• Ashley

  • Beküldte:
  • Ashley reagálása

    Drága Zoltán1949 :)
    Először is hadd köszönjem meg, hogy ezt a csodás élményt megirtad :) másodszor pedig a Veled töltött időt, a kellemes minden porcikámat átmozgató és kielégítő masszázst, a mennyei süteményt amit azonnal befaltam amint volt egy kis időm (isteni finom!!!!) az összes többi figyelmességed és nem utolsó sorban a seggecském fuvarozását :D
    Természetesen várlak vissza (sőt kötelezővé teszem ;)) , mert azon kevés emberek közé tartozol Te is akivel bármikor, bárhol szeretnék eltölteni egy kellemes órát ismét :)

    Csókjaim

  • Egyeztetés:

    A létező mindenféle módon kommunikáltunk és úgy döntöttem Őt mindenképp meg szeretném ismerni. Hát ez most össze jött nagy örömömre.
  • Megközelítés:

    Az én érkezésem a saját négykerekű esernyőmmel történt mert riasztva voltam de olyan helyen rendel.hogy mindenféle járművel el lehet érni még lábbusszal is.A parkolással figyelni kell mert itt ott fizetős. Én meg szívtam ezért mondom.
  • Helyszín:

    Az ötvenes években kialakított kis garzon. Minden van benne mi kelhet de a tett hely az rendes méret. Nagy kinyitható kanapén történnek a számomra fontos fontos dolgok.Van még tükör két fotel a ruháknak, asztalka rajta finomságok, üdítő poharak minden mi a vendég fogadáshoz kellhet.
  • Lány külseje:

    Az teljesen meg egyezik a bemutatkozó fotókkal eltéveszthetetlen nagyon szexi kisugárzás szép pofika benne az izgalmat sugárzó szemei a nózi a csevegős szája a nyaka a minden férfit megfogó óriás kemény ikrei.Egyszóval nagyon-nagyon rendben van minden rajta még az is amit kihagytam.
  • Action:

    Az akció mindig úgy történik ahogy én szeretném és ahogy Ő neki is megfelel.Kezdődött a megérkezésemmel Úgy várt engem ahogy kértem és az adatlapján is van alanature egyszerűen kis gyönyörűség pici szégyenlősséggel szerénységgel de mégis kis büszkeséggel és természetes kedvességgel fogadott. Komolyan a szavam is el akadt egy pillanatra. Az neki szánt ajándékaimat át adtam melyért a nyakamba ugrott és finom puszikákkal hálálta meg majd kabát cipő levétel után beinvitált a szobába kezembe nyomta a méretes törölközőt,hogy tudom a dolgom intézzem mert még sok dolgunk van.A fürdő látogatás után kicsit beszélgettünk majd egymásnak estünk finoman.69-felállásba kényeztette el a lustámat teljes fejhorpadásig és a kómáig.Na ez az én kedvenc műsorom a NFVSZNY-el ez mindent visz.1-0 a javára a foci nyelvén. Kicsi pihi után én akarta megszolgálni a jóságát és meg masszíroztam miden felé amerre csak engedte és kényeztettem a finom punciát is láb remegésig .Talán sikerült kiegyenlítenem. 1-1.
  • Elszámolás:

    Az érkezéskor el intéztem az ajándékozásnál kis borítékba a megbeszéltek szerint.Talán még átlag fölötti de maximálisan elégedett vagyok a választásommal.Nem ajánlom senkinek mert irigy vagyok és félek nekem nem jut majd belőle máskor.
  • Összkép:

    Szép kedves aranyos szolgálatkész partner mindenbe ami ebben a témában fontos számomra remélem máskor is szívesen lát majd . Kéretik NAGYON vigyázni reá mert nagyon fontossá vált számomra.
Happy Massage