• Rubi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam időpont egyeztetés miatt, a részleteket már korábban tisztáztuk. Nem sikerült, de rövid időn belül visszacsörgetett, így gyorsan egyeztettünk. Nem egészen egy óra múlva Nála voltam.
  • Megközelítés:

    Sportarénától nem messze levő mellékutca. BKK és kis séta vagy autó, én az utóbbinál maradtam. Parkolás ingyenes, és hely is akad.
  • Helyszín:

    A régi házak közé ékelt nem túl koros több emeletes épület. Kapukóddal bejutás, kis liftezés. Kellemes hangulatú, tiszta és csendes kis lakás. Franciaágy megfelelő méretű és állapotú. Fürdő ok. minden van ami kell.
  • Lány külseje:

    A képei tanulmányozása után csak a kedves mosolyú és csalfa szemű arc lehetett részben meglepetés. Igazán nőies idomokkal megáldott kemény popsis leányka, közepes méretű fiatalos cicikkel. Nagyon kedves és közvetlen fogadtatásban részesültem.
  • Action:

    A hirdetésében szereplő nagymacskára emlékeztető ruhában fogadott, alatta semmi. A szobába érve az ágy szélére ültünk, egymást finoman simogatva méregettük egymást kis beszélgetés közben. Kis frissítőt kértem, s amíg behozta ruháimtól megszabadultam. Megkaptam a kikészített tiszta türcsit, gyors zuhany után vissza. Állva csókolózni kezdtünk, közben a ruhácska lekerült róla. Vigig tapinthattam minden elérhető pontját, s ennek hamarosan érezhette hatását, melyet kezébe vett. Sebtiben az ágyra heveredtem, Ő mellém helyezkedett. Kértem, hogy inkább feküdjön rám, már nagyon vártam a kényeztetésemet. Pár csók után lefelé indult, nagyon izgatóan jutott el a középpontig. Ajkai közé kapott, és elindult egy nagyon változatos francia. A fokozatosság elvét betartva egyre mélyebben tüntette el a műszert. Volt kívülről végignyalogatás, golyókényeztetés, bevéve nyelvjáték, s többször értékelhettem torka selymes érintését. Igencsak felhúzott a dolog, így a korai befejezés előtt helycserét javasoltam. Nem kevés ideig munkálkodtam nyelvemmel, többször is éreztem kis rezzenéseket, de a csúcs szerintem elmaradt. Kis kézimunkával is besegítettem, de így sem jött össze a dolog. Közben kedvesen simogatta a fejemet. Végül visszaadtam neki játékszerét, a már említett módot ismételve újra keményítette a szerszámot. Az idő előrehaladta miatt gyors döntést kellett hoznom, a popsi mellett döntöttem. Kis előkészület után az ágyon négykézláb állva kínálta fel a lehetőséget, amivel én az ágy mellett duplán is állva éltem. Kicsit nehezen jutottam be, de megérte. A szűk bejáratot végig éreztem mint egy gyűrű szorítását, miközben egyre mélyebbre toltam az ütemesen ki-be járó szerszámomat. Isteni érzés volt, partneremnek sem volt ellenére a dolog, igaz figyeltem Őt, nehogy durva legyek. Jó tíz perc után éreztük, hogy ez így még sokáig tarthat, maradtunk a franciás befejezésnél. Én maradtam állva, Ő elém borult, s jól megdolgozott,. Mikor közeledett a vég, szóltam, most vegye a torkára, s nyelheti a végterméket. Így is tett, de a nagy robbanás és levegővétel miatt egy kicsi a padlón landolt. Azért még tovább ápolgatott amíg kezdtem elernyedni. Szuper volt. Megköszöntem kedvességét, kis frissítőt vettem magamhoz, majd irány a fürdő. Öltözés és érzékeny búcsú után távoztam
  • Elszámolás:

    Korábbi telefonon egyeztettünk, nem esett róla szó. Távozás előtt a polcra helyeztem. Átlag alatti ajándék egy átlag feletti teljesítményért.
  • Összkép:

    Örülök, hogy megismerkedtünk. Olyan érzésem volt, mintha csak rám várt volna. Amint lehet újra megyek a továbbiakat felfedezni.
Happy Massage