• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Nagyon szépen köszönöm az élménybeszámolót kedves "Volzs", várlak szeretettel a jövőben is! :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt a reggeli órákban és nagy meglepetésemre kaptam is estére időpontot. A megbeszélt 18 órai látogatást később sikerült előrébb hozni, úgyhogy Mara nagyon rugalmasan és kedvesen eleget tett időpont variáló kéréseimnek.
  • Megközelítés:

    XII. kerület hegyvidék. Szűk utcácskák, nehéz parkolás...lenne, ha nem lenne a ház előtt mindig szabad parkoló. Autóval megyünk a legtöbben szerintem, így a parkolás nem probléma, de BKV-val is megközelíthető, pár perc egészségügyi sétával egybekötve.
  • Helyszín:

    Kis lakás, itt is lakozik a papnő... :) Kilátás felejthetetlen és leírhatatlan. Fürdő tiszta, tusfürdő van, ahogy nagy és száraz törölköző is. Minden szempontból ideális. Fürdőben kád, szobában matrac (a földön). Tükör sajnos csak egy db, amit egy mobil radiátor takar el sajnos, de itt nem is nagyon lehet nézelődni, ha az ember átadja magát az érzésnek.
  • Lány külseje:

    Egy laza, de hosszú ruhában fogadott, ami csak sejteti az áhított formákat. Ezt később kis trikóra és forró nacira cseréli, már ebben a szettben masszíroz. A kisugárzása az amit nem lehet megfogalmazni, át kell élni. Varázslatos ennyit mondhatok.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a már mondhatom, jól megszokott koreográfia szerint zajlott. Továbbra is azt érzem közben, hogy én vagyok a világ közepe. Hason fekve kezdődik, a bokától felfelé. Nagyon nagyon részletes a masszázs, ami el is éri a kívánt hatást. A kezei valami leírhatatlan melegséget árasztanak, meg is kérdeztem, hogy valami ázsiai balzsamot használ-e, mert olyan érzés volt a hátamon. Meglepődtem, hogy sima kókusz olajjal masszíroz, mert a tenyereiből csak úgy árad a pozitív energia. Tehát lábak (belső comb is, ezt én különösen kedvelem), fenék, derék, hát, karok váll és nyak masszázs, ezt nem részletezem, de nagyon jó. Utána fordulás és lassan kezdődik a levezetés...
  • Levezetés:

    Hát igazából ez a legjobb rész... Halkan megkér, hogy forduljak hátra. Letakar, majd a lábaknál kezdi a masszázst, egyre feljebb és feljebb haladva. Itt közben már néha-néha hozzáér a velem egykorúhoz amitől hadrendbe is állítottam magam. A környékkel is foglalkozik és nem markol egyből rá, hanem a környékkel, alhassal is foglalkozik. Csodálatos lingam masszázs következik, ami hosszú percekig a csúcs közelében tart engem. Ehhez persze kell Mara rendkívüli figyelme, mert nagyon ügyesen vissza-vissza húz a földre a csúcspont előtt. Érdekes, hogy csak kézi levezetésben részesülhetünk, de vlami olyan technikát használ, ami leírhatatlan. Nem is hiányzik a NF. Közben a lábaim között térdel és a műszer fölé hajol. Kis idő elteltével így is lett végem, majd letisztogatott és újra betakart. Köszönet érte.
  • Elszámolás:

    Utólag, szobában elhelyezett kis asztalra tettem az átlagos mennyiségűnek nevezhető virágszálat, egy korántsem átlagos élményért cserébe.
  • Összkép:

    Nem először és nem utoljára voltam, de továbbra is azt tudom mondani, hogy Mara egy különleges virágszál ebben a nem is olyan kicsi kertben. A korlátokat a vendégeknek el kell tudni fogadni és olyan élményt kap, ami nem mindennapi és máshol egyáltalán meg sem tapasztalható.
Happy Massage