• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves G3mini

    Olyan vagy mint Micimackó. Analizáló-elemző, kissé melankolikus és keserédes. Szeretem ezt a típust, aki szeret kicsit a dolgok mögé is látni, mégis titkon várja a csodát.
    Meggyőződésem, hogy az a kettősség amit tapasztaltál inkább a te természeted velejárója: megkérdőjelezni az egyértelműt, mindig inkább a mögöttes okokat keresni. Jól érezted magad, egész természetesnek és őszintének tűnt ez az együtt töltött idő...de vajon ez lehetséges? Fogadjunk ilyesmi gondolatok is cikáztak benned.
    Nincs ezzel semmi gond. Ha esetleg máskor is megkockáztatsz egy velem való találkozást akkor tovább elemezhetjük a dolgot.
    Az, hogy mi történt, mely sorrendben...szerencsére nekem nem kell erre figyelnem, én megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy sodródhatok. Memorizálja az aki írni akar róla, én csak élvezem a történéseket.

    Viszont most direkt kimentem a fürdőbe megnézni, hogy milyen szájvízünk van. Jelentem: Aquafresh...úgy látszik a Sensodyne elfogyott.

    Ja, és a főgázos kollégáknak betelefonáltam, hogyan is udvariatlankodhattak az én kedves vendégemmel. Üzenik, hogy utólag is elnézésedet kérik, és egy írásos bocsánatkérő levelet szándékoznak küldeni neked, amiben ígéretet tesznek arra, hogy a jövőben minden munkatársuk előre fog köszönni neked.
    Látod...mindent a vendégért.

    Legyen szerencsénk máskor is szkeptikus Barátom!
    Üdv:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Alízra nagyon kíváncsi voltam, de úgy éreztem, hogy egy randevú előtt egy kicsit jobban meg kell ismernem. Figyeltem az oldalon a tevékenységét, néha összefutottunk, néha kóstolgattuk egymást (akár a csevegőjében, a fórumon, vagy privát üzenetben), de direkt megközelítés egyik részről sem történt. Jó darabig érleltem magamban a találkozást. Ő nyilván nem foglalkozott a kérdéssel. :)
    A végső lökést egy itteni "kollégával" folytatott diskurzus adta meg (Köszi! :D), így aztán egy kis félreértés tisztázása után érdeklődtem is Alíznál egy lehetséges időpontról privátban. Akkor még nem tudtunk megfelelő napot találni, de nem sokkal később már ráértünk egyszerre is.
    VTR-en lefixáltam az egyik estéjét, amit aznap délelőtt még pontosítottunk egy telefonbeszélgetés közben. Kedves, de egyben kacérkodó hangja van, a kóstolgatós stílusát akkor még nem merte egyben lenyomni a torkomon, de azért egy kis demót már kaptam belőle. :)
  • Megközelítés:

    A térképen a jelölés nagyjából megfelelő, de inkább nem. A pintől azért gyalogolni kellene egy pár percet (éjszaka egyébként szenzációs a kilátás), de nem kell pánikba esni, mert egyrészt úgyis megkapod előre a pontos címet (én már privátben kikönyörögtem tőle a rettenetes memóriámra hivatkozva), másrészt szinte a ház előtt tesz le a busz. A metrótól kicsit messze lenne futva, a Délitől inkább valamelyik 21-est javasolnám. Az ingyenes parkolási lehetőségekről lehet Alíznál érdeklődni, biztos tud ajánlani megoldást a problémára, ha jó kedve van - vagy elnavigál a Jánoshegyi Kilátóhoz, ha nincs. Hazárdjáték.
  • Helyszín:

    Miután finoman pikírt hangnemben érdeklődött, hogy azért a számokat sikerült-e megismernem az iskolában, amikor felhívtam bátortalanul, hogy talán megérkeztem, már csak finoman mertem jelezni, hogy a házszámban azért van speciális karakter és betű is... Ezután pedig az utaláson, hogy majd próbáljak meg felfedezni némi összefüggést a kapucsengő száma és varázsajtó száma között már csak átlibbentem. Mélyvízbe lettem dobva, na. Aztán ott még ráugrott a fejemre egy épp akkor hazaérkező lakó, majd mikor feljöttem levegőért a lépcsőházban tartózkodó közműszolgáltató alkalmazottak leb.sztak, hogy milyen "Jó napot", amikor már este van?! Pedig én csak egy egyszerű "Hello"-val köszöntem nekik.
    Szóval a kedves kis lakás előszoba-konyhájába nagyon feldobva toppantam be. Benn diszkrét félhomály fogadott és egy nagyon kellemes jelenség (de róla majd később, ha Alízt is kitárgyaltam már a következő részben :P). A bejárattal szemben lévő szoba volt a miénk - egy nagy komóddal, zenegéppel, kerevettel, fogassal, egy egész falnyi tükörrel (az összezsugorodott egóm simán elfért benne) és a helység nagy részét elfoglaló, hatalmas tatamival. Az induláskori általános szégyenérzetemnek megfelelő mértékben lehánytam a ruháimat, majd Alíz megmutatta, hogy a szemközti egyetlen ajtó közül melyik mögött találom a fürdőszobát. A kád elhelyezése praktikus, onnan kicsapni a vizet elég nehéz volt. A combjaim közé szorított zuhanyfejjel, a folyosóról beszűrődő fütyörészéstől megzavarodott totyorgással azért csak megoldottam! A fő csapásiránnyal ellentétben itt Sensodyne szájvíz volt: kevésbé erős, de jó. Gondolom ezért (is) kikapok majd, hogy megjegyeztem. :)
  • Lány külseje:

    Kicsikét tartottam tőle, hogy majd jól fölém magasodik, de tapintatból, vagy véletlenül mezítláb fogadott. Jól meglepett vele, hogy azonos magasságból nézett vissza rám. Pedig még rosszul is emlékeztem a magasságára. Jól megnézett magának a kék szemeivel, én meg rácsodálkoztam, mert nem ilyennek képzeltem. Se nem jobbnak, se nem rosszabbnak, másnak. Ezzel most jól nem mondtam semmit, úgyhogy magyarázom: egyáltalán nem csalódtam, nagyon szép nő, nekem elsőre Mihalik Enikő ugrott be róla. (Remélem, most megnyugodtatok!)
    Az egész lényére nézve nagyon finom, csodálatos nő. Én nem hiszem el a kiírt korát! Szerintem iszik valami fiatalító bájitalt, vagy szűz, félénk férfiak vérét gyűjti, mert némelyik - nála akár 10 évvel - fiatalabb lányka nem néz így ki, nem ennyire feszes, nem ilyen fiatalos. Egy általam meghatározhatatlan színű (valahol a barackvirág és rózsaszín között?) egyrészes semmiségben (igen, a típusát sem tudom...) fogadott. Lehet, hogy nálam nem látta az elégedett vigyort, de én befelé nagyon mosolyogtam. Aztán, amikor pőre valójában fedezhettem fel, nem tudtam betelni a nagyon szép és formás melleivel, a lapos hasával, a tökéletes ívű fenekével, a hívogató puncijával. Igazi, természetes, észveszejtően jó csaj.
  • Erotikus masszázs:

    Miután visszatértem a fürdő eláztatásából, kihúztam magam és délcegen ledobtam valahová a törölközőmet. Aztán farkam behúzva elhelyezkedtem, az utasításnak megfelelően, hason, pontosan a tatami közepére. Sajnos éppen a két széltől való egyenlő távolságot ellenőriztem a karjaimmal, így lemaradtam Alíz lemeztelenedésétől. Illetve megemlítettem ugyan közben, hogy szívesen segítenék, de a "már késő" megjegyzéssel nem akartam vitába szállni. :)
    Mellém helyezkedett, azonnal megteremtette a testi kontaktust. Talán tesztelt, hogy mennyire vagyok heves, s rákérdezés nélkül próbálta úgy alakítani a szeánsz menetét, ahogy én a legjobbnak érzem. Beszélgetni kezdtünk, én féloldalra fordulva simogattam közben a vállát, a hátát és a fenekét. Az egymásra hangolódás után hozzákezdett a masszázshoz. A fogások pontos részleteire nem emlékszem, mert annyira belemerültem a beszélgetésbe, hogy erre eleinte nem is figyeltem. Inkább félig kitekeredett testtel, felé fordulva ittam a szavait (a vendégsztereotípiákról, zenéről, hivatásokról, az igazi vs. megjátszott orgazmusokról stb.), amíg amolyan igazi Alízos fricskával vissza nem terelt a helyes testtartásba. Innen inkább a párnába mormoltam a válaszaimat és figyeltem, ahogy ráül puncival a combomra, vagy a derekamra helyezkedve gyúrja ki a csomóimat. Vittem neki munkát rendesen, de ő egynek sem kegyelmezett. Amikor a karjaimat masszírozta, akkor újra próbáltam kotnyeleskedve lopni egy-egy érintést a szabad kezemmel, meg azzal is kalimpáltam, amelyik épp nem volt szabad. Nem hárított, még az is elképzelhető, hogy tetszett neki a vergődésem.
  • Levezetés:

    Következő lépésben egy kicsit bővebb olajhasználatot éreztem. Csúszkálni kezdett rajtam. Ekkor éreztem először a melleit. Nagyon felizgatott velük. Hátranyúltam, ő belecsókolt a nyakamba, ajkaival megérintette a vállam. Amikor legközelebb felfelé közelített, akkor hátrafordítottam a fejem, hogy összeérhessen a szánk. Sajátos rendszerben csúszkált rajtam, de pont így volt jó. Használta a kezét is, hol besimított, hol végigvezette az oldalamon a kezét. Megfordultam, arcomhoz közeledtek a félig nyílt ajkai, elcsattant egy csókkezdemény. Mintha éreztem volna egy pillanatra a nyelvét is, aztán elszakadt tőlem.
    Hasra csúszott és testbeszédével utalt rá, hogy most már én is kezdjek vele valamit. Fekvőtámaszban elhelyezkedtem felette, s a tarkójától indultam a csókokkal (a válla a nyaka környékén csikis, aranyos :P). Végighaladtam a gerince mellett jobbról és balról is, fenekét csak futólag érintettem és "szaladtam" tovább a lábai irányába. Végigpuszilgattam a combjait, a vádliját, a lábfejét, ahogy felhajlítottam a lábát. Elindultam visszafelé, s ahogy az arcához érve az ajkait kerestem, a farkam hozzáért a popsijához. Az egyik lábam betettem a combjai közé, erre ő kiemelte a csípőjét és hozzám dörgölőzve mozgatta fel és le. Egyik kezemen támaszkodva a másikkal megfogtam a nyakát, majd az oldalán végighaladva levezettem a fenekéhez. Lejjebb csúsztam és rácsókoltam a kétmarokra fogott popsira. Erre megfordult, felvitte a karjait és átadta magát nekem. A köldöke mellett haladtam felfelé a melleihez. Egyiken a szám, másikon a kezem. Itt a nyelvem, ott az ujjaim játszottak, aztán csere. A háta alá nyúltam - ő közben a punciját a lábai között lévő combomhoz dörzsölte - és megcsókoltam. Ezúttal nem viszonozta, nem ízlettem így neki, vagy egyszerűen csak nem vágyott rá(m) így. Lehunyt szemmel hagytam ott, már lefelé vágytam a puncihoz. Lassan, gyengéden kezdtem hozzá, körkörösen közelítettem. Először egy kicsi, aztán egy hosszabb érintés a nyelvemmel, s kezeim közben kusza utat jártak, a hasa, a mellei, a csípője körül. Néha találkoztak az ujjaink a keblein, de egy idő után már mindkét kezemmel lenn segítettem, hogy egyre közelebb kerüljön. Váltakozva, nyelvháttal a csiklón, nyelvheggyel mellette kényeztetem. Egyik kezem ujjai a nagyajkak körül játszottak, a másik kezemmel óvatosan lejjebb is kalandoztam. Aztán Alíz sóhajaihoz mérten egyre mélyebb lehetett minden mozdulatom és érintésem. Nem adta könnyen magát. Nagyon nem. És aztán le is tagadta. :)
    Kicsit megtakarítottam magam és elhelyezkedtem háton, ismét szigorúan a tatami közepén. Alíz olajért nyúlt és egy csomót rám pazarolt. A combjaimra ülve bőven csurgatott magára, öntött rám is, majd bekente a punciját és a fenekét is. A mellein segítettem szétkenni, ahogy közelebb jőve megfogta a makkom és puncival körbeölelte a farkam. Elképzelésem szerint kaján vigyorral, de ki tudja?! Elkezdett előre hátra csúszkálni. Szabad kezével a mellkasomra támaszkodott, hátrébb csúszott kicsit, de nem engedett el, s amelyik kezében eddig voltam, azzal izgatott tovább. Hátraveszítette és ráfogott a másikkal is. Itt már teljesen rábíztam magam. Visszahelyezkedett az előbbi pozícióba, de ezúttal elengedett kézzel kergetett az őrületbe. Egyre csak gyorsított és gyorsított, megtámaszkodott és mélyebben vette ő is a levegőt - én meg már csak vinnyogtam a kéjtől. Édesen kínzott, a határon tartott, de még nem akartam elmenni. Pihenésképpen hátrafeszített és beillesztett a popsipartjai közé. Biztos, hogy vigyorgott rajtam, hogy kontroll nélkül vonaglok csak. Sok időt nem adott, újra belekezdett a táncba. A kezével vezetve segítette az illúziót, amíg rá nem robbantam a hátára - de letagadtam.
    Valamikor letakarított. Nem emlékszem. Teljesen az élmény hatása alatt voltam. Hanyatt fekve hevertem kivégzetten. A példás logisztikának köszönhetően (Alíz egy control-freak... :P), a magamhoz térést követően zavartalanul elmehettem zuhanyozni és Alíz tippjének hála: sikerült maradéktalanul eltávolítani magamról az olajat.
  • Elszámolás:

    Nem akartam rendezni azelőtt, mielőtt megkaptam volna a vizemet, de miután ezt is letudtuk a hancúrozás után, rákérdeztem. Másfél óráért, a társaságért és a tökéletes szeretkezés-illúzióért szerintem megfelelő.
  • Összkép:

    Alíz egy (számomra) megfejthetetlen nő, de pont ettől annyira vonzó is. Nincs benne hamisság, azt kapod, amit szerinte abban a pillanatban érdemelsz. Én megvallom őszintén éreztem egy furcsa kettősséget irányomba. Nem tudom, hogy ez attól volt-e, hogy másra számított, vagy attól, hogy nem voltam számára eléggé szimpatikus és/vagy egyáltalán nem jöttem be neki. (Antipatikus nem lehettem, mert akkor - őt ismerve - simán kipenderített volna.) Mindennek ellenére én nagyon jól éreztem magam a társaságában, kicsit fel is dobta a mazochista énem, ahogy szívta a vérem. Lehet, hogy egy másik napon, egy másik találkozás alkalmával máshogy történnének a dolgok, de most ez is nagyon jó volt.
Happy Massage