• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Felvette. Csevegett velem, mert ráértem :) Mindent megbeszéltünk. Időpont ok. Mentem.
  • Megközelítés:

    A kerületnek nem a legközpontibb része. De ezzel semmi hiba nincsen. Könnyen odataláltam a megadott infok alapján :) A környéken akad BKK is, de nekem autóval jobban esett. Találtam nem fizetős helyet. Örültem neki.
  • Helyszín:

    A lakásba bejutva kellemes meleg fogadott. A fűtés ok. A lakás kényelmes és praktikus bútorokkal felszerelt. Tisztaság és rend. A masszázspad az élmények hatására csábítóbbá válik. A fürdőben is minden ok. Tiszta lakás, rendes fürdő. Törölközővel, sok tusfürdővel és egyebekkel. Tiszta higiénikás lettem ( ez a szó olyan kedves és aranyos, használom, loptam valakitől):) A hely tökéletesen diszkrét. Otthonosan.
  • Lány külseje:

    Viv ( nekem Viv), nagyon nagyon fiatal. Én meg öreg , hozzá képest. Édes és ropogós. Üde és hamvas. Nem volt az időnek ideje megrágni. Hamvassága szemtelenül hergelő. Csinos fehérneműjében csábos. Az arca helyes és kedves. Kevés szolid smink egészíti ki a jó összhatást. Szája ívelt. Csókos, de nem nekem , sajnos :( A puszija viszont aranyos, kislányos, az ilyen vén rókák szívét képes összetörni. Bőre selymes, kézfogása lágy :) A melle szép. Nekem szép. A feneke formás, nőies és illik az alakjához. Nem fokhagyma típus :)
  • Erotikus masszázs:

    Egy hátmasszázsra összpontosuló masszázst akartam, az a fránya hátcsomók, igen gyatrák ebben az időben. Halk szavú kislányosan lesütött pillák, és megbeszélünk mindent, miként is zajlik majd a másfél óránk. Annyira kis félénk lett, hogy a kezembe nyomta a törölközőt elpirult és én kiszaladtam a fürdőbe. Tetszett ez a kis pirulása, és megmondom , perverz vagyok, felhergelt. Fürdés alatt erre vizuáltam jeleneteket. Jó volt.
    Nos elnyúltam hasalva a masszázspadon.
    Óvatos és finom mozdulatokkal jelezte Viv , hogy velem van. Mintha a keze felfedezte volna a hátam. Először lágyan, simogatva, puhatolozva. Én meg nem is törődtem a csomókkal, hanem hagytam, hogy felfedezzen. Közben óvatos , egyszerű kislányos kérdések. Én válaszolok, miközben hagyom, hogy matasson a hátamon. Aztán érzem oldódik, hogy nem harapok. Nyugton fekszem. És még nem vagyok állat.
    Bátorodik.
    Keze határozottabban gyúr a hátamon. Biztos még nem ezek a legerősebb mozdulatai. De nagyon jól esik. Ez a tempó váltás. Az intenzitás változása. Fesztelenül beszélünk. Találtunk egy közös pontot, amiben otthonosan mozog és megnyílik. Így lesz a keze erősebb. Gyúr. És nyomkod. és döngöl. El lennék így egész nap.
    Mikor érzem, hogy újból felfedezi a hátam lágyabban, mondom jöhet a kéjes rész.
  • Levezetés:

    A kéjes rész.
    Hanyatt fordultam, ő állt mellettem fölém hajolt a mellkasomra nyomott egy kislányos csókot. Keze a hasamon át levezett a farkamig. Érdekelt, hogy a keze tempója, intenzitása a farkamon is megáll-e. Megállt.
    Lassú felfedező mozdulatok után, a mozdulatai hevesebbek, de kéjesen. Kellemes. A szája kicsit csókolgat a hasamon. Én megfogom a mellét. levehetem a melltartóját. Élvezem a tenyerembe lapuló melleket. A szája a farkamhoz ér. A szája is először lassú, majd gyorsabb. Felfedező, felkutató, megszerző. Jó a farnciája. Kislányos. Nem az a túltapasztalt mindent elszívó. De finom. Kicsit fordulunk, megsimogatom a combját, megsimogathatom a punciját. Játszadozom én is a tempóval, erősebben-lágyabban fogom.
    Nem sietek az élvezéssel. Hagyom a tempók váltását a farkamon. Viv szája tempózik. A kezem is. Felsiklok a punciján, le a seggén. Jól esik tapogatnom. Annyira, hogy összehangolom a tempójával és jelzem. Élvezek. Élvezek.
    A mellére vonta a farkam, összekenem kicsit-nagyon. Mosolya kicsit szégyenlős. Én is az leszek. Vicceskedünk ezen. Lenyugvásképpen.
    Kis lazító felfedező masszír jár a mellkasomnak, úgyhogy rám ül és a hasamon tartom a punciját. Nagyon jó levezetés. Vivtől.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt került rendezésre. Átlagos pesti masszír , egy finom kislányos franciás levezetéssel. És lenyugtatással. Nekem pont jó volt így.
  • Összkép:

    Viv nagyon aranyos kislány. Hamvasan ropogós. Vén kéjenccé tudott tenni :))
    Viv fog sok tapasztalatot szerezni aranyos vendégekkel és igazi profi lesz belőle. Bár nekem most is profi. Profi kislányságból :))
Happy Massage