• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Imádlak:)

    Köszönöm a beszit:P Sőt, nagyon köszönöm:P
    Kiegészítek egy kicsit a többi MT-nek: Csak a dohányzó Vendikkel dohányzom a kávészünetben, jómagam már nem élek vele:)
    Másik, ami fontos, az óvszer. Ne felejtsétek ki a besziből...

    Nagyon-nagyon örülök hogy megismertelek Lovag:P
    Köszönöm én is a felejthetetlen élményt Tőled:P
    Csókollak:P
    Bármikor...
    LOVE:)

  • Egyeztetés:

    Előző nap küldtem Reginek emailt az oldalon keresztül, szinte azonnal válaszolt, kérte, hogy küldjem el a számomat, hogy biztosan elérjük egymást. Amikor hívtam a pontos időpont és cím miatt, már névszerint üdvözölt :)
    Ha az ember csak kicsit előrelátó, akkor nagyon egyszerűen megy a kapcsolatfelvétel Regivel.
  • Megközelítés:

    Az autópályától kb 5 percre, a plázától nem mesze van a tetthely. Tömegközlekedés - ha jól láttam - a sarkon, parkolás fizetős. A parkolás sms rendszerű, nem is kísérleteztem vele. Regina elmondta, hogy nyugodtan álljak meg a pláza parkolójába, mert az ingyenes, csak kb 300 mézert sétálni kell. Én a hód jelképpel rendelkező barkácsáruház parkolóját választottam, számomra egyszerübb volt!
  • Helyszín:

    Felújított téglaház egyik könnyen megközelíthető lakása :) Fürdőszoba: tiszta, de még gyári :) Tusfürdő több fajta, szájvíz több fajta, türcsi tiszta és jó illatú. Azok a tisztelt MTk akik wellness élményt nyújtó zuhanykabin miatt járnak lányokhoz, csalódni fognak :) Baszoba: kellemes hangulatfény, mini kávézós pult, rúd, tükrök, franciaágy... egyszóval: tetszett, hangulatos. Amin meglepődtem, az az infrás kamera, de Regi felvilágosított, hogy errefelé így biztonságos.
  • Lány külseje:

    FULL :) iszonyúan izgató szettben fogadott egy iszonyúan izgató MILF :) Magassarkú, combfix, tanga és egy csipkés top Regina kisportolt testén. A képeknek teljesen megfelel, sőtt... azok a hihetetlen kék szemek is sokkal szebbek, mint a képeken :) Éreztem hogy jó helyre jöttem, mert rendesen állt a farkam a látványtól :)
  • Action:

    Amikor beléptem a lakásba, és megláttam Reginát, már tudtam hogy jó helyre jöttem. Magassarkúba, fekete combfixbe, fekete tangába és a szetthez tartozó fekete csipkés topba fogadott, kávéval kínált, dohányoztunk egyet majd a kávézás-beszélgetés-oldódás combo után elmentem fürödni. A tetthelyre történő visszatérésemet követően Regina is kért pár percet a fürdőszobára.majd amikor visszatért, kezdődött a kényeztetés. Franciával kezdtünk. Először finoman, hihetetlen finom zacsinyalással kombinált méllytorkos franciába volt részem, folyamatos izgatás alatt álltam, aztán Regi irányításával kölcsönös franciába fordultunk, és én is elkezdtem nyalni a finom, nedves kis punciját. Szerencsére - mint kiderült - egyikünk sem kezdő a témába, élvezte a nyalást, de én biztosan azt, ahogy szopta a farkam. Így lett végem/végünk, kölcsönös franciába (!). Szerintem ilyenbe még soha nem volt részem, de hihetetlen jó volt, pedig akkor még nem tudtam, hogy Regi meg sem mutatta még, mit tud. Mivel egy órára mentem, egy 10 - 15 perces "regenerálás" után jeleztem Reginek, hogy szeretném élvezni a finom punciját a farkammal, de nem biztos hogy összejön, mivel általában egy hosszú lövetü vagyok... na ez a dolog őt pont nem zavarta, mosolyogva betérdelt a lábam közé és szopogatni kezdte a farkam.... na olyan bőnyálas - méllytorkos - köpködős franciába volt részem, hogy nem volt gond a farkam keménységével, és doggyba folytattuk, így lett végem, másodjára is hatalmasat lőttem, csak ezúttal a punciba, pedig a gyönyörű mellei voltak a cél... :)
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, utólag. Lehet hogy kölcsönösen szimpatikusak voltunk egymásnak:) A pesti átlag, de amit kaptam, messze átlagon felüli.
  • Összkép:

    Bár pillanatnyilag sűrűn nem esik útba Tatabánya, biztosan vissza fogok menni! Hihetetlen kedves, barátnő feelinges, szuper csaj Regi, aki pontosan tudja, mikor mi kell a pasiknak :) Köszönök mindent, az izgalmas fényképeket és a csodás szexet :)
Happy Massage