• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia Dugo..Köszönöm szépen a kis beszit..Aranyos és lényegretőrő kis megfogalmazás..A kaputelefon nem nem működik,hanem egész egyszerűen nincs is...Én is jól éreztem magamat a társaságodban..Ez igaz hogy visszafogott vagyok.De ez idővel változik..Nekem is kell idő a teljes feloldodáshoz.De örülök a kilencedik kis beszimnek..Remélem hogy fogunk még talizni..Puszi...

  • Egyeztetés:

    A képei, viszonylagos kezdősége, no meg a pozitív beszámolok miatt döntöttem, hogy meglátogatom a Hölgyet.Telefont egyből felvette, és kedvesen arról tájékoztatott, hogy beteg, s reméli a hét közepére meggyógyul. Hát sajna nem így lett, egy héttel később tudtunk csak találkozni. Az elején még korrektül tájékoztatott a lehetőségekről, s tiszteletdíjról
  • Megközelítés:

    Hát igencsak zsúfolt része a városnak, a zsaru palota környéke, parkoló hely nagyon kevés, és fizetős, busz, metró, villamos dögivel. Ha nem akartok késni kocsival, negyed órát szánjatok a parkolásra!
  • Helyszín:

    Egy régi ház az újak között, kaputelefon nem működött, ezért szolid utcai ruhában kijött elém a Leány, sejtetve alakját. A lakás belül takaros, de nem modern.A melegről gázkonvektor gondoskodik, néha ki-és bekapcsolással,amitől nem kell megijedni. Fürdő tiszta,néhány tusfürdő, új törölköző.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel, vékony, sportos teremtés, szerintem helyes arccal.Igazi MILF, játszótereken fellelhetőek,és nyáron különösen vágy keltőek. Mire bejöttem a fürdőből, már csak egy színes combfix , és melltartó- bugyi kombó volt rajta.
  • Action:

    Csókolózással indítottunk, ami igazi, mély nyelves , és vágyfokozó.
    A harcos mocorogni kezdett...Kicsomagoltam a maradék textilből, és elkalandoztam délre. Cicik enyhén gravitálnak, de ez nekem izgató...kényeztettem is őket...
    Majd lent feltérképeztem a puncit, ami húsos, ízletes, nyalni való.Élvezte, de el nem ment.
    Rövid franciát kaptam, gumit kértem, és kutyusba fordult , felkínálva a behatolásra punciját. Hát toltam rendesen, Ő is kontrázott, és elment...Rögtön missziben folytattam,lovaglást kértem, s kaptam, igazán jól bírta.Újra kutyus, szép látvány, a végén gumi le, és kértem, hogy a ciciken végezzem,s úgy is lett, nagyot lőttem. Takarítás, csevej zuhany, búcsúcsók, s ki az esőbe.
  • Elszámolás:

    Ex post, a telefonban megadott, egy szó sem esett róla, korrekt, budapesti közép. Sajna lassan már nem közép...
  • Összkép:

    Nagyon kellemes délelőtt volt egy kedves,mosolygós, de talán kicsit visszafogott leánnyal,akivel még további randevúra van szükség ahhoz, hogy felszabadultabb legyen az együttlét. Mindezekkel együtt ajánlott a leány, tessék rá vigyázni!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2016-02-22 17:50:04
Happy Massage