• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Mercit, de alapvetően nem csak az egyeztetésért. Miután mindent megbeszéltünk megegyeztünk egy időpontban. Útközben felhívott és megkérdezte, hogy mi lenne ha Brenda is csatlakozna, erre nem azonnal mondtam igent, mert kellett egy kicsit gondolkodnom, de végül beleegyeztem. Itt megjegyezném, hogy eredetileg Merci lakására mentem volna, de a hármas miatt Brenda felé vettem az irányt.
  • Megközelítés:

    A vasúti közlekedés a legjobb számomra és utazási időt tekintve a legkedvezőbb számomra. A parkolás megoldható, mert van jó pár szabd hely. A parkolási díjról én nem tudok nyilatkozni. BKK járatok is vannak itt, de a Volán is indul innen.
  • Helyszín:

    A már ismert toronypanel emelete. Itt érdekesség volt, hogy a kapucsengőt nem kellett használnom, mert kijött valaki, ezért az ajtó előtt csengettem egy párat. Kicsit zavarban voltak ajtónyitáskor, de nem lett belőle probléma.
  • Lány külseje:

    Itt egy kicsit kopottas a dolog, mert nem igazán emlékszem arra, hogy miben fogadtak. Annyi rémlik, hogy Brenda köntösben volt. Merci szőke és Brenda fekete tincsei összhangban van a személyiségükkel. Merci keblei a doktor bácsit dicsérik, de Brendáé sem elhanyagolhatóak, bár itt nem járt sebészkés. Sportos alkat és csupa mosoly ami náluk jelen van és két kebelcsodát kapunk végül, ha nem többet.
  • Action:

    Még a megérkezésem előtt megállapodtunk egy hármas fürdőzésben, amit sikerült kivitelezni. Megérkeztem kínáltak frissítővel majd vetkőzés és irány a fürdő. A zuhanykabin feltöltődése velem kezdődött, Mercivel folytatódott és Brendával fejeződött be. Váltottunk hármas csókokat és egymást mosdattuk meg. Itt a ciciket már intenzíven simogattam. Kiszállás és törölközés, majd vissza a szobába és kezdődhetett az action. Merci kérte a "csodavibrit" ami valójában Brenda tulajdonát képezi. Először nem vették használatba, mert nekem kezdtek el franciázni. Két oldalról nyalogatták a velem egykorút, később Merci kezdte el szopogatni majd pózt váltottunk és én elterültem az ágyon ami 90°-os elforgatásban részesült utolsó ottlétem óta. itt Merci a szám fölé került és a puncit kezdtem el nyalni és a szeméremdombot simogatni, míg Brenda a mélytorkot művelte egy kicsit lejjebb. Később gumit húzott és elkezdett lovagolni rajtam. Merci leszállt az arcomról és a vibrivel kezdett el játszani és mi Brendával hátulról támadóban néztük Mercit. Néha odahajoltam és az ikreket csókolgattam. Brendánál fenékpaskolás vette kezdetét és miután ez megtörtént, akkor jött a csere. Merci hanyatt feküdt és a kebelszex vette kezdetét. Brenda a vibrivel izgatta tovább magát és Mercivel szemben kezdtem el foglalkozni. itt néha Brendához hajoltam és az ő ikrei is kaptak csókokat. Utána Merci jött háttal és az ő popsit gyengédebben paskolgattam és a tetkóiban gyönyörködtem. Utána gumi le és még egy közös francia és végül Merci melleire élveztem. Megjegyezték, hogy most több utódot kaptak mint korábban. A maradék frissítőt elfogyasztottam; utána még csevegtünk egy jót, majd készülődtem és a felemás anyagi rendezés után búcsúcsókok következtek végül tipli.
  • Elszámolás:

    A mostani szokásos két lányos. ami mind Merci bármelyik barátnőjével és Brenda bármelyik partnerével megegyezik. Igazából az új átlagot kell csak megduplázni.
  • Összkép:

    Nagyon jó élményt kaptam tőlük és egy jó háromnegyed éve voltam utoljára hármasban, de örültem neki, hogy sikerült összehozni, bár az eredeti tervek nem pontosan erről szóltak.
Happy Massage