• Betti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    telefonon történt. a kicsörgést követően örömsikoly, majd nevemen szólított, 1éb kedves -ki nem érdmelt- bókokkal halmozott el. mivel lelépett a beszámolók-ról, kissé aggódtam, h nem fogad már vendéget. kellemesen csalódtam. kikötöttem az első pillanatok fogadási feltételeit, amik keményen teljesültek is. ragaszodtam -a nyilvánosság előtti titkos- részletekhez is, amit harsány nevetéssel nyugtázott. nem volt probléma az sem, h -vendéglátó mércével mérve- kora reggeli, nyitvatartás előtti időpontot kértem!
  • Megközelítés:

    új helyre költözött -sorjában a 4ikre a kerületben, utóbbihoz ragaszkodik. a koordinátákatt már a beszélgetés során megadta. ez a bizalom jele volt. adhatta volna úgy is, mint más vendéglátók, h "az Allétól gyalog 5 percre"
  • Helyszín:

    kapukód, belső mozgás-GPS-szintű közlése telón jött. be, néhány lépcső a hívogatóra tárt ajtóig, ami mögött csábos, fekete felső-combfix kompléban várt a szőke tünemény. szőke szélháriját csodák-csodájára nem fésülte az arcába, így tali-történelmünk soránal első alkalommal láthattam igazából a vonásait. kisimult, korát meghazudtolón ráctalan, akkor még nem teli szájjal nevető arc fogadott. a teli száj sem váratott sokáig magára, előlegként nyelvesen töltöttük meg 1máséit...
    az -új- lakrész igazán elment volna többszobás, jól berendezett polgári lakásnak. tükörsíma csempe, padlólap mindenütt. különösen a fürdőszoba nyerte el tetszésemet, ízlésesen csempézve, vastag, törhetetlen üvegajtajával. a baszobát kitöltötte a franciaágy és két szék. csupán a korábbi helyszínek tükreit hiányoltam...
    közölte, az új helyen én vagyok az első vendége /de bizton nem az utolsó/, amihez a pezsgő már kint vacogott a kocsiban. no majd máskor...
  • Lány külseje:

    arcáról már írtam. igazán jó alakját, méretes ikreit sem sokáig takarta. utóbbiakat azonnal felkínálta, száj legyen, aki/ami megállja azonnali nyelvelés, cuppogás nélkül! ugyanilyen módon ismerhettem fel a korábbi talikon is megcsodált, meg***ott formás popsit, feszes combokat, vádlit. utóbbiak végig a fekete hálóharisnya fogságában maradtak, ám kontúrukat, feszességüket nem rejtette véka alá
  • Action:

    a korábban megénekelt, előzetes leltározást követően ragaszkodott hozzá, h sk. vetkőztessen. tűrte, dorombolás-szerű hangokkal kísérte, ahogyan ikreit szoptam, körkörösen nyalogattam. hálából többször "tévedt" a keze a szerszámomra, masszírozta szőrtelenített zacskómat, ánuszomat.
    1szál fütyibe terítettem az ágyra, ám felpattant és kezdett térdelő poziban szopni úgy, h én és barátom és sorstársam mindezt ÁLLVa éltük meg és túl.
    komoly kényszerfranciába kezdtünk, amit időnként mélytorokkal fűszerezett.
    tartva a menetrend idő előtti borulásától, átvettem a kezdeményezést. yonit utánzó, hosszanti vitorla-simózásra, nyelves nyalásra, a ki-kíváncsiskodó csikló kiemelésére, finom rágogatására bő kéjfolyadék- kiválasztással. eleinte "csak" komoly hídba feszülésekkel válaszolt.
    az i-re a pontot pont olyan robbanásszerűen tette fel -kéjes hanghatásokkal kísérten- ahogyan szerettem: hörgéssel, kis sikolyokkal kísérten ugrott 1 méreteset.
    a nagy munkálkodásban elrenyhült barátomat harcira szopva felöltötte a VVt. az uccsó közös együttlétünk óta sokat gyakorolhatta, így a tasak bontása már gyorsan ment!
    a franciát gumisan is folytatta, minek eredményeként az 1-2-3 ujjal kényeztetett puncija akadálymentesen nyitott kaput barátomnak. a zsanérokat korábban bőségesen megkente most is tocsogóan csurgó kéjnedveivel, szóval nem nyikorogtak 1általán.
    néhány perces oda-vissza lökést követően -még mielőtt MÁSBa kezdtem volna- olyan vonaglásokat produkálva orgazmizált, h többször kirepített a kapuból. nekem sem kellett több: megtöltöttem a gumit.
    nem ugrott le, kölcsönös, finom csípőmozgásokkal nyugtattuk le 1mást.
    a VVtlenítést követően finoman lenyalta a makkon maradt nedveket, és nem rohant azokat kimosni, lenyelte...
    mellém, mellemre heveredett. több vendilátóval ellentétben szabadon hagyott minden símogathatót a testén, csókolt -most már finom ajakmaszírral-, símogatta ritkás mell-,bozontos alsó szőrzetemet, harapdálta a bimbókat. soha jobb lenyugvást!
    közben beszélgettünk: h vszínűleg visszatér az elhagyott lapra, h hogyan művelem a telket, hány és milyen gyümölcsfám, tőkém van?
    itt kockáztattam meg a fülnyelvelést, amit vidám kacajjal -szinte röhögésbe torkollóan- díjazott.
    nem volt semmilyen TP, sőt óra sincs a baszobában. bőven túlléptük a mb. időt, mégis ő intett türelemre: hova sietünk?
    pedig neki újabb fellépése-fekvése jött: új versenyző jelentkezett be telón 10-15 perces sürgősséggel.
    jellemző, h csak akkor vette fel a készüléket, amikor megértem rá...
    kikísért a már megénekelt kabinba, finom, előmelegített törülközőt borítva a vállamra.
    zuhany után még öblítettem LIsterinnel a tucatjával kihelyezett poharak 1ikéből, bőven juttatva belőle arci szőrzetemre is.
    öltözés, távozás alatt többször indított finom, v nyelves-komoly csókcsatákat, majd könnes-bús tipli a hátsó kijáraton...
  • Elszámolás:

    évek óta azonos a csokorban a virágszálak száma, az 1re élménydúsabb vendéglátás mellett. szinte az utolsó pillanatban kértem, h emelje ki az előkészített csokrot. miért is nem csodálkoztam, amikor a megbeszéltekhez képest többlet szálat észlelve, visszatette?
  • Összkép:

    remélem kiderült, h messze jó érzésekkel töltöttük el 1mást.
    igencsak örültem a felfedett arcvonásoknak, fiatalos testnek, a továbbra is kezdeményező hozzáállásának.
    biztos vagyok benne, h a következő talinkon -legyen az akár néhány hónappal később- emlékezni fog a vendéglátás minden részletére, a nevemről nem is beszélve
Happy Massage