• Valéria

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár órával korábban hívtam, kedvesen válaszolt minden kérdésemre, mivel tetszett az étlapon mindkét oldala, bejelentkeztem.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű a megközelítés, de kocsival nagyon necces a parkolás. Mivel kissé lassan keltem át a Dunán, és csak viszonylag távol tudtam parkolni, késtem pár percet, amit jeleztem is neki, nem okozott gondot.
  • Helyszín:

    Régi, budai bérház, nagy belmagasság, tágas szobák. A berendezés is régies, de rend és tisztaság mindenhol. Fürdőből kijövet utánam ment és megdicsért, hogy nem csaptam szét a vizet. Gondolom a kolléganő vendégére volt tekintettel.
  • Lány külseje:

    Azt kaptam, amit a képek alapján vártam. Alacsony, sportos test, átlagos, kedves arc. 35 körülre saccolnám, de ez nem gond. Ciciért máshová kell menni, de a bimbó finomak és érzékenyek. Hason is látszanak a gyerekek nyomai, de egyáltalán nem zavaró, feneke és minden egyéb feszes és kemény, nagyon kívánatos. Főleg a garat, de erről később.
  • Action:

    A szobába visszaérve rögtön igazi csókok, mindenhol járt a nyelvünk, hamar vízszintbe is kerültünk miközben lekerült róla a díszes fehérnemű. Csók közben az ujjaim elindultak felfedezni a testét, forró és nedves lett hamar, meglepetésemre szinte követelte az ujjaim magába. Ehhez persze kellett, hogy érezze, csak jót akarok neki. Nincs jobb szerető egy hálás nőnél, még ilyen felállásban sem... Könnyen csúszott belé 2 ujjaim is, és miután rákérdeztem a spriccelésre, neki is álltam így elélveztetni. Hamar jött a gejzír, többször is sikerült elmennie. Utána kezébe vette az irányítást, amit hamar átengedett a torkának. Eszméletlen ahogy ez a kis nő benyelt tövig. Lent tartotta, kiengedte, változatosan szopott és nyalt, kőkemény lettem tőle. Lejjebb is kalandozott kicsit, de én jobb szeretem a mélytorkozást önmagában kiélvezni. Nála semmi gondot nem okozott valóban torokra engedni, legtöbb mélytorkozást hirdető csak 15 centivel bír, mert az még nem a szájüregben elfér.
    Hagytam játszani egy ideig, de még is akartam dugni, amit ő sem bánt. Többféle pózban dugtam, keményen adtam neki, amit örömmel vett, el is ment közben többször is. Mikir már fáradtam, kérdeztem a popsit, amit meglepetésemre szinte lelkesedve vállalt be, bár némi síkosítót igénybe vettünk. Gond nélkül tüntetett el magában, én pedig keféltem tovább, amíg már nem bírtam tartani magam, és jöhetett a torokra élvezés. Rá bíztam a kivitelezést nehogy megfulladjon, tökéletesen megoldotta. Én már csak pihegtem mikor ő még az utolsó cseppeket is kisajtolta belőlem. Törölgetni semmit sem kellett, csak lezuhanyozni a verejtékemet.
  • Elszámolás:

    Ezt teljesen megérte. A külsőbe akár bele lehetne kötni, ahogy a lakásba is, de engem sokkal jobban feltölt, ha egy orbitálisat kefélek, mintha masszázskabinban zuhanyoznék.
  • Összkép:

    Az én "perverz" igényeim tökéletesen kielégítette, és ha ritkán is, mert mindig az újdonságok vonzanak, tuti vissza fogok térni.
Happy Massage