adnak vissza az a kisugárzása, vadítóan szexi, már az ajtóban áll tőle a zászló. A kőkemény kerek popsiját a fiatalabb korosztály is megirigyelheti. Nekem nagyon bejön!
  • Action:

    Megérkezésem után kávéval és ásványvízzel kínált, közben beszélgettünk a világ dolgairól. A kávézás közben üdvözöltem Enikő élete párját (egy nagyon cuki kiskutya), mivel már régi ismerősök vagyunk egyből a hátára dobta magát és várta a neki járó simogatást. Aztán egy gyors zuhanyzás után a elterültem a hatalmas franciaágyon, Enikőn ekkor már csak egy "randi" (csak egy madzag) bugyi volt, ami a gyengém, ez végig rajta is maradt. Most egy 20 perces NF+POPO-ra jöttem, így Enikő bele is kezdett a franciába ami most is fantasztikusra sikerült. Kezdésnek elhelyezkedett a lában között (én hanyatt feküdtem), hogy tökéletes mozis élményben legyem részem. Ez be is jött, mert a mélytorkos, olykor szembenézős változatos franciáját nem lehet sokáig bírni, nagyon jó benne! Ezek után gumit húzott rám és jöhetett a 2. fogás a popsi. Hátulról terveztem támadásba lendülni, így Enikő bepucsított ami magában is említésre méltó látvány. Sőt még ezt tetézte azzal, hogy egyik kezével hátranyúlt és izgatni kezdte a punciját és a popsiját. Kicsit gyönyörködtem ebben a látványban, majd bekéredzkedtem a popsiba. Ebben szerintem világbajnok, olyan technikával tolta és tekerte magát rám, hogy ember legyen a talpán aki ezt sokáig bírja. Próbáltam tartani magam, de menet közben elővett egy vibrit és bedugta a puncijába. Ez nem semmi érzés volt, de halhatóan Enikőnek is tetszett, meg is lett az eredménye mert kisvártatva tele is lőttem a gumit. Hatalmas élmény volt, Enikő pedig hagyott lenyugodni, plusz tekert még párat azzal a csodás popsijával, jár a pacsi érte!
  • Elszámolás:

    Rendszeresen járok hozzá, így tudom,hogy mennyi az annyi. A randi végén szoktam lerakni az asztalra, szó sem esik róla. A bővebb infóban mindent meg lehet találni, Budapesti átlagnak megfelelő, nagyon korrekt.
  • Összkép:

    Mindig mosolyogva és elégedetten jövök el tőle. Nem kérdés, hogy még sokszor meg fogom látogatni.
    Enikő mindig 100%-ban odateszi magát, rendkívül kedves és maximálisan figyel rád, hogy jól érezd magad.
Happy Massage