• Rubi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre nem vette fel, de 2 percen belül visszacsörgött egyet, így tudtam, hogy szabad a pálya és hívtam újra. A szükséges egyeztetések után 1 órával már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Ismerem a környéket, autóval mentem, nagyon egyszerű könnyű megközelíteni, és parkolni is. Akivel BKK-val menne, annak sem lesz nehéz dolga, a Népstadiontól pár perc séta.
  • Helyszín:

    Népstadion közelében kis rövid utca egyik újabb építésű háza. Lift a bejárati ajtóval szemben, amivel az egyik felsőbb emeletre kell navigálni. A lakás újszerű, jó meleg, kellemes hangulatú.
    A szobában franciaágy, hangulat fény, fogas, szék stb. Nem lehet rá panasz.
  • Lány külseje:

    Magasabb mint amilyenre számítottam, bár egy magassarkúban és valami kis lenge ruhában fogadott Rubi. Helyes arc, nem vékony, de jó kemény húsú, finom, bőrű.
  • Action:

    Belépés után puszik, cipő le, aztán be a szobába. Megmutatta hová tudom lerakni a ruháim, adott egy törölközőt majd elmentem a fürdőbe, ahol sok tusfürdő, szájvíz található. Gyors fürdés után a szobában várt Rubi. Állva elkezdtünk csókolózni, elég finom a csókja, közben simogat, amit viszonoztam. Tetszett hogy csókolózás közben odanyúltam a puncihoz és kezdett enyhén nedvesedni.
    Hanyatt dőltem az ágyon, Rubi értette mi a helyzet, elém térdelt és tövig eltüntette a velem egykorút, nagyon jól franciázik, a fejét többször lent tartja kis ideg, miközben tövig van a szájában.
    Kértem, hogy én is kényeztethessem kicsit, fel akartam fedezni a testét, nyalogattam a bimbókat, jól reagálnak, aztán picit a punciját. Jó húsos puncija van, nem az a babapunci. Nyalogatás után szemügyre vettem a popsi lyukat, igazából a popsi miatt mentem.
    Újra francia következett, aztán gumit kértem mielőtt elér a vég. Hátulról először punciba, aztán kérdeztem hogy mehet e popsiba, mondta hogy naná, így hátulról az elején óvatosan, aztán egyre jobban dugtam a popsiját.
    Éreztem, hogy lassan végem lesz, ezért gumi le, és újra megtapasztalhattam a mesteri franciát, minek a végén telelőttem a száját. Elég nagyot élveztem, még most is érzem :) Nem fanyalgott, lenyelt mindent, majd tisztára nyalogatott.
    Gyorsan elmentem fürdeni, kaptam egy pohár vizet, aztán öltözés, puszi, pá.
  • Elszámolás:

    Nem vagyok nagyon jártas, de sztem teljesen átlag, és minden az alapban van.
    Még fürdés előtt átadtam neki, amúgy ő nem kérte. Az átadott ajándék végig a polcon maradt.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, kellemes, jókedvű, nevetgélős lány. Aki nem a vékony lányt keres látogassa meg, nem fog csalódni.
Happy Massage