• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy pár nappal a randi előtt kerestem, képei alapján tetszett meg, de a lehetőségek az adatlapon rendkívül limitáltak. Mindent készségesen elmondott, már itt megtetszett a kedvesség. A randi napján hívtam, elsőre nem vette fel, de pár perc múlva visszacsörgött és tudtunk is időpontot egyeztetni fél órával későbbre.
  • Megközelítés:

    A gps a ház előtt tett le, már telefonon tájékoztatott, hogy a kert nem egy arborétum, és tényleg nem az. Viszont jó, hogy előre mondta, lehet ha nem szól kicsit meglepdődtem volna. A lakás egyébként a szentendrei út mellett van, nem ismerem a tömegközlekedést arra, de talán Dóri mintha hévet mondott volna a közelben.
  • Helyszín:

    Az udvart leszámítva minden rendben volt, régebbi tégla építésű ház, még a nagy belmagassággal. Tágas baszoba, kényelmes ággyal a közepén. Most költözött nemrég, pár szekrény hiányzik, de elmondása szerint beszerzés alatt van, engem nem zavart. Fürdő picike, bár így is elfértünk ketten. Tusfürdőből van pár féle, lehet válogatni, a melegvízzel azonban megküzdöttunk mire beállítottuk a megfelelő hőmérsékletet.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő, alacsony, vekony lany. Kőkemény tenyérbeíllő cicikkel, akiket kicsinek tart, nekem tökéletes volt. Feszes popsi, lehet markolászni, édes kis punci hatalmas nagyajkakkal.
  • Action:

    Érkezésem után lepakoltam a cuccaimat a fotelba, üdítővel kínált, majd leültünk beszélgetni picit, elmondta ismét a szabályokat, vagyis inkább csak annyit, hogy nincs natúr francia, csak gumis. Mivel ezt a telefonon is mondta, illetve az adatlapon is kint van, nem eérért váratlanul.
    Elmentünk fürdeni, megmosta főbb testrészeimet, én is simogattam őt. A szobába visszatérve ajánlott egy masszázst, amit elhalasztottunk, és egymás kényeztetésébe kezdtü k. Simogatott, puszilgatott mindenfelé, majd rátért a farkamra, finoman simogatta, dörzsölgette, majd olajért nyúlt és úgy verte. Közben melleivel, puncijával játszottam, ami nem volt ellenére. Kaptam egy cicis mászást is, nagyon izgató volt. Gumit kértem, amit kaptam is, és még hozzá egy kis franciát, amit nagyon jól csinált, csak a makkot kényeztette, majd teljesen eltüntetett. Már közel voltam és szerettem volna már benne lenni, így hátulról közelítettem. Az a popsi, markoltam, húztam, majd egy hatalmasat durrantam.
    A szünetben kaptam egy masszázst, amit nagyon kellemesen csinált.
    A második kör is hasonlóan indult, itt viszont szerettem volna én is kényeztetni őt, így lábai közé kéredzkedtem, melyet úgy tűnt, hogy élvezett.
    Gumit hamar feltettük, kértem, hogy üljön bele, a sebességet, pózt folyamatosan váltogatta, tudtam markolni közben a melleit, popsiját, nagyon jól mozgott. Cseréltünk, én kerültem felülre, itt is próbáltunk váltogatni, sokáig nem bírtam és ismét egy nagyot élveztem.
    Tisztogatás, még egy kis beszélgetés, tusi ahol lemosta az olajat, majd felöltöztem és eljöttem.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszéltek alapján, átlag alatti. Nekem maximálisan megérte, ilyen jól rég éreztem magam. Az időt nem nézegette, letettem előre a szekrényre, a végén kérdeztem, hogy biztos jól értettem-e, melyet megerősített.
  • Összkép:

    Dórinál kedvesebb teremtéssel ritkán találkozni, tényleg minden kérésemet leste, hogy lenne a legjobb, folyamatosan kérdezi, hogy jó-e. Nagyo jól éreztem magam nála, tuti, hogy visszamegyek még.
Happy Massage