• Bögyös Bestia Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bögyös Bestia Ramóna reagálása

    Szia!

    Nagyon szépen köszönöm,édes vagy! Imádlak..és tudod Én is nagyon jól érzem magam Veled.

    Millió ,milló csók,remélem még TALÁLKOZUNK...

  • Egyeztetés:

    Megkerestem az ügyvédemet, tanácsadást kértem kényes ügyemben és a járulékos nyűgjeivel kapcsolatban. Késni a lányoktól sem szoktam, ügyvédtől még véletlenül sem… Naszóval, úgy alakult a megbeszélés, hogy a tárgyalás után is maradt még úgy másfél, vagy két óra pufferem, a következő hivatalos programomig, ugyanis semmit sem bíztam a véletlenre. A jogi megbeszélést követően kellett valamit kezdeni a tetemes időmennyiséggel, így a ribizlizés egész jó ötletnek tűnt. Egy gyors telefon az ügyvédi irodából, és kedvenc Bögyös Bestiámnál már ott is voltam fél órán belül.
  • Megközelítés:

    Az ügyvédem irodája egy köpésre van a Budapesti Igazságügyi Negyedtől. Lipót district, Markó street… Itt található szinte az összes számottevő budapesti és országos bírói ill. ügyészi szervezet így a FIT és Kúria is, utóbbi szóról nekem mindig valamiért a kúrás jut az eszembe, a kettőről együtt meg a fitten kúrás… Az ügyvédem irodája meg kb. 10 percnyi sétára, azaz 6-700 méterre van Bestia lakásától, ami még mindig a Szent István körút északi oldalánál található. Autóval rendben, tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető.
  • Helyszín:

    Kedves, barátságos, tiszta lakás, többféle tusfürdő és többféle szájvíz. Franciaágy és masszázságy is rendelkezésre áll. Csendes környék, ahol nagyokat lehet élvezni.
  • Lány külseje:

    Jól áll neki a szőke hajszín, büszke vagyok rá hogy én javasoltam. Nem vagyok sem a managere, sem pedig a stylistja, de ebben mégis rám hallgatott. Amúgy meg pont úgy néz ki, ahogy az eddigi Róla szóló beszámolóimban írtam.
  • Action:

    Megérkezésemkor puszik, ölelések, apró csókocskák. Szépen levetkőztet, és szopogatja a mellbimbóimat, puszilgatja a nyakamat, izgalmi ÁLLapotom kezd fokozódni. Levetkőztetem én is őt, majd irány a fürdőszoba. Tusfürdővel beszappanoz, megmossa a farkam és a seggem. Ez utóbbi annyira kellemes, hogy legközelebb kérni fogok egy olajos prosztatamasszázst. A fürdés és a szájhigénia után megtámadjuk a tetthelyet. Leül elém a franciaágyra, és én csípőre tett kézzel modellt állok. Nyalja és szopja a farkamat, mint ha egy Adonisz testű görög félisten lennék. Hátat fordítok neki, majd az ölébe ülök mint egy chippendale csávó, és engedem picit játszani a farkammal. Miután rég nyalták ki rendesen a seggemet, azt előbb pucsítós pózban kezdjük el, majd hanyatfektetem és a szájára ülök, hogy közben én is tudjam ujjazni Bögyös Bestiát. Rendesen ülök a száján, néha kézzel is széthúzom a farpofáimat, hogy minél mélyebben mehessen a nyalás. Bögyös Bestia a száján csak akkor kap levegőt, amikor feljebb húzom a csípőmet. Nagyon élvezem, hogy rendesen kinyalnak, egész álló nap el bírnám viselni, így jó húsz percig keményen nyalatom a seggem Bögyös Bestia száján ülve. Miután a seggnyalástól kellőképpen begerjedtem, négykézlábra fordítom Bestiát, és meglovagolom, mint egy pónilovat. A nedű a hátán landolt, melyet gyors zuhannyal eltüntetett. A lovas program után kapok egy fincsi hátmasszázst is, hogy azért a fittségnek is adjunk egy keveset. Masszázs után irány zuhanyozni, elköszönök, majd folytatódik a napirendem hivatalos része.
  • Elszámolás:

    Az órás rózsaszálak mértéke nagyon-nagyon baráti. Kicsivel kevesebb, mint egy budapesti szakspecialista, de még nem sztár ügyvéd óradíjának fele.
  • Összkép:

    Remek mint mindig. Seggnyalásban Bögyös Bestiánál nem tudok, ma Budapesten jobbat, nálam nem véletlenül Ő vezeti a rangsort a mai napig.
Happy Massage