• Ingrid Tita

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ingrid Tita reagálása

    Kedves Ted! :-)

    Nagy örömmel olvastuk ezt a szép beszámolót,amit írtál rólunk,és nagyon szépen köszönjük mindketten!:-)
    Tita már sokat mesélt Rólad,így izgatottan vártam,hogy ki fog betoppanni az ajtómon,és tényleg nem kellett csalódnom,egy végtelen kedves, értelmes, és gáláns Úriembert ismerhettem meg személyedben,akivel minden egyes perc hatalmas élmény volt számomra-számunkra!:)Megérte a várakozás ;-)csak hamar elrepült az idő!!! :(
    Írtad,hogy az elején kicsit stresszes voltál,azért szerencsére ez nem tartott sokáig,amint az már a fürdőkádban is kiderült ugye, nyomát nem láttuk ennek ;-)a levezetés résznél még magad is meglepted :))Gondoskodtunk róla :-D

    Engedelmeddel lenne e1 megjegyzésem,de ez igazából nem Neked szól,hanem a többi kedves MT-nak aki olvassa a sorokat...
    Igen megkaptál tőlem valamit,ami ugyan nálam nem szerepel az étlapon(SEM ALAP SEM EXTRA OPCIÓBAN) csak Titánál, és ezt azért tettem Neked nagyon szívesen,mert illedelmesen megkértél!,és akik így eltudnak varázsolni engem az intelligenciájukkal,egész emberi mivoltjukkal, feléjük ez az én személyes ajándékom!!:-)
    Miután nem minden vendégnél érzem ezt a bizalmas kölcsönös szimpátiát tiszteletet,továbbra sem fog szerepelni nálam a NFVSZ-ba!
    Mindezt azért kell kihangsúlyoznom,mert sokan nem tudnak értelmezni adatlapot,lehetőségeket,mint ahogy az egyik tisztelt kommentelő sem nézett utánam rendesen,csak beírt valamit fölöslegesen,szóval kéretik ezt tiszteletben tartani,mert erre a beszámolóra hivatkozva sem fogok olyat vállalni még extrában sem ,amit nem akarok egy vadidegennek megtenni! ezt a személyes varázsod dönti el! (Aki ismer,az tudja.Aki tudja,az érti.)

    Édes Ted nagy szeretettel,odaadással várunk vissza,hogy ott folytassuk ahol abbahagytuk!:)

    Sok puszi ölelés Ing&Tita! :-*

  • Egyeztetés:

    Tita-val már volt egy remekbeszabott masszázsélményem, így úgy gondoltam, hogy Őt kérem fel a négykezes masszázsprogramon leszervezéséhez. Tudtam, hogy Ingrid-vel "dolgozik" együtt, így két telefonhívás után véglegesíteni tudtuk az időpontot
  • Megközelítés:

    Az Allee-től egy sóhajtásnyira a XI.-kerületben. A parkolás a Fehérvári úton ingyenes - szerintem - mert nem kaptam büntit.
  • Helyszín:

    Nagyon aranyos, hangulatos kis lakás. A nappaliban egy kanapé és a masszázságy az egybenyíló "hálófülkével", amit teljes egészében kitölt a 3 személyes franciaágy. Tökéletes tisztaság, higiénia mindenhol, nekem full extra!
  • Lány külseje:

    Bár még soha nem találkoztam Ingriddel, széles mosollyal, nagyon kedvesen nyitott ajtót, egyből éreztem hogy a barátnő feeling-vel nem lesz baj :-) Gyönyörű piros szexi ruciban volt, ami szépen kihangsúlyozta teste minden formás porcikáját.
    Tita az 5.-6. képeken szereplő ruhácskában - ha ezt a néhány csíkot ruhának lehet nevezni - fogadott.
    Ahogy a két lány fogadott, az maga volt a tökély, kellemes, puha üdvözlő csókok, s látva "zavarodottságomat" hihetetlen kedvességgel kezdtek el kényeztetni :-)
  • Erotikus masszázs:

    Egy régóta dédelgetett álmomat szerettem volna valóra váltani, egy négykezes masszászt. Tekintettel arra, hogy Tita-val átélt masszázskalandomat már megénekeletem, és ő hirdetett a barátnőjével Ingriddel, így egyértelműen rájuk esett a választásom.
    Mind a két lány profi masszőz, a beszijeiket végigolvasva is biztos voltam benne, hogy nagyszerű kaland lesz. "Ted angyalai" kitettek magukért.
    A megérkezésem után, a nappaliban ültünk le egy kis ismerkedős beszélgetésre, feszültségoldó simogatások, puha csókok mellett próbáltak a lányok stresszteleníteni :-) ... majd jött az első napirendi pont: a közös fürdés.
    Ez a két démon úgy kapott el a kádban, hogy csak pislogtam mint hal a szatyorban, hogy akkor most mit, és hogyan is kell csinálnom?
    Én voltam középen, előlről szép formás hát, kerek popsi, hátulról meg két feszes cici feszült nekem. Ha megfordultunk ugyanez :-)
    Olyan alapos és gondos tisztogatásban volt részem, mint még talán sohasem.
    A masszázs program felvezetés-masszázs-leveztés mederben folyt, itt most csak a masszázs részt emelném ki.
    A ciklonok az első kényeztetés után a masszázspadra hason fektettek fel.
    Olyan tökéletes, erotikával fűszerezett négykezes sportmasszázst kaptam, hogy csak na. Azt tudtam, ha Tita odateszi magát, akkor akár szétharaphatom a masszázságyat is, de el kell mondanom, vszg egy masszázsiskolában tanultak Ingriddel, mert Ő is tud "brutál-erős" lenni.
    Ingrid kezdett egy kellően erős talp és vádlimasszázzsal, míg Tita felettem térdelve a hátamat és a nyakamat vette kezelésbe.
    Aztán jobbról balról mellémállva végigmasszírozták minden porcikámat. Az élmény leírhatatlan, különösen amikor az ágy végébe - a fejemnél - álltak és a nyakamat és a vállaimat masszírozták. Fejemet felemelve csak az előttem éppen enyhe terpeszben álló és rajtam dolgozó hölgy kelyhe kacsingatott rám.
    Indrid sem hagyta ki a hátamon térdeplést. A vállaim felett az asztalon támaszkodva, hihetelen profi módon térdeivel - beletéve a teljes 60 kilóját - a csípőmtől egészen a lapockákig végiggyúrt. Porc nem volt, ami ne ropogott volna :-)
    A masszázs végéhez közeledve finomodtak a fogások, inkább simogatások és cirógatások voltak a középpontban.
    A végén a két démon mellettem állt, a hátamat, nyakamat simogatva, a füleimet csókolgatva suttogták, hogy mehetünk vissza a hancúrplaccra....
  • Levezetés:

    A közös zuhi után bekisértek a 3 személyes franciágyra, hozták az előmelegített olajat a kényeztetéshez. Kellemesen beolajztuk egymást, és kezdetét vette a felvezetés.
    Tita kezdett életet "lehelni" főnökömbe, míg én Ingrid kényeztetésével foglalatoskodtam. Ahogy a két lány simogatott, az olyan volt, mint egy megkoreografált tánc.
    Ingrid átlépett felettem- háttal nekem - széles terpeszben előrehajolt segíteni" Titának. Nem láttam mást, mint egy gyönyörű, rám kacsingató puncit :-) Magamhoz húztam és csókoltam, csókoltam...
    Halk nyögdécselések, ritmusos csípőmozgások jelezték, hogy jó amit csinálok. Néhány perccel később a lányok helyet cseréltek, és Tita punciját kényeztethettem. A NF-t felváltva kaptam tőlük, nem igazán éreztem, hogy kinek a szájában habzsidőzsizek, csak azt, hogy itt és most megállhatna az idő.....
    Volt pillanat, amikor mind a ketten a főnököt kényeztették, én meg mind a két kezemmel egy-egy kívánatos puncit simogathattam:-)
    Az ágy melleti tükörben látott képek közül jónéhányat beégettem a retinámba, különösen a felvezetés utolsó mozzanatait, amikor is Ingrid kézimunkájával, de Tita ajkai között érhetett el a vég! woow!
    A masszázs utáni levezetéshez is a franciaágyon foglaltunk helyet.
    Nem vagyok egy gyorslövetű gépkarabély, a lelkem mélyén még sajnáltam is a lányokat, hogy mennyire meg fog kelleniük küzdeni velem a "sikeremért" :-)
    Ehhez képest Ingrid vette kezébe és ajkai közé az irányítást, semmiféle ellentmondást nem tűrve :-)
    Tita hozzámbújt, vadul csókoloztunk, miközben egyre hevesebben masszírozhattam csiklóját.
    Én "dolgoztam" Tita-n, Ingrid rajtam, néhány perc alatt elért a frenetikus vég, olyan extra levezetést kaptam, ami nincs is az étlapon!
    Meg is jegyeztem, hogy ez egy "gyorskivégzőosztag" volt, de a két lányt - most már - megismerve, nem csodálkozom...
    Még egy kis baráti csevej az élet nagy dolgairól, majd megismételt közös, alapos fürdés vagy inkább fürdetés...
    Jelentem, minden a helyén volt! :-)
  • Elszámolás:

    Előre, a második telefonhívásnál egyeztettük a csokor méretét. A végén adtam oda, tekinettel arra, hogy késtem 15 percet, de a lányok ezt nem tették szóvá, illetve kaptam néhány előre nem egyeztetet extra-t, illőnek találtam jó néhány szál virággal mregtoldani a csokrot.
  • Összkép:

    Felejthetetlen élmény volt ez a 4 kezes masszázs!
    Ingrid és Tita mindent megtettek azért, hogy jól érezzem magam, szerintem tökéletes 1,5 órát töltöttünk együtt, remélem Ők is így érzik!
    Tökéletesen átgyúrtak, és az erotikus élmény sem mindennapi volt! Köszönöm Nektek!
Happy Massage